Westfalia.eu logo

Westfalia.eu reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Westfalia.eu reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Westfalia.eu logo
Website
westfalia.eu
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Westfalia.eu

Wie een product wil bestellen online is altijd wat voorzichtig omdat het moeilijk inschatten is wat de kwaliteit van het product is en in hoeverre de website betrouwbaar is. Net daarom hebben we voor Westfalia.eu een reeks beoordelingen verzameld van mensen die ervaring hebben met een aankoop op deze website. Lees nu alles over de webshop.

Over Westfalia.eu

Westfalia is een bedrijf dat al meer dan 80 jaar actief is in de sector van gereedschappen. Het werd opgericht in 1928 in Schwerte, Duitsland door de familie Ascherman. Aanvankelijk richtte het zich op de verkoop van landbouwproducten en na vier jaar werd al een postorderdienst opgestart. Het zorgde ervoor dat Westfalia.eu al vlug een succes werd waardoor het zijn aanbod uitbreidde tot gereedschappen voor allerlei kluswerken. En dat aan betaalbare prijzen.

Uiteraard zorgde de oorlog ervoor dat er nadien heel veel vraag was naar gereedschappen, waardoor het bedrijf nog meer boomde. Om aan de vraag van de consument te voldoen, begon het ook andere producten aan te bieden. Tegenwoordig heeft het wellicht het grootste aanbod aan gereedschap en verstuurt het jaarlijks maar liefst enkele honderdduizenden pakketjes.

Waarom kiezen voor Westfalia.eu

Westfalia.eu heeft als een doe-het-zelf specialist een erg divers aanbod waarbij de focus ligt op allerlei soorten gereedschappen. Dit varieert van elektrisch gereedschap zoals boren of sloophamers tot accugereedschap en werktuigen voor houtbewerking. Daarnaast speelt het ook op andere sectoren in zoals producten voor ongediertebestrijding, toebehoren voor campers, materialen voor autoreparatie, keukenapparatuur, kleding en allerhande materialen voor het uitvoeren van renovaties aan uw woning. Kortom, een erg compleet en divers aanbod.

Is Westfalia.eu betrouwbaar?

Westfalia.eu is een bedrijf met een grote reputatie in hun sector. Doorheen hun lange geschiedenis hebben ze miljoenen tevreden klanten door hun kwaliteit van producten en klantenservice. Wie online een aankoop doet, hoeft niets te vrezen. Zo hebben ze het label van de thuiswinkel waarborg op hun website, en heeft het een uitstekend garantiebeleid. Zo kunnen klanten steeds rekenen op de wettelijke garantie op de bestelling en mogen ze kosteloos retourneren binnen de maand na aankoop, indien ze niet tevreden zijn. Hierdoor kun je als klant kopen zonder risico.

Klantenservice en klachten

Westfalia.eu heeft een uitstekende klantenservice hoog in het vaandel staan. Zo bieden ze niet alleen een hoge kwaliteit van producten aan betaalbare prijzen, maar ook achteraf kunt u steeds bij hen terecht. Bent u niet tevreden over een product, dan kunt u dit retourneren. Heeft u een ander probleem of opmerking, dan staat hun klantenservice steeds paraat. Zo zijn hun medewerkers telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9:00u – 18:00u.

Klachten kunnen worden ingediend per email, waarna de klantenservice contact met je zal opnemen voor het zoeken naar een passende oplossing.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je in het verleden reeds een bestelling geplaatst bij Westfalia.eu? Een klacht na een levering? Dan nodigen we je graag uit om je ervaring te delen met andere potentiële klanten door het schrijven van een review.

Reviews over Westfalia.eu

Gerelateerde bedrijven

Lampen24 logo
Lampen24
2 beoordelingen
9
Collectione.shop logo
Collectione.shop
2 beoordelingen
9,5
Licht-Geluid.nl logo
Licht-Geluid.nl
1 beoordeling
10
5,8
25% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Lees onze review over Westfalia.eu

Het bedrijf Westfalia.eu is geverifieerd door ons. De webshop westfalia.eu is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Westfalia.eu is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Westfalia.eu maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Westfalia.eu is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van westfalia.eu. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Westfalia.eu.

Geplaatst op: 12-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super service

Ik heb hier pas geleden een trui besteld die een iets te kleine maat was. Toen vroeg ik of ik deze om kon ruilen en dat was geen probleem. Erg tevreden over de service!

Geplaatst op: 02-04-2021
Laatst bewerkt op: 06-07-2021
Geschreven door: Safae V.

9 / 10
5/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht geleide onderneming

Mijn ervaring met Westfalia,
Gekocht 29 okt 2019 een powerpack Bully Smart. Apparaat ging vlak voordat de garantie af zou lopen defect. Kontakt opgenomen met Westfalia, apparaat mocht terug worden gezonden voor reparatie. Heb ze verteld dat ik +_ over 3 weken een lange tocht per auto naar Scandinavië zou gaan maken dat ik daar de Bully absoluut nodig zou hebben. Mijn vraag, heb ik hem voor die tijd terug? remplaceer hem dan aub, daar was geen sprake van, ook een credit was geen optie. Wacht u maar rustig af was het devies. Maakte ze duidelijk dat ik dan verplicht was een nieuwe aan te schaffen en dat ik dan 2 van die apparaten zou hebben daar ik die reis zonder niet verantwoord achte, reactie van Westfalia, dan verkoopt u er toch weer een. Zo makkelijk word er daar over gedacht. Dag voor vertrek, nieuwe aangeschaft en ben op reis gegaan. Diverse malen heb ik vanuit het buitenland gebeld met Westfalia zij wisten van niets, geen idee waar u Bully blijft, wij wassen onze handen in onschuld het ligt allemaal aan de reparatieafdeling in Duitsland. Hele affaire duurde al 6 weken zonder enige informatie over de vordering.
Mijn geduld was op en heb Westfalia gemaild dat ik voor een bepaalde datum mijn Bully geleverd wil hebben, zoniet dan eis ik de aankoopsom terug, dit met een cc aan Consuwijzer. Volgende dag van Westfalia een mail dat ik mijn Bully kon ophalen bij een DPD station. Typische dat een dreigement, en een cc aan Consuwijzer effect heeft Volgens DPD stond het apparaat al een week bij hun in de opslag en was de Bully er al aangeleverd en nooit opgehaald en terug gestuurd naar Duitsland. Daarvandaan is hij voor de tweede keer naar DPD in Nederland gestuurd. Nimmer heeft Westfalia mij geattendeerd dat de Bully naar mij is verzonden. Het apparaat is niet gerepareerd maar geremplaceerd, hadden ze dat op mijn eerdere verzoek maar gelijk gedaan dat voorkwam mij extra kosten en een hoop irritatie. Westfalia denkt niet met de klant mee, als het ze te lastig word aan de telefoon veranderd de toon van vriendelijk in arrogant en vijandig, en tot overmaat sturen zij een mail of ik niet meer wil bellen maar het contact via de mail wil laten lopen. Zij hebben geen enkel initiatief getoond het probleem te cancelen. Verschuilen zich bij dit probleem achter andere.
Heb Westfalia verzocht mij een proforma factuur te sturen ivm verzekering en garantie termijn. Dit verzoek was aan dovemansoren gericht, Proformafactuur is nooit verzonden. Deze ervaringen zijn zo negatief dat ik nimmer meer iets bij Westfalia zal kopen, en raad iedereen aan daar weg te blijven, er zijn meer dan genoeg betrouwbaardere webwinkels.
Als ik eerst de reviews over Westfalia had gelezen zou ik niet met dit probleem geconfronteerd zijn. Ervaringen van de meeste klanten van Westfalia spreken boekdelen.
Diverse keren verzocht om een aangepaste factuur. Westfalia verstuurd hem niet.

Geplaatst op: 23-08-2021
Laatst bewerkt op: 23-08-2021
Geschreven door: Ron B.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Misleidende info op website

Ik heb 2 kassen besteld die op voorraad waren, levertijd 3 weken. Na 4 weken ik er maar achteraan. Na 1 week bleken er opeens productie problemen, wat vreemd is als het op voorraad is. Levering werd 5 weken later. Ik na 6 weken weer bellen, het werd uitgezocht. Weer 1 week verder ik weer bellen. Nog steeds grondstoffen tekort, levering weer 3 maanden uitgesteld. Of te wel wel geld innen dan 2 maanden aan het lijntje houden en dan nog niet leveren. Als er op de site op voorraad staat, maar dit is niet het geval dan is het gewoon misleidend. Nissan ik weer opnieuw beginnen. Klote service, lekker ergens anders bestellen is vaak nog goedkoper ook.

Geplaatst op: 03-08-2021
Laatst bewerkt op: 03-08-2021
Geschreven door: Daniëlle D.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Product nooit ontvangen, is '' uit het systeem gevallen"

Na een week maar eens gebeld waar het bleef...
Order was onvindbaar en ik kon daarom in eerste instantie mijn geld NIET terugkrijgen. Na het opsturen van de order bevestiging (die ik wel ontvangen had) en na een paar keer bellen mijn geld wel terug gekregen na een week.
Er is ook niet aangeboden de spullen alsnog op te sturen, persoonlijk denk ik dat ze de artikelen gewoon niet hebben!
Hier NIET bestellen als je je spullen ook wilt ontvangen!

Geplaatst op: 20-08-2021
Laatst bewerkt op: 20-08-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Westfalia.eu


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Lampen24 logo
Lampen24
2 beoordelingen
9
Collectione.shop logo
Collectione.shop
2 beoordelingen
9,5
Licht-Geluid.nl logo
Licht-Geluid.nl
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Westfalia.eu een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Westfalia.eu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,8 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Westfalia.eu actief?

Westfalia.eu is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bedrijfskleding , dierenwinkels , elektronica , verzorging & gezondheid , huishouden en verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Westfalia.eu reviews? Dan kun je naar de website van Westfalia.eu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie