Wiid.nl logo

Wiid.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Wiid.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2044
Wiid.nl logo
Website
Wiid.nl
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Wiid.nl

Heb je heel veel zin in een vakantie aan het water? Geniet je ook altijd zo van de rust die je ervaart tijdens het dobberen in een bootje? Bij Wiid.nl huur je vakantiewoningen of ruime kampeerplaatsen. Wellicht ben je bijna van plan om bij Wiid.nl te boeken, maar toch wil je eerst iets meer weten over deze organisatie. Is het wel een betrouwbaar bedrijf? Misschien had je nog nooit eerder van ze gehoord. Kun je daar wel leuk varen en hoe zijn de accommodaties? Is de klantenservice goed bereikbaar en hoe wordt er met klachten omgegaan? Om een goed antwoord op al deze vragen te krijgen, is het handig om reviews te lezen. Wij hebben beoordelingen van eerdere gasten voor je verzameld. Ze staan hier handig op een rijtje, zodat jij, na het lezen van deze ervaringen, een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Over Wiid.nl

Wiid.nl is een populair vakantiepark in Friesland. Het bevindt zich in het hart van deze provincie, midden in een natuurpark. De vakantiewoningen liggen aan het water. Je kunt op dit vijfsterrenpark ook luxe kamperen. Ook dat kan aan het water. Het terrein van vakantiepark Wiid.nl is 28 hectare groot. Er zijn veel faciliteiten, waaronder een zwembad en een supermarkt, aanwezig.

Waarom kiezen voor Wiid.nl

Boek je een kampeerplek of luxe accommodatie bij Wiid.nl, dan weet je zeker dat je vakantie viert op een luxe vakantiepark. Er is namelijk een ranking van 5 sterren gegeven. Het park is populair en dat is niet voor niets. Je beleeft hier een vakantie aan het water. Als je kiest voor kamperen, dan ben je hier welkom met je eigen tent, caravan of camper. Er zijn meer dan 350 kampeerplaatsen die bijzonder ruim zijn opgezet. Een heel aantal kampeerplaatsen ligt direct aan het water. Boek je een plek of vakantiewoning op dit park, dan mag je uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten. Dat zijn er niet weinig. Zo is er op het park een binnenzwembad, een supermarkt en een restaurant. Je mag je eigen boot meenemen, maar dat voorrecht is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Toch is de kans heel groot dat je tijdens je verblijf met een boot het water op wilt. Deze zijn eenvoudig op het park te huren. Je kunt kiezen uit een sloep, een valk, een motorboot, een optimist of een kano. Er worden overigens ook zeilcursussen aangeboden. De vakantiewoningen zijn stuk voor stuk luxe en variëren in grootte. Verken jij deze mooie omgeving graag al fietsend, dan huur je snel en gemakkelijk een fiets op het vakantiepark.

Is Wiid.nl betrouwbaar?

Je kunt al heel wat recensies over Wiid.nl lezen. Deze beoordelingen van eerdere vakantiegangers zeggen veel over de betrouwbaarheid van dit bedrijf. Mocht je al eens een keer iets lezen over een klacht, dan ontdek je dat er alles aan gedaan wordt om het issue naar tevredenheid op te lossen. Je ziet dat Wiid.nl ook op Zoover hoog wordt beoordeeld. Bij de ANWB krijgen ze zelfs bijna een 9 als cijfer. De klantenservice is elke werkdag ’s morgens en ’s middags bereikbaar. Het is daarnaast mogelijk om een e-mail te versturen of het contactformulier in te vullen en te verzenden. Ook zie je op de site duidelijk namen en adressen. Over de betrouwbaarheid van dit vakantiepark hoef je je dus zeker geen zorgen te maken.

Klantenservice en klachten

Voor eventuele opmerkingen, vragen of klachten kun je eenvoudig contact opnemen met een medewerker van de klantenservice. Je kunt een mail sturen of bellen. Heb je een redelijk algemene vraag, dan is het handig om eerst even rond te kijken op de website. Er is namelijk heel veel informatie te vinden over de vakantiewoningen, het park zelf en de faciliteiten. Verder kun je Wiidd.nl volgen op Facebook en op Twitter.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een keer een kampeerplek gehuurd bij Wiid.nl? Was deze plaats echt extra ruim en hoe vond je het eventueel om aan het water te kamperen? Schrijf een beoordeling om andere mensen een goed beeld te geven van dit bedrijf. Huurde jij een keer een luxe vakantiewoning aan het water? Was het goed schoon toen je aankwam? Vond je de medewerkers vriendelijk? Hoe werd er omgegaan met eventuele problemen of klachten? Schrijf hier een recensie over en maak het andere mensen makkelijker om een weloverwogen beslissing te nemen of Wiid.nl wel of niet aansluit bij hun vakantiebehoeften.

Gerelateerde bedrijven

Camping De Vossenburcht logo
Camping De Vossenburcht
2 beoordelingen
8,5
Comfortvilla logo
Comfortvilla
3 beoordelingen
7,7
Glampings.nl logo
Glampings.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Wiid.nl

Wiid.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Wiid.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Wiid.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Wiid.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Wiid.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Wiid.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Wiid.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Wiid.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Camping De Vossenburcht logo
Camping De Vossenburcht
2 beoordelingen
8,5
Comfortvilla logo
Comfortvilla
3 beoordelingen
7,7
Glampings.nl logo
Glampings.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wiid.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Wiid.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wiid.nl actief?

Wiid.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) campings , vakantiehuizen en vakantieparken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wiid.nl reviews? Dan kun je naar de website van Wiid.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie