Viking logo

Viking reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Viking reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1354
Viking logo
Website
vikingdirect.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Viking

Ook als het om kantoorartikelen gaat, besteed jij je geld het liefst zo goed mogelijk. Dat zou zomaar eens bij Viking kunnen zijn, dat is immers de nummer 1 op het gebied van kantoorartikelen van Europa. Wij hebben speciaal voor jou de beoordelingen van mensen die al zaken doen met Viking samengevat. Op basis van hun beoordelingen kun je vervolgens zelf beslissen of jij ook voor Viking kiest.

Over Viking

Viking is een handelsonderneming en onderdeel van Office Depot Europe, een van de grootste leveranciers van alles wat nodig is op kantoor. De onderneming bestaat al vanaf 1960 en is ondertussen al in elf Europese landen actief. Bij Viking werken tweeduizend mensen. Opvallend; de klantenservice van Viking wordt alom geprezen en algemeen beschouwd als een van de beste in de branche. Ook het enorme aanbod spreekt in het voordeel van Viking.

Waarom kiezen voor Viking

Je kiest in eerste instantie voor Viking vanwege het enorme aanbod. Viking biedt alles op het gebied van papier en verzenden, inkt en toner, facilitair en wonen, kantoorartikelen, kantoormeubelen en presentatie, technologie en organiseren en archiveren. Je kunt het zo gek niet bedenken of Viking heeft het. Bovendien spreekt de prijs waarvoor Viking de producten aanbiedt in het voordeel van de aanbieder. Je kiest eveneens voor Viking vanwege de aanbiedingen en aantrekkelijke kortingen die structureel aangeboden worden op de webshop. Vanaf 44,90 euro krijg jij je bestelling gratis thuisbezorgd. Bovendien heb je de mogelijkheid om de bestelde producten binnen een termijn van dertig dagen te retourneren.

Is Viking betrouwbaar?

Getuige de score van 4,4 uit 5 die Viking van de klanten krijgt, zit het met de betrouwbaarheid wel snor bij Viking. Die betrouwbaarheid blijkt ook uit de reviews en ervaringen en door de alom geroemde klantenservice. Ook het feut dat Viking zich al vanaf 1960 actief is, zegt veel. Viking is daarmee een vaste waarde geworden met wie ontzettend veel ondernemers al jarenlang zaken doen. En ook dat zegt voldoende over de betrouwbaarheid van de onderneming.

Klantenservice en klachten

Zoals al gesteld is de klantenservice die Viking biedt van meer dan uitstekende kwaliteit. Binnen de wereld van de kantoorartikelen is dat simpelweg een gegeven. De webshop is overzichtelijk en biedt ontzettend veel informatie. Bovendien biedt Viking meer dan voldoende mogelijkheden om contact te leggen. Zo kun je gewoon met Viking bellen, is er de mogelijkheid om live te chatten met een medewerker terwijl je ook een e-mail kunt sturen. Bestel je vaker producten bij Viking, dan maak je simpel een eigen account aan, iets dat ook de nodige voordelen en vooral gemak biedt. Viking is ook op de sociale media actief, onder meer op Facebook, Twitter en LinkedIn.

Wil jij ook beoordelen?

Omdat mensen die al gebruik gemaakt hebben van de diensten van Viking een beoordeling hebben gemaakt, heb jij hier een beter beeld gekregen van alles wat Viking voor je kan betekenen. Dat maakt het voor jou gemakkelijker een goede beslissing te nemen en voor de juiste leverancier te kiezen. Wil jij andere mensen ook helpen? Laat dan voortaan ook een beoordeling achter. Daar maak je andere mensen blij mee.

Reviews over Viking

Gerelateerde bedrijven

Vindiq Office logo
Vindiq Office
1 beoordeling
10
Zolemba logo
Zolemba
2 beoordelingen
9,5
Bambook logo
Bambook
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Viking

Viking is geverifieerd door ons expert team. De webshop Viking bestaat al sinds 1996 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Viking lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Viking. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van vikingdirect.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van vikingdirect.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Viking.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Duidelijke webshop

Duidelijke en inzichtelijk webshop. De prijzen zijn erg goed in vergelijken met andere webshops die dezelfde prijzen bestellen. De levering was erg snel en alles zat erg goed en stevig verpakt.

Geplaatst op: 02-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Noa C.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Viking


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vindiq Office logo
Vindiq Office
1 beoordeling
10
Zolemba logo
Zolemba
2 beoordelingen
9,5
Bambook logo
Bambook
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Viking een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Viking. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Viking actief?

Viking is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Viking reviews? Dan kun je naar de website van Viking gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie