WAM Denim logo

WAM Denim reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
WAM Denim reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2858
WAM Denim logo
Website
wamdenim.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen WAM Denim

Koop echte Italiaanse kleding online bij WAM Denim. Je leest op deze pagina meer over WAM Denim als merk en webshop. Bovendien kun je ervaringen van klanten van dit merk ook hier lezen. Zo krijg je een volledig beeld van WAM Denim, dankzij de reviews en ervaringen van klanten.

Over WAM Denim

Het merk WAM Denim werd in 2001 opgericht als familiebedrijf. Dat werd een groot succes, want vandaag de dag kent dit merk maar liefst 40 fysieke winkels in Europa en heeft het een succesvolle webshop. Het motto ”˜kleding maken de man’ is exact waar WAM Denim voor staat. Je kunt hier stijlvolle herenkleding kopen.

WAM Denim is een internationale retailer met se focus op kleding voor heren. Met name de Italiaanse mode vindt je terug in hun webshop. Met meer dan 2000 producten online in hun webshop, heb je als klant van WAM Denim altijd genoeg keuze.

Waarom kiezen voor WAM Denim

Houd je van stijlvolle mode en wil je de laatste trends volgen? Bij WAM Denim zit je altijd goed. Deze webshop vult wekelijks het aanbod aan en werkt alleen met de beste materialen en volgens de laatste modetrends. Zo ben je als klant dus altijd verzekerd van een stijlvolle en kwalitatieve outfit.

WAM Denim biedt ”˜handmade jeans’ aan. Dit houdt in dat de spijkerbroeken die zij verkopen handgemaakt zijn. Door deze intensieve productie van de spijkerbroeken, geniet je altijd van een uitmuntende pasvorm en een spijkerbroek van hoogwaardig kwaliteit. Zeg vaarwel tegen machinale productiefouten en verwelkom de kwaliteit van productie met de hand.

Jouw nieuwe outfit is snel bij je in huis. Wanneer je vandaag een bestelling bij WAM Denim plaatst, kan deze de eerstvolgende werkdag al in huis zijn. Vergeet niet om de grootte van jouw order aan te passen. Wanneer je namelijk voor minimaal €50,- bestelt, vervallen de verzendkosten voor jouw bestelling bij WAM Denim automatisch.

Het kan lastig zijn om online kleding te kopen. Bij WAM Denim kun je gebruik maken van een maattabel om de juiste maat te selecteren. Wanneer het kledingstuk dan toch niet goed past, kun je dit kledingstuk nog altijd retourneren. Je hebt altijd 21 dagen bedenktijd bij WAM Denim. Mocht je niet tevreden zijn, dan kun je jouw bestelling altijd, op kosten van de webshop, retourneren. Je krijgt het aankoopbedrag dan gewoon terug van WAM Denim.

Is WAM Denim betrouwbaar?

Al vanaf 2001 werkt WAM Denim aan een goed merk, een goede naam en een veilige webshop. Dit zie je dan ook duidelijk terug bij de webshop van WAM Denim. Ze zijn in het bezit van de nodige keurmerken en een betaling is bij WAM Denim altijs veilig.

Dit komt omdat je als klant zelf de betaalmethode kunt kiezen. Deze kun je ook opslaan, wanneer een account het voor deze webshop. Betaal veilig en kies voor een veilige online transactie met Ideal, Paypal of een betaling met creditcard. WAM Denim biedt ook de optie om met Afterpay te betalen. Je hoeft dan pas na ontvangst van jouw bestelling te betalen.

Klantenservice en klachten

Voor hulp en advies op maat kun je de klantenservice bereiken. WAM Denim biedt verduidelijking online in de rubriek ”˜Veelgestelde Vragen’. Hier kun je antwoord vinden op veel praktische vragen. Heb je een andere of specifiekere vraag? Bel WAM Denim dan. Hun klantenservice is telefonisch bereikbaar.

Je kunt het telefoonnummer van WAM Denim ook bellen, wanneer je niet tevreden bent. Klachten worden ook altijd professioneel afgehandeld via de telefoon. Zo kun je retourneren en geld terug krijgen, of zal de klantenservice een andere geschikte oplossing zoeken voor jouw klacht over WAM Denim.

Wil jij ook beoordelen?

Draag jij graag kleding van WAM Denim en shop je vaak direct in hun webshop voor het grootste aanbod? Vertel dan wat jouw ervaring is met dit merk en hun webshop. Waarom shop je graaf hier en wat maakt dit merk anders of beter dan andere? Schrijf een beoordeling over WAM Denim en deel jouw ervaringen. Een persoonlijke review over WAM Denim is belangrijk voor de helderheid naar nieuwe klanten. Schets in jouw review het beeld dat jij hebt van WAM Denim en laat weten waarom je de webshop van WAM Denim wel of juist niet zou aanraden aan nieuwe klanten.

Reviews over WAM Denim

Gerelateerde bedrijven

MarcO'Polo logo
MarcO'Polo
4 beoordelingen
7,8
Bivolino logo
Bivolino
2 beoordelingen
9
Ulla Popken logo
Ulla Popken
9 beoordelingen
4,7

Gerelateerde blogartikelen

5,9
29% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Onze beoordeling over WAM Denim

Het bedrijf WAM Denim is geverifieerd door ons. De webshop wamdenim.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. WAM Denim is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. WAM Denim maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

WAM Denim is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van wamdenim.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van WAM Denim.

Geplaatst op: 09-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeeeeer slechte aftersales

D.d. 4 mei 3 broeken besteld met de verwachting dat deze zoals op de site vermeld binnen 1 werkdag zouden worden geleverd. D.d. 6 mei nog niets ontvangen, gebeld ruim 20 minuten in de wacht gehangen (met voortdurend de melding de 1e in de wacht te zijn), gesproken met een medewerker die meldde dat de bestelling nog niet eens 'gepicked' was. Zij zou dit doorgeven, zaterdag 7 mei zou ik zeker de broeken hebben ontvangen. Deze ontving ik echter pas dinsdag10 mei. Inmiddels had ik elders al een broek gekocht, daar ik deze de 7e nodig had. Nu blijkt 1 van de broeken weliswaar maat 30 aan te geven, hij is echter beduidend groter. Had eerder dezelfde broek gekocht, geen kwestie dus van 'valt groter'. Ik wil retourneren, echter ben gelet voornoemde slechte levering niet voornemens verzendkosten te betalen. Gemaild, kreeg een mail terug met verwijzing naar de standaard retourinstructies, echter dit programma loopt vast.
D.d. 15 mei maar weer gemaild hoe ik anders dan via retourprocedure kan retourneren. Ben er zo klaar mee, ik verwacht echter niet dat ik snel mijn geld terug heb.
Update: d.d. 17-5-2022 de broeken geretourneerd, 22-5-2022 aankoopbedrag retour ontvangen. Wel zijn toch de retourkosten in mindering gebracht, in deze voor door hen te laat geleverde broeken, waarvan 1 met een verkeerde maat geleverd. Ach... al met al, geen aanrader.

Geplaatst op: 23-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Reijn B.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Toch nog goed gekomen en lees de hele ervaring aub

Na een paar jaar zeer goede ervaringen te hebben met dit bedrijf, was het de laatste maand ineens het tegenovergestelde. Geen mail meer over levering, artikelen toch niet op voorraad, slechte communicatie. Ben er zeer boos over geweest en wilde voorlopig niets meer bestellen. Het bleek dat Wam Denim door overmacht en flink veel pech niet meer de service kon geven die ik jarenlang gewend was. Ze zijn hard bezig dat te herstellen en op basis van mijn ervaringen uit het verleden heb ik ze nog een kans gegeven en weer een bestelling geplaatst. Deze keer is het wel goed gegaan dus ik blijf klant. En laten we eerlijk zijn, vooral de hemden zijn mooi en betaalbaar.

Geplaatst op: 19-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joost F.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Pas op! Dit is een Scam!! De online winkel is een Scam!

De echte winkels zijn best wel goed, maar als je een keer over het hoofdkantoor of online winkel praat dan wordt het chaos want zelfs de medewerkers geven aan dat het hoofdkantoor nooit opneemt als hun bellen.

Ik als klant ook niet meestal zit ik langer dan 30min in de wacht lijn elke keer hoor ik “u bent nummer een in de wachtlijn’ maar dit is niet waar het is eigenlijk “u bent nummer een in de wachtlijn en wij willen niet openemen omdat wij weten dat we scammers zijn en jouwn bel minuten willen op maken hahaha”nu ben ik wel blij dat ik onbeperkt heb! Een broek hier besteld en als je op de website al kan zien mag je ze niet aan doen voor retour maar volgens ACM consuwijzer is dit een illegale regel want je hebt het recht op het tepassen ik heb het dus wel gepast en ik merkte gelijk dat er iets mis was met mijn kleding allebei de kanten zijn niet het zelfde een kant heeft de zak iets hoger en andere kant heeft een witte streep meer naar vooren en ook nog eens heel veel losse draden dit verwacht je niet van een bedrijf dis zich heel erg goed voor doet en de kwaliteit maakt het alleen maar erger heel zachte stof maar nergens op de website dat je geen scherpe nagels kan hebben of op een niet leren bank mag zitten als ik dit wist had ik deze broek nooit besteld ging er even langs met een van mn nagels en het stof ging al gelijk kapot ging even zitten het was overal pluizig daarna wou het daarna gelijk retouren maar ja net als een scam bedrijf is het heel moeilijk om te vinden hoe dit moet blijkbaar moet je hun bellen en dan moet je ze mailen en dan krijg je een code wacht tijd voor bellen 30-60minuten wachttijd voor reactie mail 1-2 weken yup je leest dat goed absurd lang dus eindelijk terug gestuurd op eigen kosten! Pakketje bij hun aan gekomen niks gehoord voor 1 week dacht ga maar bellen hun zelf pakketje kwijt en moesten ze zoeken 5 min later sprak ik meet een heel onzekere vrouw die eigenlijk van niets wist en na 15min zei we sturen wel een mail want de persoon van retour is weg gelopen blijkbaar hebben ze een persoon voor dis alles doet daar voor retour niet meer niet minder en als die weg is dan kunnen hun niks ik was nu al ong 45min in gesprek met hun. Nou eindelijk bericht via mail en voor het eerst op dezelfde dag nog! Geen geld terug omdat het gepast was en als ik het terug wou koste het 5euro!!!! terwijl ik 5 euro al betaalde voor het retourtje?! Beetje brutaal en geld haaien zijn ze wel ik legde uit dat mijn probleem zat met de kwaliteit van de broek en liet screenshots zien van meerderen andere emails naar hun toe maar het is al 2 weken en nog steeds geen reactie van meneer Jamil van retouren!
Goede scam zaak werkt hij wel in!
Dus :conclusie slechte, slechte kwaliteit, slechte winkel, slechte management!

Geplaatst op: 26-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik krijg geen bevestigingsmail, geen kleding en geen reacties op mijn mails. Schandalig

Er wordt wel snel geld afgeschreven, maar geen bevestigingmail, geen kleren en geen reactie op mijn mails. Dat kan ik niet waarderen.

Geplaatst op: 07-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Erik E.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte kleding en slechte service

Spijkerboeken van WAM gaan slechts een aantal maanden mee. Na 6 x dragen 2 broeken met een scheur middenin de stof. Terug naar de winkel in Nijmegen. Daar staat bijzonder slecht personeel allerlei smoesjes te verzinnen om je maar niet van dienst te kunnen zijn . Bij de eerste broek denk je dat het een keer kan gebeuren, Foutje in de stof ofzo. Maar nu ook mijn 2de broek na 6x dragen in het midden van de stof scheurt kan dit toch geen toeval zijn. € 75,99 voor die broek betaald. Niet echt weinig dus,. De eerste smoes was ( ik was niet de verkoper) of dat er wat mee te maken heeft. Ik heb hem 21-06-2021 gekocht. In de zomer veelal de korte broek aangehad. In september 2x oktober 2x en november de broek 2x aangehad. Daarna zijn we in lockdown gegaan. Nu zegt het bedrijf dat de klacht te oud is. Nou ja zeg. Het is gewoon troep wat ze daar verkopen. Ik heb daar in ruim een jaar 5 broeken gekocht om dat het mooie modellen zijn en lekker zitten, maar als ze zo kort meegaan en het personeel van WAM Nijmegen je gewoon staat uit te lachen ben ik er wel klaar mee. Ik koop mijn 5 broeken per jaar wel bij een andere zaak. Met een ander merk broek heb ik dit nog nooit meegemaakt. Zelfs niet na meer dan 5 jaar. Ons zien ze hier dus nooit meer. Ik hoop dat ze snel op de fles gaan i.p.v. troep verkopen en geen service verlenen

Geplaatst op: 30-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nico B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een slechte service. Ik heb een jas bestel hier en de binnen kant van de jas gaf af op mijn nieuwe truien. Toen had ik een mail gestuurd de beschadiging laten zien en hun willen er niks aan doen en

Wat een slechte service. Ik heb een jas bestel hier en de binnen kant van de jas gaf af op mijn nieuwe truien. Toen had ik een mail. gestuurd van de beschadiging laten zien en hun willen er niks aan doen.

SCHANDALIG IK ZOU HIER NIET GAAN BESTELLEN RADEN JULLIE HET AF

GROETJES ELLIS

Geplaatst op: 13-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ellis V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Uitstekende service

Uitstekende service en super duidelijke communicatie. Ondanks dat ik mijn producten geretourneerd had ben ik als nog erg tevreden over de afhandeling en de levering. Echt een aanrader!

Geplaatst op: 13-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nina V.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over WAM Denim


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MarcO'Polo logo
MarcO'Polo
4 beoordelingen
7,8
Bivolino logo
Bivolino
2 beoordelingen
9
Ulla Popken logo
Ulla Popken
9 beoordelingen
4,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is WAM Denim een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over WAM Denim. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,9 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is WAM Denim actief?

WAM Denim is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de WAM Denim reviews? Dan kun je naar de website van WAM Denim gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie