Vlucht-vertraagd logo

Vlucht-vertraagd reviews, ervaringen en beoordelingen

Vlucht-vertraagd reviews, ervaringen en beoordelingen
2017
Vlucht-vertraagd logo
Website
Vlucht-vertraagd
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen Vlucht-vertraagd

Je denkt lekker op vakantie te gaan en dan opeens is je vlucht vertraagd of zelfs geannuleerd. Iets om vreselijk van te balen. Daarnaast kan het ook nog eens extra geld kosten. Wist je dat je dan recht hebt op schadevergoeding? Dat is wettelijk vastgelegd! Wil je deze vergoeding claimen, dan is het fijn als er mensen zijn die jou kunnen helpen om dit voor elkaar te krijgen. Je oog is vast al gevallen op Vlucht-vertraagd.nl. Alleen rijst dan meteen de vraag hoe je nu kunt weten of zij wel betrouwbaar zijn. Maken ze waar wat ze zeggen? Kunnen ze jou inderdaad helpen als dit jou overkomen is? Ervaringen van anderen kunnen je helpen om hier een juiste keuze in te maken. Door beoordelingen die anderen hier hebben achtergelaten te lezen kan je zelf een beeld vormen van Vlucht-vertraagd en weet je dus direct of jij met dit bedrijf in contact wilt komen. Maar naast deze reviews lees je hier ook meteen meer over het bedrijf zelf, waarom wij denken dat ze betrouwbaar zijn en hoe bijvoorbeeld de klantenservice werkt!

Over Vlucht-vertraagd

Sinds 2010 helpt Vlucht-vertraagd.nl passagiers die een claim willen indienen doordat ze te maken hebben met een annulering, een overboeking of een vluchtvertraging. Het bedrijf werkt wereldwijd en in Nederland dus via Vlucht-vertraagd.nl. Ieder jaar helpen zij zo tienduizenden passagiers.

Waarom kiezen voor Vlucht-vertraagd

Het annuleren, overboeken of een vertraging van je vlucht geeft je het wettelijke recht op een schadevergoeding. Veel mensen weten dit niet of zien er tegenop om dit te claimen. Vlucht-vertraagd kan een uitkomst zijn. Vlucht-vertraagd.nl heeft een team van experts die voor jou kunnen bepalen wat jouw rechten zijn en gaan voor jou aan de slag om dit voor elkaar te krijgen. Indienen is simpel en je weet binnen een paar minuten of je recht hebt op een schadevergoeding. Dit bedrag is afhankelijk van de duur van de vertraging en de afstand van de vlucht (en dus niet van het prijskaartje die aan de vlucht hing). Indienen bij Vlucht-vertraagd is zonder enige verplichting! Gaan ze uiteindelijk voor je aan de slag, dan loop je nog steeds geen enkel risico, want ze werken op ”˜no cure, no pay’ basis. Met andere woorden: je betaalt pas als jij ook werkelijk je vergoeding krijgt. Er zijn geen verdere administratiekosten. Maar liefst 98% van de rechtszaken worden door dit bedrijf gewonnen. Er is online support én dagvaarden is mogelijk in alle landen!

Is Vlucht-vertraagd betrouwbaar?

Vlucht-vertraagd scoort hoog, namelijk met maar liefst 4,6 sterren van de 5. Dat zegt genoeg. Daarnaast zijn de grote aantallen die ze al geholpen hebben ook een duidelijke aanwijzing dat ze het toch goed moeten doen. Zeker omdat ze inmiddels ook al ruim tien jaar ervaring hebben. Ze komen regelmatig in het nieuws bij de grote dagbladen. De site is duidelijk en heel helder over jouw rechten als passagier en hoe zij te werk gaan.

Klantenservice en klachten

Vlucht-vertraagd heeft online support en een heel overzichtelijke site die al veel duidelijk maakt. Je krijgt een persoonlijk account, waardoor je precies de gang van zaken van jouw claim kunt volgen. Daardoor is alles heel helder en transparant. Naast het online contact kan je ze mailen of schrijven.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij te maken gehad met een geannuleerde of bijvoorbeeld vertraagde vlucht, en ben je geholpen door Vlucht-vertraagd om je vergoeding te krijgen? We stellen het op prijs als je dan hier jouw ervaringen wilt vertellen. Hoe werkte het? Ging het echt zo eenvoudig? Hoe was je contact met het bedrijf? Ben je tevreden of heb je toch wel klachten? Recensies geven anderen een duidelijk beeld van een bedrijf, dus door jouw review hier achter te laten help je anderen!

Reviews over Vlucht-vertraagd
Gerelateerde bedrijven
Papayo.nl logo
Papayo.nl
2 beoordelingen
9
NS Zakelijk logo
NS Zakelijk
2 beoordelingen
9,5
HP Instant Ink logo
HP Instant Ink
4 beoordelingen
4,5
Gerelateerde blogartikelen
5,5
29% zou hier weer kopen
15 beoordelingen
Lees onze review over Vlucht-vertraagd

Ons team van experts heeft Vlucht-vertraagd geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Vlucht-vertraagd bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Vlucht-vertraagd is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Vlucht-vertraagd is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Vlucht-vertraagd. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Vlucht-vertraagd.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Heel blij mee!

Ik heb echt een uitstekende ervaring gehad met Vlucht-Vertraagd.nl.

Ze hebben de hele procedure van mijn claim van begin tot eind verzorgd zonder dat ik me ergens druk over hoefde te maken. Regelmatig werd ik keurig op de hoogte gehouden. Toen eenmaal de compensatie door de luchtvaartmaatschappij was overgemaakt, stond het bedrag binnen een week op mijn rekening - alsof het uit de lucht kwam vallen!

Ze rekenen natuurlijk wel een fee voor hun diensten, maar dat heb ik er graag voor over. Wat mij betreft betaal je daarmee voor een stukje levenskwaliteit!

Geplaatst op: 18-03-2024
Laatst bewerkt op: 18-03-2024
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bende dieven !!!

Wat een maffia praktijken !!! Laat je niet vangen lijkt op een bende criminelen die je proberen te misleiden. Ik ga er alvast mee naar de politie !!

Geplaatst op: 10-04-2024
Laatst bewerkt op: 10-04-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
SCAM!!!

Mensen, ga niet met heb in zee!!! Ze werken onder verschillende bedrijfsnamen, daardoor zijn tarieven en communicatie niet transparant. Deze worden pas bij factuur aan je onthuld, terwijl ze niks voor me hebben gedaan. Was misleid dat ik via Tix.nl claimservice moest claimen, omdat mijn tickets via Tix.nl zijn aangeschaft. Hoe komt dat bedrijf überhaupt zo snel aan mijn gegevens na annulering vlucht. Echt vreselijk misleidend!
Veel te hoog tarief van 29% van de terug geclaimde kosten. Terwijl ik de kosten zelf heb terug geclaimd. Bedrijf heeft niets gedaan dan facturen sturen en druk op me uitoefenen dat ik moet betalen.

Na afloop komen ze direct met factuur zonder op andere e-mails te reageren. Sturen zogenaamde overeenkomsten, die je hebt getekend, tijdens het ellenlange proces van claim indienen.

Heel misleidend omdat je van het vrijblijvende proces in het indienen van claim terecht komt, zonder op je rechten gewezen te worden. Je kan onmogelijk je claim intrekken.

Verder wordt er niet gereageerd op mails, behalve dat ze druk uitoefenen op betaling en dreigen de kosten te verhogen.

Dure les! Helaas geen tijd om ze civiel aan te klagen. Hoop iemand anders wel.

Geplaatst op: 02-01-2024
Laatst bewerkt op: 02-01-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Het is onmogelijk te cancelen, lijkt een scam

Ik dacht dat ik een email direct van de vliegmaatschappij had gekregen, maar dat leek na enkele paginas data invullen niet waar. Kleine lettertjes gemist, waardoor ik nu een bedrijf in dienst heb. Onder aan een email van vlucht vertraagd staat dst je wettelijk recht heb om te cancelen, maar het is een no-reply email adres en online kan je niet cancelen totdat je alle documenten upload, wat ik niet wil doen, omdat ik bang ben dat dit een hack/scam is.
Ik weet niet hoe ik hier vanaf kom.

Geplaatst op: 18-12-2023
Laatst bewerkt op: 18-12-2023
Geschreven door: Monique M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Je moet echt veel geld laten vallen zelfs als je het niet meer wil na. 1 dag ???

Ik en een paar vrienden zelfde vlucht en hotel enz die boekte bij reis bureau zelf ,kregen een week later 800 euro terugbetaald , dus na 1 dag zeggen we tegen vlucht vertraagt is niet meer nodig dus krijgen bevestiging dat het inorde is ! Wat blijkt nu dat ze het toch hebben voorgelegd zonder ons ook maar iets te laten weten resultaat nu masnden later nog geen 500 euro krijgen we terug ??? En de reden dat ik het anoniem doe is omdat we het altijd nog niet gehad hebben wat een afpersing is dit !!! En wij hebben alles zelf geregeld een schande !!!

Geplaatst op: 05-12-2023
Laatst bewerkt op: 05-12-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Arrogantie ten top

Ik diende half februari een dossier in. Ik werd meteen op de hoogte gesteld dar ze de slaagkans hoog inschatten en wel tot €300 pp compensatie zou kunnen verwachten.
Een week later krijg ik een mailtje dat de claim is afgewezen, maar dat ze er verder mee aan de slag gaan, omdat ze er nog steeds in geloven. Allemaal heel positief dus.
Daarna volledige radiostilte....
Dus 4 maanden later stuur ik een mailtje om te vragen of ze nog bezig zijn met het dossier, óf of ik er best zelf mee aan de slag ga... Hierop krijg ik het antwoord dat als ik mijn dossier annuleer (nergens sprake van geweest!), ik hun gemaakte kosten moet betalen!! - excuseer?! - En of ik wel zeker ben dat ik wil annuleren want ze hebben een slagingspercentage van 98% en zien mijn claim erg positief in... Ik antwoord dus dat ik nergens gevraagd heb om een annulatie, maar gewoon wilde weten of zíj ermee verder gingen, of ik het zelf moest doen.
De volgende dag krijg ik opeens een "update" en zou mijn claim nogmaals afgewezen zijn en is het dossier afgesloten.
M.a.w.: eerst dreigen met kosten indien ik mijn "positief gevalideerd dossier" zou annuleren en de dag erna wordt het afgesloten! Wat een B***S*** !

Geplaatst op: 27-06-2023
Laatst bewerkt op: 27-06-2023
Geschreven door: Sarah P.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel slecht.

Heel slecht, zeer slecht bereikbaar. Geen communicatie mogelijk.

Geplaatst op: 22-05-2023
Laatst bewerkt op: 22-05-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Voorlopig deels geslaagd

Voor onze vlucht van en naar Barcelona twee klachten ingediend. Doordat de luchtvaartmaatschappijen ofwel niet reageerde ofwel ons trachten af te schepen.
Ook al hadden we duidelijk recht op een vergoeding. Van Lufthansa kregen we 500 EUR waar we dan 145 EUR aan vlucht vertraagd moesten. Had ik liever 100% gehad tuurlijk. Maar Lufthansa reageert pas 3 maanden na datum en nadat we vlucht-vertraagd hadden in dienst genomen, jammer maar beter dan niets!
Voor onze andere vlucht weigert Brussels Airlines te reageren op de klacht via vlucht-vertraagd. Ze zijn nu aan het bekijken hoe het juridisch verder moet. Ongelofelijk, ze hebben een fout gemaakt en ze kunnen niet aantonen dat ze dit hebben recht gezet dan moet je maar op de blaren zitten en ons vergoeden voor alle stress die we hebben gehad. Wat een toffe verrassingstrip had moeten worden werd nu heuse stress boel. Volgende vakantie gaan we hier door niet meer met de vlieger. We hebben na corona echt al genoeg mee gemaakt. Dus Brussels airlines zeer benieuwd naar het resultaat ! Aan iedereen die twijfelt: het neemt tijd in beslag maar als je gelijk hebt moet je blijven volhouden. Ze hopen dat je immers opgeeft.

Geplaatst op: 09-02-2023
Laatst bewerkt op: 09-02-2023
Geschreven door: Anouk H.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slecht

2 jaar geleden claim ingediend en alle documenten geleverd maat nog steeds is er geen actie ondernomen.

Geplaatst op: 17-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Najib A.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Anderhalf jaar geleden claim ingediend en nog steeds is er geen actie ondernomen. Eerst bleven ze maar vragen om documenten telkens opnieuw in te dienen en nu horen we niets meer.

Geplaatst op: 04-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jo V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Teleurstellende communicatie en administratief onder de maat ondanks handige website en redelijke prijs

Vlucht-vertraagd heeft een gemakkelijk te gebruiken website. De opvolging van vragen en doorlooptijd is echter erg slecht. Na voor bijna 3 jaar heeft de rechter de claim toegekend. Bij uitbetaling blijken de gemaakte kosten er niet bij te zitten terwijl, vergeten? Het beantwoorden van vragen hierover is ontwijkend en traag waardoor het werk niet uit je handen wordt genomen en het service niveau niet voldoet aan de claim van vlucht-vertraagd op dit gebied. U

Geplaatst op: 01-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jhon R.

6 / 10
4/5 1/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte communicatie als gevolg van niet werkend(onpersoonlijk) website

2x voor dezelfde vlucht claim ingediend, maar nog steeds niets vernomen of teruggekregen, ondanks 2x indienen van alle persoonlijke digitale formulieren-en niet geaccepteerde vouchers

Geplaatst op: 30-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jack V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte communicatie als gevolg van niet werkend(onpersoonlijk) website

2x voor dezelfde vlucht claim ingediend, maar nog steeds niets vernomen of teruggekregen, ondanks 2x indienen van alle persoonlijke digitale formulieren-en niet geaccepteerde vouchers

Geplaatst op: 30-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jack V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijn systeem

Hoewel ik het vergeten was, hielden ze me op de hoogte van mijn claim. Tot nu toe zo goed, alleen wachten tot ze het geld overmaken terwijl ik deze recensie schrijf op dezelfde datum als ze om bankgegevens vroegen.

Geplaatst op: 06-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ilias K.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vlucht-vertraagd
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Papayo.nl logo
Papayo.nl
2 beoordelingen
9
NS Zakelijk logo
NS Zakelijk
2 beoordelingen
9,5
HP Instant Ink logo
HP Instant Ink
4 beoordelingen
4,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vlucht-vertraagd een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 15 beoordelingen geplaatst over Vlucht-vertraagd. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,5 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vlucht-vertraagd actief?

Vlucht-vertraagd is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vlucht-vertraagd reviews? Dan kun je naar de website van Vlucht-vertraagd gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie