Visa Greencard logo

Visa Greencard reviews, ervaringen en beoordelingen

Visa Greencard reviews, ervaringen en beoordelingen
111
Visa Greencard logo
Website
Visa Greencard
Categorie
Financieel

Visa Greencard ervaringen

Betaal overal ter wereld met een Visa Greencard en steun met jouw uitgaven indirect de natuur. Lees de Visa Greencard ervaringen van mensen die gebruik maken van deze creditcard.

Over Visa Greencard

Zoals Visa zelf aangeeft is de Visa Greencard de kaart met toekomst. Je kan door te betalen met de Visa Greencard namelijk bijdragen aan het verlagen van de CO2-uitstoot. Je doet dus met elke betaling iets goeds voor de wereld. Bij elke betaling compenseert Visa namelijk de CO2-uitstoot door te investeren in duurzame projecten. Denk daarbij aan het stimuleren van duurzame energie of door het planten van een boom. Je kunt als kaarthouder ook zien hoeveel jij bijdraagt aan een betere wereld. Ook heb je als kaarthouder de keuze om te bepalen hoe jij de CO2-compensatie wilt hebben.

Gemakkelijk wereldwijd betalen met de Visa Greencard

De Visa Greencard geeft je de mogelijkheid om wereldwijd betalingen te doen. De Visa creditcards zijn de meest geaccepteerde creditcards in de wereld. Waar je ook bent je kant zo goed als overal betalen. Je profiteert ook van een 180 dagen verzekering op al je aankopen, het gespreid betalen van je rekeningen, online overzicht van al je transacties en nog veel meer. Voldoende redenen dus om nu over te stappen naar de Visa Greencard. Doe het voor je eigen gemak maar ook voor een betere wereld.

Visa Greencard ervaringen en klachten

Heb jij al een Visa Greencard en wil jij vertellen aan anderen wat jij er van vindt? Schrijf dan een review en deel je Visa Greencard ervaringen of Visa Greencard klachten. Geef een beoordeling en vertel waarom je wel of niet een Visa Greencard zou moeten gebruiken.

Gerelateerde bedrijven
ANWB Creditcard logo
ANWB Creditcard
2 beoordelingen
10
ICS logo
ICS
4 beoordelingen
7,5
Santander logo
Santander
21 beoordelingen
5,3
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Visa Greencard

Visa Greencard is geverifieerd door ons expert team. De webshop Visa Greencard bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Visa Greencard lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Visa Greencard. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Visa Greencard is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Visa Greencard te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Visa Greencard
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
ANWB Creditcard logo
ANWB Creditcard
2 beoordelingen
10
ICS logo
ICS
4 beoordelingen
7,5
Santander logo
Santander
21 beoordelingen
5,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Visa Greencard een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Visa Greencard. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Visa Greencard actief?

Visa Greencard is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) creditcards & bankpassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Visa Greencard reviews? Dan kun je naar de website van Visa Greencard gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie