Voordegroei logo

Voordegroei reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Voordegroei reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2738
Voordegroei logo
Website
Voordegroei
Categorie
Financieel

Reviews en Ervaringen Voordegroei

Als MKB-er heb je soms even een oplossing nodig voor je financieringsprobleem. Je wilt groeien, maar de financiële middelen ontbreken, bijvoorbeeld. Of je wilt iets neerzetten met andere ondernemers en loopt tegen hetzelfde probleem aan. Er zijn zeker oplossingen te vinden hierin. Manieren om de juiste investeerders te vinden. Zo kan Voordegroei.nl misschien wel iets voor je betekenen. Maar dan wil je uiteraard wel weten of Voordegroei ook wel betrouwbaar is. Je zit immers niet te wachten op nog meer financiële hoofdbrekens of nog meer obstakels bij de mooie plannen die jullie als business partners met elkaar hebben. Gelukkig kunnen wij je hierbij een beetje helpen. Wij hebben niet alleen een paar punten over Voordegroei voor je opgezocht, we hebben ook beoordelingen van Voordegroei verzameld. Reviews vertellen immers veel over een bedrijf. En voor jou, als investeerder? Wie weet is Voordegroei dan wel dé site voor jou. Ook jij kan hier dus meer vinden over Voordegroei en de ervaringen van anderen hiermee. Uiteraard houden wij ons ook aanbevolen voor jouw recensie als jij klant geworden bent van Voordegroei. Met elkaar maken we het verhaal compleet rondom Voordegroei.nl.

Over Voordegroei

Voordegroei bestaat sinds 2014. Mensen die overtuigd zijn dat er iets kon veranderen in de financiële wereld kwamen met elkaar in contact en dat was het begin van dit platform. Geld, waar niks mee gebeurt, inzetten als ”˜brandstof’ om de MKB te kunnen laten groeien. Nieuwe mogelijkheden scheppen voor het MKB zelf, maar ook voor de werkgelegenheid. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam. Het is geen bank, maar Voordegroei is een platform dat ondernemers (die willen groeien) samenbrengt met investeerders.

Waarom kiezen voor Voordegroei

Professie en een passie voor de mogelijkheden. Geld en initiatieven bij elkaar brengen, dat is toch waar het eigenlijk op neer komt. Door samen te werken met grote institutionele beleggers en daarnaast een groot netwerk te hebben van particulieren met een groot vermogen, kan Voordegroei passende financieringen verstrekken. Ambities realiseren kan hierdoor opeens een prima mogelijkheid zijn voor jou, als MKB-er. Uiteraard wordt er gekeken naar de mogelijkheden en hoe groot de kansen zijn voor het slagen van deze plannen. Hierbij wordt er dus niet alleen maar gekeken naar wat er in het verleden is gebeurd. Er wordt ook gekeken naar verwachte ontwikkelingen.

Is Voordegroei betrouwbaar?

Doordat Voordegroei verbonden is met klinkende namen die hun sporen allang verdiend hebben in de financiële wereld kan je ervan uitgaan dat het bedrijf zeker betrouwbaar is. Denk hierbij aan de Goudse Verzekeringen en Vermogensbeheerder Oolders, Heijning en Voogelaar (OHV). Beide hebben hun grote aandelenbelangen. Voordegroei staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Klantenservice en klachten

Uiteraard is deze dienstverlening niets als er geen service bestaat. Persoonlijke contacten zijn hierbij onontbeerlijk. Je kunt op de hoogte blijven door op de site dit aan te geven via een formulier. Bellen, mailen, schrijven: het kan allemaal. Daarnaast vind je het Amsterdamse bedrijf op Facebook, LinkedIn en Twitter. Veel vragen kan je al vinden op de site en daarmee ook de antwoorden. Staat jouw vraag er niet bij, dan is bellen de volgende stap. Bij klachten wordt gevraagd dit per mail te melden of per brief. Binnen 7 werkdagen na ontvangst van de klacht wordt er een reactie gegeven. Klachten worden afgehandeld zoals dit is beschreven in de klachtenregeling welke je op kunt vragen via mail. Een verkorte versie hiervan vind je op de site bij de meest gestelde vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Kan jij meer vertellen over Voordegroei omdat je zelf zaken doet met dit bedrijf? Zou je dan ook jouw review hier willen achterlaten? Dit kan natuurlijk als ondernemer zijn, maar ook als investeerder. Kan je meer vertellen over hun werkwijze en of dit helder is? Doen ze wat ze beloven en als je vragen had, werden die goed en duidelijk beoordeeld? Ze zeggen zelf dat ze een positief verschil willen maken in de veranderende financiële wereld: maken ze dat waar? Kortom: wat zijn jouw ervaringen met Voordegroei en zou je deze dienstverlening wel of niet aanraden aan andere investeerders of ondernemers? Met jouw recensie kan jij het verschil maken. Want zo kan je anderen helpen om een weloverwogen besluit te nemen of ze wel of niet met Voordegroei in contact treden. Bedankt alvast!

Reviews over Voordegroei

Gerelateerde bedrijven

MKBbedrijfskrediet logo
MKBbedrijfskrediet
2 beoordelingen
8,5
Goede Zaak logo
Goede Zaak
2 beoordelingen
9
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Voordegroei

Het bedrijf Voordegroei is geverifieerd door ons. De webshop Voordegroei is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Voordegroei is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Voordegroei maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Voordegroei is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Voordegroei te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Voordegroei.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne adviese

Dit is echt een fijn en zakelijk bedrijf die weten waar ze het over hebben. Ik ben hier geadviseerd op de financiële zaken en ik ben erg blij dat dit gebeurt is.

Geplaatst op: 17-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Samantha D.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Voordegroei


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MKBbedrijfskrediet logo
MKBbedrijfskrediet
2 beoordelingen
8,5
Goede Zaak logo
Goede Zaak
2 beoordelingen
9
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Voordegroei een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Voordegroei. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Voordegroei actief?

Voordegroei is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bedrijfsleningen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Voordegroei reviews? Dan kun je naar de website van Voordegroei gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie