Westfalia.eu logo

Westfalia.eu reviews, ervaringen en beoordelingen

Westfalia.eu reviews, ervaringen en beoordelingen
1378
Westfalia.eu logo
Website
Westfalia.eu
Categorie
Webshops

Westfalia.eu reviews

Nooit het juiste gereedschap in huis? Of ben je in de tuin bezig en zit je verlegen om het juiste tuingereedschap? Geen zorgen, want je kunt bij Westfalia alle producten vinden die je voor in en rondom het huis nodig hebt. Maar het van origine Duitse bedrijf is inmiddels veel meer dan alleen een postorderbedrijf waar je boormachines, harken, grasmaaiers en schroevendraaiers kunt bestellen. Zo kun je tegenwoordig ook benodigdheden en apparaten voor in de keuken bestellen en ze hebben een mooi assortiment in verlichting en elektronica. Zelfs voor in en op de auto verkopen zij handige producten. 

Wie zijn Westfalia?

Westfalia is meer dan 80 jaar geleden opgericht door de familie Aschermann in het plaatsje Schwerte, Duitsland. In de jaren ‘30 begon het bedrijf met de verkoop van landbouwproducten en nog geen 10 jaar later werd de postorder dienst gelanceerd. Na de Tweede Wereldoorlog bleef het bedrijf floreren en op de dag vandaag leveren zij nog steeds hoogwaardig kwalitatieve producten tegen betaalbare prijzen. Aan zowel leveranciers als het grote publiek. 

Wat doet Westfalia?

Westfalia is tegenwoordig een webshop waar je enorm veel producten voor in en rondom het huis kunt vinden. Je vindt bij Westfalia kwalitatief uitstekende gereedschappen en producten om mee te klussen, het huis en de tuin (of het balkon) te onderhouden of om meer sfeer in en rondom het huis aan te brengen. Westfalia focust zich op het aanbieden van kwalitatief goede producten tegen betaalbare prijzen en met die filosofie zijn zij ook uitgegroeid tot één van de grootste webshops in gereedschappen.

Gereedschappen

Professionele gereedschappen zijn nog altijd de belangrijkste producten voor Westfalia en zij leveren de producten vanuit Duitsland rechtstreeks naar zowel leveranciers als consumenten. Voor vrijwel iedere klus ben je bij Westfalia aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar speciaal gereedschap of een goede klopboor. Het assortiment bestaat uit handgereedschappen, elektrisch gereedschap en producten die je voor specifieke klussen of voor in een werkplaats nodig hebt.

Landbouwproducten

Landbouwproducten is nog altijd een belangrijke categorie voor de webwinkel uit Duitsland en in de webshop vind je alle benodigdheden voor de landbouw. Van hekken tot aan afrastering tot aan stal uitrustingen en van beroepsspecifieke benodigdheden tot aan voertuigen. Zowel professionals als hobbyboeren winkelen al jaren bij de specialist op het gebied van landbouwproducten. 

Verlichting en elektronica

Verlichting en elektronica is bij de webshop uitgegroeid tot een volwaardige categorie waar je allerlei verschillende elektronicaproducten en verlichting vindt. Of je nu op zoek bent naar bijzondere armaturen voor in de tuin of het huis wilt uitrusten met slimme verlichting, bij Westfalia ben je dan aan het juiste adres! Zelfs als je op zoek bent naar zoiets simpels als oordopjes voor onderweg of een nieuwe oplader voor je smartphone.

Wonen en woninginrichting

In de categorieën huishouden & koken en rondom het huis vind je allerlei producten voor… inderdaad! Alles voor het huishouden en voor rondom het huis. Of je nu op zoekt bent naar een kookplaat of een magnetron of een goede dweil nodig hebt. Westfalia biedt het allemaal aan! Handige producten van hoogwaardige kwaliteit, maar wel tegen betaalbare prijzen!

Tuin en Balkon

Ook producten en gereedschappen voor in de tuin of op het balkon kun je bij Westfalia aanschaffen. Zij hebben een uitgebreid assortiment van verschillende soorten producten en gereedschappen. Of je nu aan de slag wilt met de bestrating van de tuin, het gras wilt maaien of het balkon wilt versieren met mooie bloempotten. Het assortiment bevat ook producten, zoals barbecues en tuinmeubelen.

Auto

Heb je een nieuwe krik nodig? Een bandenreparatieset of nieuwe koplampen? Of wil je een mooie dashcam voor in de auto? In de categorie auto vind je deze producten terug. Naast alles voor in en rondom het huis heeft Westfalia ook een behoorlijk assortiment in producten die je onderweg kunt gebruiken. 

Kleding

Jazeker! Westfalia begeeft zich ook in de kledingindustrie en je kunt via de webshop verschillende kledingstukken bestellen. Van schoenen tot aan shirts en overhemden tot aan broeken. Het assortiment is behoorlijk groot en vooral voor outdoor living en werkkleding kun je bij Westfalia prima shoppen! Modemerken vind je hier een stuk minder, maar modemerken kun je weer bij andere specialistische webwinkels bestellen. In dat opzicht is de categorie kleding voor Westfalia slechts een bijzaak.

Is Westfalia een betrouwbaar bedrijf?

Wij denken dat Westfalia een betrouwbare organisatie is. De reviews over de webshop zijn dan ook overwegend positief! In de reviews wordt vooral gesproken over de klantvriendelijkheid, de snelle leveringen en hoe eenvoudig het is om een product te bestellen. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website is bereikbaar via westfalia.eu en beveiligd met een SSL/TLS-certificaat. Te herkennen aan het groene slotje dat voor het webadres in de browserbalk staat. Daarnaast is Westfalia ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en zijn de algemene voorwaarden duidelijk. Westfalia is ook in het bezit van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg.

Is Westfalia goed bereikbaar?

Westfalia kun je zowel per e-mail als telefonisch (tijdens kantooruren) bereiken. Ze hebben helaas geen live chat, maar e-mails en telefoontjes worden relatief snel beantwoord en opgepakt. De klantenservice bevat een groot aantal specialisten die je kunnen helpen met vragen over producten en leveringen terwijl je op de website van Westfalia ook enorm veel informatie kunt teruglezen in de helpsectie. Deze vind je onder de knop ‘hulp nodig?’ bovenaan de website.

Wil jij ook beoordelen en een review schrijven?

Heb jij bij Westfalia een product aangeschaft? Zowel wij als de bezoekers van onze review website zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke review kunnen we het verhaal over Westfalia compleet maken. Terwijl de consumenten die ons platform bezoeken en op basis van jouw review een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met dit bedrijf. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring met Westfalia was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Denk dan bijvoorbeeld aan het beschrijven van hoe simpel of moeilijk het was om een product te bestellen of hoe snel de levering heeft plaatsgevonden. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review over Westfalia!

Reviews over Westfalia.eu
Gerelateerde bedrijven
Salontopper logo
Salontopper
3 beoordelingen
9,8
Badkamerradio.nl logo
Badkamerradio.nl
1 beoordeling
9
Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
4,2
17% zou hier weer kopen
18 beoordelingen
We hebben paar apparaten bij hun gekocht... Een apparaat is binnen paar maanden ging kapot . We hebben terug gestuurd omdat een jaar fabrieksgarantie hadden ... We krijgen geen reactie van hun.... Ze nemen mensen niet serieus. Ze zijn grote oplichters...

Aub van deze bedrijf niks kopen ze zijn oplichters ze nemen mensen niet serieus. Grote oplichters... Voor niemand aanraden bij hun iets te kopen . Onprofessioneel mensen . Jullie moet schamen omdat zo veel mensen over jullie klagen ... Dat zal geen toeval zijn.

Geplaatst op: 17-11-2023
Laatst bewerkt op: 17-11-2023
Geschreven door: Hatice K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Rampzalig

Onherstelbaar wat een bedrijf wacht al 14dagen op mijn bestelling,e-mails worden niet beantwoord,dat zo iets nog kan de dag van vandaag,spijtig dat ik niet eerst naar de reviews heb gekeken

Geplaatst op: 26-10-2023
Laatst bewerkt op: 26-10-2023
Geschreven door: Maurice N.

7 / 10
5/5 2/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Ze nemen nemen mensen na hun producten niet serieus... Ze nemen telefoon niet op email reageren ze ook niet .... Heel onprofessioneel....niet aanraden via deze bedrijf iets te kopen

Onprofessioneel medewerkers hebben ze !!! Ze nemen telefoon niet op ze reageren ook de email niet . Na verkopen ze nemen mensen niet serieus!!! Ben al weken bezig met hun contact op te nemen !! Heel erg jammer!!! Niet aanraden via deze bedrijf iets te kopen .

Geplaatst op: 07-11-2023
Laatst bewerkt op: 07-11-2023
Geschreven door: Hatice K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos!

Bestel hier niet!!! Wij wachten al anderhalve maand op onze bestelling. Mails werden eerst nog beantwoord maar nu hoor ik niks meer. Ik bel ze elke dag om contact te leggen maar blijf maar in de wacht hangen. Levering van het product wordt telkens verlengd. Tijd om de rechtsbijstand in te schakelen. Wij zijn er klaar mee!

Geplaatst op: 07-09-2023
Laatst bewerkt op: 07-09-2023
Geschreven door: Wendy V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Al een maand stilte...

Artikel besteld en na aanschaf bleek ineens de levertijd veel langer te zijn. Dus genoodzaakt deze te annuleren echter na telefonisch contact dat ik per mail moest annuleren. Dat gedaan en gevraagd om bevestiging. Dit kreeg ik niet, totale stilte Nu al 3 mails en een maand verder en geen reactie en geen geld retour. Maandag maar weer bellen. Nooit meer westfalia.eu

Geplaatst op: 25-06-2023
Laatst bewerkt op: 25-06-2023
Geschreven door: Wendy V.

5 / 10
2/5 2/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Dit bedrijf is in verkopen goed maar als je wilt ruilen en naar info stuurt hoor je nooit iets terug. Nu al 20 e mails gestuurd deze worden binnen een minuut bekeken maar nooit beantwoord. Als je belt zegt men achter te lopen of ze weten je naam niet te vinden in hun bestand.
Gewoon gelul nooit iets kopen je word gewoon belazerd

Geplaatst op: 12-05-2023
Laatst bewerkt op: 12-05-2023
Geschreven door: Benny B.

6 / 10
3/5 1/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Item not received

On May 7, I placed an order through the website and I still have not received the item or my money back. I have tried in different ways to communicate with them, the phone is not answered, through the website it is not possible either, I have already sent several emails and still have not received a response to my claim. Sounds like lousy customer service to me.

Geplaatst op: 02-06-2023
Laatst bewerkt op: 02-06-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos bedrijf als het produkt niet deugt. Onbereikbaar

Kas gekocht. De platen waaien er bij de minste wind eruit. Systeem is gewoon ondeuglijk. Bedrijf is onbereikbaar en het enige wT ze na tig keer bellen is geen garantie. 600 euro weggegooid geld

Geplaatst op: 03-02-2023
Laatst bewerkt op: 03-02-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer!

Ik heb een heater tafelmodel besteld, op 16dec22. Wél bevestiging ontvangen. Gelukkig pas betaling achteraf! Inmiddels is het 23dec22 [bestelling zou 2-3 dagen duren] maar niets ontvangen.
Krijg geen antwoord op mailtjes; telefonisch geen contact te krijgen.
Dit was ééns maar nooit meer!

Geplaatst op: 23-12-2022
Laatst bewerkt op: 23-12-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte aftersails/service/restitutie tot op het bot.

Op 18 oktober een schuurband en 2 schuurschijven besteld. De band werd na enkele dagen geleverd in een doos van ca 70x30x20 cm !!! De schuurschijven zouden apart geleverd worden. Op mijn klacht hierover werd gemeld dat er "SPOED" achter de bestelling gezet zou worden. Ik heb de schijven maar afbesteld en gevraagd om restitutie. Antwoord: "dat kan niet, meneer, we wachten eerst de annulering af van de leverancier" ?? Tot op vandaag 2 november, taal noch teken vernomen.

Conclusie: blijf ver weg van dit bedrijf.

Geplaatst op: 02-11-2022
Laatst bewerkt op: 02-11-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Product nooit ontvangen. Slecht geleide onderneming.

Scheppach HS720 zaag besteld op 23/11/2021. Na verschillende leveringsvertragingen is de zaag op 18-03-2022 nog steeds niet afgeleverd. Klantenservice stuurt standaardantwoorden, maar volgt geen bestellingen op. Ik heb tijd verspild en wacht nu op de terugbetaling. Onbetrouwbaar, vermijd!

Geplaatst op: 19-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Scam site?

Received a dresser with a warped top. When asked how to return the defective product, westfalia first said they'd look into getting us a replacement part.

Four months and as many attempts to get a hold of them later and still no progress.

Awful, cheap product. Even worse service. I suspect it's a scam site that sells defective surplus.

Geplaatst op: 22-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bret Thomas

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Bestelling geplaatst en betaald 12 nov 21 nog niets ontvangen.
Bellen bellen bellen maar nee ze zijn het aan het onderzoeken al zoon 9 weken.
Ik wil mijn geld terug

Ja. Daar kan na fluiten.

Mensen bestel hier niet

Geplaatst op: 26-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Ik heb in nov 21 hoezen hier besteld
Die niet geleverd worden.
Ook krijg ik geen enkel info van uit hun kant
Ik bel iedere keer zelf en onderzoek loopt
Dus mensen bestel hier niet.

Geplaatst op: 26-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht geleide onderneming

Mijn ervaring met Westfalia,
Gekocht 29 okt 2019 een powerpack Bully Smart. Apparaat ging vlak voordat de garantie af zou lopen defect. Kontakt opgenomen met Westfalia, apparaat mocht terug worden gezonden voor reparatie. Heb ze verteld dat ik +_ over 3 weken een lange tocht per auto naar Scandinavië zou gaan maken dat ik daar de Bully absoluut nodig zou hebben. Mijn vraag, heb ik hem voor die tijd terug? remplaceer hem dan aub, daar was geen sprake van, ook een credit was geen optie. Wacht u maar rustig af was het devies. Maakte ze duidelijk dat ik dan verplicht was een nieuwe aan te schaffen en dat ik dan 2 van die apparaten zou hebben daar ik die reis zonder niet verantwoord achte, reactie van Westfalia, dan verkoopt u er toch weer een. Zo makkelijk word er daar over gedacht. Dag voor vertrek, nieuwe aangeschaft en ben op reis gegaan. Diverse malen heb ik vanuit het buitenland gebeld met Westfalia zij wisten van niets, geen idee waar u Bully blijft, wij wassen onze handen in onschuld het ligt allemaal aan de reparatieafdeling in Duitsland. Hele affaire duurde al 6 weken zonder enige informatie over de vordering.
Mijn geduld was op en heb Westfalia gemaild dat ik voor een bepaalde datum mijn Bully geleverd wil hebben, zoniet dan eis ik de aankoopsom terug, dit met een cc aan Consuwijzer. Volgende dag van Westfalia een mail dat ik mijn Bully kon ophalen bij een DPD station. Typische dat een dreigement, en een cc aan Consuwijzer effect heeft Volgens DPD stond het apparaat al een week bij hun in de opslag en was de Bully er al aangeleverd en nooit opgehaald en terug gestuurd naar Duitsland. Daarvandaan is hij voor de tweede keer naar DPD in Nederland gestuurd. Nimmer heeft Westfalia mij geattendeerd dat de Bully naar mij is verzonden. Het apparaat is niet gerepareerd maar geremplaceerd, hadden ze dat op mijn eerdere verzoek maar gelijk gedaan dat voorkwam mij extra kosten en een hoop irritatie. Westfalia denkt niet met de klant mee, als het ze te lastig word aan de telefoon veranderd de toon van vriendelijk in arrogant en vijandig, en tot overmaat sturen zij een mail of ik niet meer wil bellen maar het contact via de mail wil laten lopen. Zij hebben geen enkel initiatief getoond het probleem te cancelen. Verschuilen zich bij dit probleem achter andere.
Heb Westfalia verzocht mij een proforma factuur te sturen ivm verzekering en garantie termijn. Dit verzoek was aan dovemansoren gericht, Proformafactuur is nooit verzonden. Deze ervaringen zijn zo negatief dat ik nimmer meer iets bij Westfalia zal kopen, en raad iedereen aan daar weg te blijven, er zijn meer dan genoeg betrouwbaardere webwinkels.
Als ik eerst de reviews over Westfalia had gelezen zou ik niet met dit probleem geconfronteerd zijn. Ervaringen van de meeste klanten van Westfalia spreken boekdelen.
Diverse keren verzocht om een aangepaste factuur. Westfalia verstuurd hem niet.

Geplaatst op: 23-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ron B.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Product nooit ontvangen, is '' uit het systeem gevallen"

Na een week maar eens gebeld waar het bleef...
Order was onvindbaar en ik kon daarom in eerste instantie mijn geld NIET terugkrijgen. Na het opsturen van de order bevestiging (die ik wel ontvangen had) en na een paar keer bellen mijn geld wel terug gekregen na een week.
Er is ook niet aangeboden de spullen alsnog op te sturen, persoonlijk denk ik dat ze de artikelen gewoon niet hebben!
Hier NIET bestellen als je je spullen ook wilt ontvangen!

Geplaatst op: 20-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Misleidende info op website

Ik heb 2 kassen besteld die op voorraad waren, levertijd 3 weken. Na 4 weken ik er maar achteraan. Na 1 week bleken er opeens productie problemen, wat vreemd is als het op voorraad is. Levering werd 5 weken later. Ik na 6 weken weer bellen, het werd uitgezocht. Weer 1 week verder ik weer bellen. Nog steeds grondstoffen tekort, levering weer 3 maanden uitgesteld. Of te wel wel geld innen dan 2 maanden aan het lijntje houden en dan nog niet leveren. Als er op de site op voorraad staat, maar dit is niet het geval dan is het gewoon misleidend. Nissan ik weer opnieuw beginnen. Klote service, lekker ergens anders bestellen is vaak nog goedkoper ook.

Geplaatst op: 04-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daniëlle D.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super service

Ik heb hier pas geleden een trui besteld die een iets te kleine maat was. Toen vroeg ik of ik deze om kon ruilen en dat was geen probleem. Erg tevreden over de service!

Geplaatst op: 02-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Safae V.

9 / 10
5/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Westfalia.eu
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Salontopper logo
Salontopper
3 beoordelingen
9,8
Badkamerradio.nl logo
Badkamerradio.nl
1 beoordeling
9
Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Westfalia.eu een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 18 beoordelingen geplaatst over Westfalia.eu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,2 gekregen, waarbij 17% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Westfalia.eu actief?

Westfalia.eu is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bedrijfskleding , dierenwinkels , elektronica , verzorging & gezondheid , huishouden en verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Westfalia.eu reviews? Dan kun je naar de website van Westfalia.eu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie