Wetime.eu logo

Wetime.eu reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Wetime.eu reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3725
Wetime.eu logo
Website
Wetime.eu
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Wetime.eu

Wetime.eu is de moeite waard om te bezoeken als jij nood hebt aan een leuk uitstapje of een bijzondere vakantie. Er is heel veel keuze uit hotels en bezienswaardigheden en activiteiten. Benieuwd naar Wetime.eu? Bekijk dan hier eerst de Wetime.eu ervaringen, zodat je je goed kan voorbereiden!

Over Wetime.eu

Wetime.eu is een bedrijf dat opgericht werd door een koppel dat zelf het aanbod aan leuke citytrips maar magertjes vond. Daardoor kwamen ze met een website op de proppen waar je tal van leuke hotels, bezienswaardigheden en activiteiten vindt die zorgen voor een onvergetelijke tijd. De naam 'We time' is een afstamming van me time en verwijst dus naar de kostbare tijd die je spendeert samen met je geliefden. Dat laat echter niet staan dat je er ook leuke citytrips kan boeken om alleen te doen.

Wetime.eu onderscheidt zich vooral van gelijkaardige bedrijven door het grote aanbod en de gebruiksvriendelijkheid van de site. Je kan er namelijk niet alleen zoeken op plaats, maar ook op budget. Wanneer je bijvoorbeeld een plaats intypt krijg je al meteen voorstellen van leuke hotels en activiteiten in de buurt. Het bedrijf werkt samen met bekende partners, waaronder Booking.com en verkoopt dus zelf geen activiteiten of overnachtingen, maar verwijst je meteen door.

Waarom kiezen voor Wetime.eu

Een geslaagde vakantie bestaat uit een goed hotel, enkele mooie bezienswaardigheden en leuke activiteiten. Daarom is Wetime.eu een goede webshop om te bezoeken. Op elke plaats vind je namelijk meerdere interessante dingen die er te doen zijn en hotels in verschillende prijscategorieën. Je krijgt deze gegevens allemaal meteen te zien. Je kan er bovendien selecteren aan de hand van je budget, wat het je nog zoveel makkelijker maakt om iets te vinden dat je kan betalen!

Wetime.eu geeft je dus inspiratie voor een toffe citytrip. Iedereen kan er terecht, want we hebben allemaal wel eens nood om er voor eventjes tussenuit te gaan. Je kan er trips boeken om samen met je partner, het hele gezin of alleen te doen. Je hebt de keuze uit veel steden en dorpjes binnen Europa, dus er zit vast wel iets bij dat je interesseert. Je kan bij elke activiteit en elk hotel ook de ervaringen lezen van mensen die er al eerder geweest zijn. Een handige extra, want op die manier kan je zien welke slaapplaatsen en bezienswaardigheden écht de moeite waard zijn! Doordat de site nog redelijk nieuw is, zijn er nog niet zoveel ervaringen, maar daar komt in de toekomst wellicht verandering in.

Is Wetime.eu betrouwbaar?

Wetime.eu werkt samen met Booking.com en de officiële sites van bezienswaardigheden en activiteiten van verschillende steden. Om die reden kan je er zeker van zijn dat het bedrijf betrouwbaar is. Je kan Wetime.eu bovendien volgen via tal van sociale mediakanalen.

Klantenservice en klachten

Je hebt een stedentrip geboekt via Wetime.eu, maar zit met klachten? Dan kan je het bedrijf bereiken via e-mail. Houd er wel rekening mee dat je de hotels en activiteiten boekt via een externe site. In het geval van problemen, is het dus beter om de desbetreffende site te contacteren. Voor vragen over Wetime.eu zelf, kan je wel de klantenservice contacteren.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al een uitje geboekt via wetime.eu en wil je nu dolgraag je ervaringen delen met anderen? Dan kan dit eenvoudig door bij ons je eerlijke beoordeling achter te laten. Jouw review is voor anderen erg nuttig, want het helpt hen bepalen of Wetime.eu voor ook hen interessant is!

Reviews over Wetime.eu

Gerelateerde bedrijven

Transavia logo
Transavia
38 beoordelingen
4,3
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
1 beoordeling
10
Lastminute.com logo
Lastminute.com
43 beoordelingen
4,3

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Wetime.eu

Het bedrijf Wetime.eu is geverifieerd door ons. De webshop Wetime.eu is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Wetime.eu is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Wetime.eu maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Wetime.eu is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Wetime.eu te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Wetime.eu.

Geplaatst op: 11-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super cool alles in enkele klikken gepland

Wij plannen altijd vooraf maar zijn reeds heel veel tijd kwijt aan plannen . Maar hier in enkele minuten een volledig plan voor onze volgende Rome trip gepland super cool

Geplaatst op: 26-01-2023
Laatst bewerkt op: 26-01-2023
Geschreven door: Kris S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Wetime.eu


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Transavia logo
Transavia
38 beoordelingen
4,3
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
1 beoordeling
10
Lastminute.com logo
Lastminute.com
43 beoordelingen
4,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wetime.eu een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Wetime.eu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wetime.eu actief?

Wetime.eu is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hotels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wetime.eu reviews? Dan kun je naar de website van Wetime.eu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie