Videoland logo

Videoland reviews, ervaringen en beoordelingen

Videoland reviews, ervaringen en beoordelingen
3925
Videoland logo
Website
Videoland
Categorie
Diensten

Reviews en ervaringen Videoland

De manier van films en series bekijken is de laatste jaren sterk veranderd. Waar we vroeger verknocht waren aan de bioscoop of enkel op televisie keken is dat vandaag de dag al lang niet meer het geval. We hebben computers, smartphones, tablets en ga zo maar door. We kijken niet meer via de kabel maar wel via streamingdiensten. Ben jij op zoek naar een streamingdienst met de top van binnen- en buitenland? Dan is Videoland misschien wel wat je zoekt. Maar wat vertellen de reviews over Videoland? Is het aanbod aan films groot genoeg? Hoe wordt de betrouwbaarheid van de service beoordeeld? Zijn de ervaringen van klanten wel positief? Je ontdekt het op deze pagina!

Over Videoland

Videoland is een streamingdienst waar je film uit binnen- en buitenland mee kunt bekijken. De onderneming maakt zich sterk in het feit dat ze toegang geeft tot het grootste en het meest gevarieerde aanbod van Nederland. Bovendien zijn er ook heel wat exclusieve titels van eigen bodem die je enkel en alleen bij Videoland kunt bekijken. Natuurlijk is het ook mogelijk dat je Videoland nog altijd kent van zijn vorige leven. De onderneming werd immers in 1984 opgericht als een Nederlandse winkelketen van videotheken. Dat bleef het ook tot 2010 toen de weg van de vernieuwing in werd geslaan. Je kunt dan ook stellen dat er heel wat ervaring is binnen de sector van de filmwereld. En dat Videoland een enorm netwerk aan contacten binnen die wereld heeft. Naast het on-demand bekijken van films uit het aanbod kan je bij Videoland ook Live en Replay televisie bekijken en Videoland houdt zich ook bezig met het zelf produceren van series en documentaires. Blijf jij graag op de hoogte van nieuwe content die aan het aanbod wordt toegevoegd? Dan kan je de blog van Videoland volgen of één van de sociale profielen op Facebook, Twitter of Instagram.

Waarom kiezen voor Videoland?

Videoland biedt een ruim en divers aanbod aan films aan via streaming. Daarnaast is het een bedrijf met een indrukwekkende geschiedenis binnen de sector. Bovendien is er ook exclusieve content bij Videoland terug te vinden. Concreet sluit je bij Videoland een abonnement af op maandelijkse basis om van de streamingdienst gebruik te kunnen maken. Je kunt hier kiezen uit het basis-, het Plus- of het premium abonnement. De basisversie kent reclame, kan maar op 1 scherm tegelijk bekeken worden en kent geen downloadopties. Bij Plus heb je geen last van reclame, kan je op twee schermen tegelijk kijken en is er een downloadoptie. Bij premium ten slotte kan je op vier schermen tegelijkertijd kijken. Moet je de dienst van Videoland toch eerst even in actie zien? Dan kan je voor een kost van 0,01 euro 14 dagen proefperiode draaien. Let wel op. Na de proefperiode zal je abonnement automatisch verlengd worden. Je moet dit dus handmatig uitschakelen als je toch geen abonnement bij Videoland wilt. Goed om te weten is dat je op elk moment je abonnement bij Videoland op kunt zeggen via je account. Wat de comptabiliteit met apparaten betreft kan je Videoland streamen op de meest gangbare apparaten zoals iPhone, iPad, Android, tablets, Apple TV, Chromecast, Laptops, Playstation 4 en ga zo maar door. Vanzelfsprekend kan je Videoland ook op je smart TV laten spelen.

Is Videoland betrouwbaar?

Videoland is een onderneming die al meer dan dertig jaar actief is in de sector. Vandaag de dag is Videoland een product dat in handen is van het bekende mediabedrijf RTL-Nederland. De goede reputatie van Videoland staat dan ook buiten enige verdenking. Heb je onverhoopt toch vragen of loopt er iets mis? Dan kan je de eigen klantenservice van Videoland altijd contacteren voor hulp of een oplossing. Daarnaast vind je het team achter Videoland ook terug op diverse social media sites en hier kan je dus ook eventueel beklag doen bij problemen. Ook is het zo dat de verbinding met de website van Videoland een secure SSL-verbinding is. Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over derden die persoons- of betalingsgegevens stelen. Betalen voor je abonnement kan bij Videoland via iDeal, met de kredietkaart of met PayPal. Vervolgens komt er een automatische incasso via het gekozen betaalmiddel. Kortom: Videoland is betrouwbaar!

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag of een probleem? Dan kan je best eerst even de veelgestelde vragen op de website doornemen. Helpt dit niet? Dan heb je verschillende manieren om de klantendienst van Videoland te contacteren. Dat kan telefonisch tijdens de kantooruren, dat kan per mail en je kunt ook via sociale media een berichtje sturen. Je vindt Videoland op Facebook en op Twitter. Handig aan Videoland is dat de klantenservice elke dag van de week actief is en je dus ook altijd binnen enkele uren een antwoord terug mag verwachten. Zit je met een klacht? Dan kan je die klacht best per mail doorgeven aan de klantendienst van Videoland. Bij klachten ontvang je ten laatste 14 dagen later een inhoudelijk antwoord terug. Nog een andere optie is om je klacht aan te geven bij het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

De beste manier om te bepalen of een website of dienst al dan niet betrouwbaar is is om even de ervaringen van hun klanten erbij te nemen. Ben jij een klant van Videoland? Of was je dat ooit? Dan zijn wij razend benieuwd naar jouw ervaringen met deze streamingdienst. Hoe zou je bijvoorbeeld de kwaliteit van de streams beoordelen? Is het aanbod groot genoeg? Wat vind je van de prijszetting? Werkt alles zoals beloofd? Schrijf jouw review over Videoland op deze pagina en help anderen een handje.

Reviews over Videoland
Gerelateerde bedrijven
Tandonline.nl logo
Tandonline.nl
4 beoordelingen
6,5
Cleanprofs logo
Cleanprofs
25 beoordelingen
4,8
Hestiva logo
Hestiva
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
5,3
0% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Videoland

Het bedrijf Videoland is geverifieerd door ons. De webshop Videoland is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Videoland is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Videoland maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Videoland is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Videoland. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Videoland.

Geplaatst op: 10-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ze bedonderen de boel

Gratis 1 maand Videoland in het babypakket. Prima! Vervolgens tijdig opgezegd. Daarvoor is bewijs middels een bevestigingsmail en op de account staat "Je abonnement is stopgezet. Je abonnement verloopt op juli 2022". Maar vervolgens krijgen we nog facturen voor augustus en september. Videoland geeft geen reactie op het bewijs en blijft aanmaningen sturen want volgens hun is het abonnement nooit opgezegd. Dergelijke verhalen heb ik inmiddels meer gehoord. Mensen dit is een verschrikkelijk bedrijf.

Geplaatst op: 01-09-2022
Laatst bewerkt op: 01-09-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Puinhoop

Let op! Na opzegging laten ze je abonnement gewoon doorlopen. Met facturen en incasso's als gevolg. Schandalig. En bewijzen heb je niet want ze passen je account gewoon aan en zeggen dat je de opzegging via de website hebt geannuleerd.

Geplaatst op: 12-09-2022
Laatst bewerkt op: 12-09-2022
Geschreven door: Peter V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
De serie's of programma's lopen constant vast of de app start helemaal niet op.

Elke dag problemen met opstarten
Als de app start dan loopt de serie of programma weer vast.
Ligt altijd aan de tv of wifi volgens klantenseevice, terwijl alle andere apps en smarthome producten echt top werken??????
Raad videoland echt niemand aan.

Geplaatst op: 14-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Stefan V.

7 / 10
5/5 2/5 2/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Videoland
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tandonline.nl logo
Tandonline.nl
4 beoordelingen
6,5
Cleanprofs logo
Cleanprofs
25 beoordelingen
4,8
Hestiva logo
Hestiva
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Videoland een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Videoland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,3 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Videoland actief?

Videoland is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Videoland reviews? Dan kun je naar de website van Videoland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie