Wellness Kliniek logo

Wellness Kliniek reviews, ervaringen en beoordelingen

Wellness Kliniek reviews, ervaringen en beoordelingen
4268
Wellness Kliniek logo
Website
Wellness Kliniek
Categorie
Diensten

Reviews en ervaringen Wellness Kliniek

Ons lichaam is een fantastisch instrument dat ons in staat stelt om heel wat zaken te ondernemen. Het is echter vaak ook een bron van frustraties. Het lichaam is niet perfect en iedereen heeft zo wel zijn of haar probleemgebied dat ze opgelost zouden willen zien. Waar dat vroeger een utopie was is dat vandaag de dag al lang geen droom meer. Er zijn meer medische mogelijkheden dan ooit en bij de Wellness Kliniek kan je terecht voor een breed scala aan esthetische ingrepen. Maar wat vertellen hun klanten? Wat lees je in de reviews over de Wellness Kliniek? Zijn de beoordelingen goed? Leren de ervaringen van hun klanten jou iets? Dat en meer over de Wellness Kliniek kan je op deze pagina ontdekken!

Over Wellness Kliniek

De Wellness Kliniek is een Belgisch centrum voor esthetische ingrepen en is één van de meest toonaangevende chirurgieklinieken ter wereld. Je vindt er dan ook een ruim aanbod, experten ter zake en een quasi niet te evenaren service. De Wellness Kliniek is al actief sinds 1996 en heeft sinds zijn oprichting meer dan 100 000 patiënten verder geholpen naar een nieuw en beter leven. Je mag dan ook een schat aan ervaring verwachten, een indrukwekkende knowhow en natuurlijk ingrepen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Naast de kwaliteit van de zorg en de expertise van de artsen dragen ze bij de Wellness Kliniek vooral transparantie hoog in het vaandel. Zo wordt er niet gewerkt met consultants of sales-medewerkers maar uitsluitend met specialisten die jou meteen te woord kunnen staan. Blijf jij graag op de hoogte van alles wat nieuw is of bepaalde promoties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Wellness Kliniek of volg hen op sociale media!

Waarom kiezen voor Wellness Kliniek?

Bij de Wellness Kliniek vind je in de eerste plaats een zeer breed scala aan mogelijke ingrepen. Zo vind je op de website specialisaties terug als borsten, liposuctie, gezicht, lichaam, gewichtsverlies, haren en tanden. Bovendien hoef je niet meteen diep in de buidel te tasten zoals vaak wel het geval is. Je kunt online gratis een formulier invullen voorzien van foto’s en medische gegevens. Het team van de Wellness Kliniek staat gratis voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Bovendien werkt de Wellness Kliniek met state of the art custom-made software om jou automatisch te matchen met de beste arts voor jouw fysiologie en gewenste ingreep. Ten slotte ontvang je van de Wellness Kliniek ook gratis nazorg!

Is Wellness Kliniek betrouwbaar?

De Wellness Kliniek is al actief binnen de sector sinds 1996 en heeft sinds die tijd meer dan 100 000 patiënten behandeld. Er is dus een indrukwekkende track record om op te steunen wat de betrouwbaarheid betreft. Daarnaast vind je op de website ook alle informatie over de prijzenpolitiek terug en vind je ook heel wat belangrijke bedrijfsinformatie terug. De Wellness Kliniek beschikt over een eigen klantendienst waar je met vragen terecht kunt en kan uitpakken met heel wat certificeringen. Zo is de Wellness Kliniek kiwa gecertificeerd en ontvang de onderneming in het verleden meerdere Patient Service Awards. Ook online hoef je je geen zorgen te maken: de verbinding is beveiligd. Ten slotte vind je op de website van de Wellness Kliniek ook tal van reviews van echte klanten terug!

Klantenservice en klachten

Op de website van de Wellness Kliniek vind je heel wat informatie over het bedrijf terug. Zit je toch nog met vragen? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantendienst van de Wellness Kliniek. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan je tijdens de kantooruren altijd even bellen. Het is ook mogelijk om een mail te sturen of om het contactformulier op de website even in te vullen. Ten slotte kan je ook een afspraak maken of ter plekke even langs komen als je met vragen of klachten zit. In de meerderheid van de gevallen krijg je van de Wellness Kliniek binnen de twee werkdagen een inhoudelijk antwoord op vragen!

Wil jij ook beoordelen?

Een ingreep aan het lichaam is altijd iets waar heel wat stress mee gepaard is. Bovendien weet je op voorhand vaak niet hoe bedreven een bepaalde arts of kliniek is. Een manier om dit wel te weten zijn de reviews en beoordelingen van echte klanten. Heb jij ervaring met de Wellness Kliniek? Dan kan jij ons vast iets meer vertellen over de werkwijze en het resultaat. Zou jij de Wellness Kliniek aan derden aanraden of net niet?

Reviews over Wellness Kliniek
Gerelateerde bedrijven
Mediumastro logo
Mediumastro
4 beoordelingen
5,8
Beter Horen logo
Beter Horen
8 beoordelingen
6,8
Hairless Laser Clinics logo
Hairless Laser Clinics
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
7,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Wellness Kliniek

Het bedrijf Wellness Kliniek is geverifieerd door ons. De webshop Wellness Kliniek is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Wellness Kliniek is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Wellness Kliniek maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Wellness Kliniek is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Wellness Kliniek te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Wellness Kliniek.

Geplaatst op: 06-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Tandarts Jan Van Dijck laat zijn patiënten maanden pijn lijden

Tandarts Jan Van Dijck geeft je vertrouwen totdat de behandelingen bezig zijn. Ik zit na het slijpen tanden op 19 september 2023 en plaatsen prothese 21 december aan het pijn lijden met slechte prothese en wachtende op verdere afgesproken behandeling. Secretaresse verteld me dat tandarts Jan Van Dijck me dezelfde dag zou opbellen. Dag later telefoon van secretaresse dat ik deze dag zelf moet bellen om 14u. Na aantal pogingen en voicemail ingesproken geen reactie.
Niet te geloven dat een tandarts zijn wettelijke plicht niet doet als arts als zijn patient maanden met pijn zit en niet reageert. De pijnen zitten nu ook bij mijn goede ondertanden en kaken. Dit is nu al vijf maanden bezig.
Ik wordt na half afgesproken beloofde behandelingen niet meer behandeld als een patient maar ben slachtoffer van zijn heel drukke drukke drukke agenda. Na deze review zal hij mij waarschijnlijk nog meer laten afzien.

Geplaatst op: 24-02-2024
Laatst bewerkt op: 24-02-2024
Geschreven door: Erwin C.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Borstvergroting met borstlift

Hallo, 22.02.23 ik heb een borstvergroting gehad met correctie door Dr.Cromheecke. Vandaag moest ik het verband laten verwijderen. Ik ben heel blij, ze moeten nog genezen maar ik zie al dat dr. Cromheecke is een echte borstspecialiste. Ik beveel Wellness Klieniek en dr. Cromheecke van harte aan. Een zeer tevreden patient ❤️

Geplaatst op: 08-03-2023
Laatst bewerkt op: 08-03-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Wellness Kliniek
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Mediumastro logo
Mediumastro
4 beoordelingen
5,8
Beter Horen logo
Beter Horen
8 beoordelingen
6,8
Hairless Laser Clinics logo
Hairless Laser Clinics
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wellness Kliniek een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Wellness Kliniek. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wellness Kliniek actief?

Wellness Kliniek is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wellness Kliniek reviews? Dan kun je naar de website van Wellness Kliniek gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie