Vodde logo

Vodde reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Vodde reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4012
Vodde logo
Website
Vodde
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Vodde

Bij Vodde shop je duurzame sokken die worden gemaakt van ingezameld katoen en textiel-snijafval. Als jij je steentje bij wilt dragen aan een betere wereld, is het belangrijk om kritisch naar je eigen gedrag te kijken. Met kleine aanpassingen kun jij al helpen. De mode-industrie is zeer vervuilend, dus door te kiezen voor duurzame mode maak jij al het verschil. Wil jij eerst meer weten over Vodde voordat je besluit om hier jouw sokken te kopen? Lees dan snel verder voor de ervaringen met Vodde die andere klanten op deze pagina hebben gedeeld. Deze informatie helpt jou bij het maken van een weloverwogen beslissing.

Over Vodde

Het team achter Vodde werkt al 15 jaar lang met sokken. Het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren. Toch zat ze iets dwars. Er werd maar klakkeloos steeds meer nieuw gemaakt, weer weggegooid en vervolgens met nieuwe grondstoffen weer opnieuw geproduceerd. Vodde heeft sokkenmachines naar Nederland gehaald om het anders aan te gaan pakken. De garens worden gemaakt van katoen dat is ingezameld door lokale voddenboeren. Vanuit het materiaal worden de sokken ontwikkeld, direct naast het Textielmuseum in Tilburg. Samen met het museum werkt Vodde aan de toekomst van textiel. De gebruikte polyesters zijn afkomstig van visnetten, nylon, RT pet flessen en ander ingezameld afval. Vodde ziet zichzelf als meer dan een producent van duurzame sokken. Het is een alliantie van makers en producenten die verandering willen. Er wordt onder andere samengewerkt met kennisinstituten, mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, kunstenaars, kringloopwinkels en wie maar weer een verandering teweeg wilt brengen. Vodde maakt eerlijke sokken en maakt deze sokken van de kleding die jij in de textielbak gooit.

Waarom kiezen voor Vodde

Bij Vodde shop je duurzame sokken in verschillende stijlen, voor dames en heren. Van enkelsokken tot retro sokken en sportsokken in allerlei kleuren. Je vindt dus altijd leuke sokken die passen bij jouw stijl. Ook voor het op maat ontwikkelen van sokken voor jouw bedrijf ben je bij Vodde aan het juiste adres. Acties en aanbiedingen doet dit bedrijf niet aan, omdat het juist is opgericht vanuit een duurzame gedachte. Vodde zamelt zelf de grondstoffen in en streeft ernaar om binnen een jaar te werken met 100% circulaire garens. Jij kunt ook hier helpen door jouw oude vodden aan te bieden aan Vodde.

Is Vodde betrouwbaar?

Vodde werkt samen met diverse andere partijen om duurzame sokken te kunnen produceren. Een van deze partners is het TextielMuseum Tilburg. Ook Midpoint Brabant en Thoughtline behoren tot de partners. Vodde is daarbij actief op social media en je volgt het duurzame merk op Facebook en Instagram. Een uitstekende manier om meer te weten te komen over Vodde, is door ervaringen van andere klanten te lezen. Zo kom je er achter of Vodde betrouwbaar is en of je bij dit bedrijf wilt kopen.

Klantenservice en klachten

Heb jij vragen voor Vodde of heb jij interesse in een samenwerking met dit merk? Dan kun je contact opnemen met Vodde door het contactformulier op de website in te vullen. Er neemt zo snel mogelijk een medewerker van Vodde persoonlijk contact met je op.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Vodde? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw beoordeling over Vodde. Laat je review achter op deze pagina om anderen te helpen bij het maken van hun keuze. Vertel bijvoorbeeld wat je vindt van de kwaliteit en pasvorm van de sokken, of je jouw bestelling snel in huis had en of je van plan bent om vaker te winkelen bij Vodde.

Reviews over Vodde

Gerelateerde bedrijven

Sneakerbaas logo
Sneakerbaas
3 beoordelingen
9,3
Newchic logo
Newchic
3 beoordelingen
7,7
Nike logo
Nike
7 beoordelingen
5,7

Gerelateerde blogartikelen

7,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Vodde

Ons team van experts heeft Vodde geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Vodde bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Vodde is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Vodde is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Vodde. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Vodde.

Geplaatst op: 08-12-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Waardeloos.

Waar blijven mijn sokken? Op mails krijg je geen enkele antwoord. Tijd om stappen te gaan ondernemen.

Geplaatst op: 21-09-2022
Laatst bewerkt op: 21-09-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vodde


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Sneakerbaas logo
Sneakerbaas
3 beoordelingen
9,3
Newchic logo
Newchic
3 beoordelingen
7,7
Nike logo
Nike
7 beoordelingen
5,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vodde een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Vodde. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vodde actief?

Vodde is vooral actief in de categorie mode.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vodde reviews? Dan kun je naar de website van Vodde gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie