ViaDierenWinkel.nl logo

ViaDierenWinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

ViaDierenWinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
199
ViaDierenWinkel.nl logo
Website
ViaDierenWinkel.nl
Categorie
Webshops

ViaDierenWinkel ervaringen

VIadierenwinkel.nl heb je misschien weleens voorbij zien komen op de televisie. De online dierenwinkel is zowel op de televisie als op het internet een bekend fenomeen. Maar misschien ben jij nog helemaal niet bekend met deze online dierenwinkel? Je twijfelt hierdoor een beetje of je hier een online bestelling moet plaatsen voor jouw huisdier. Gelukkig kan je hier terecht voor ViaDierenWinkel ervaringen. Je leest hier ervaringen van anderen die hier hun dierenvoeding of andere producten kopen. Je weet zo precies wat je kan verwachten als je hier een bestelling plaatst. Heb jij al ervaringen met viadierenwinkel.nl? Wij horen het heel erg graag door jouw ervaring hier te delen met anderen.

Over ViaDierenWinkel

Viadierenwinkel.nl is niet zomaar een online dierenwinkel, maar noemt zichzelf echt de dierenspecialist. Je kan er zelfs terecht voor persoonlijke vragen over de voeding of verzorging van je huisdier. Dit kan zowel voor honden als kanten als voor knaagdieren en vissen. Voor alle dieren is een specialist aanwezig waar je per e-mail een vraag aan kan stellen. Deze vragen worden zorgvuldig beantwoord en als je er nog niet uitkomt dan kan je altijd even bellen. Je bestelling wordt vaak de volgende dag al geleverd zodat je nooit tekort kan komen bij viadierenwinkel.

Korting ViaDierenWinkel

Bij viadierenwinkel is er altijd wel een leuke aanbieding of korting te vinden. Dit maakt het ook nog eens extra voordelig om eens online je dierenspullen te bestellen. Vanaf € 25 wordt je bestelling al gratis verzonden zodat je nooit je korting kwijt raakt op verzendkosten. Je wordt alleen dus wel aangemoedigd om gewoon even iets meer te kopen. Het is ook mogelijk om extra korting te krijgen over het complete assortiment als je jezelf inschrijft voor de nieuwsbrief.

Telefonisch bereikbaar ViaDierenWinkel

Soms zit je in de avonduren achter de computer en ineens vraag je jezelf af of dit het juiste product is om te kopen. Bij viadierenwinkel kan je altijd even bellen om je vraag voor te leggen. Dit kan zowel in de avonduren als in het weekend. Ze staan zo altijd voor je klaar voor wanneer jij ze nodig hebt.

Gerelateerde bedrijven
Brekz.nl logo
Brekz.nl
45 beoordelingen
5,5
Petduka.nl logo
Petduka.nl
1 beoordeling
9
Animigo logo
Animigo
5 beoordelingen
7,2
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Alles was perfect

Alles was perfect. We werden aanbevolen aan deze website omdat ze goed werken met en passen bij de halsband die we hebben gekregen. Ik vind het geweldig hoe het gewoon op de halsband "klikt" en we het zonder haast kunnen verwijderen om een nieuwe halsband om te doen wanneer dat nodig is.

Geplaatst op: 18-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mara P.

7 / 10
3/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over ViaDierenWinkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Brekz.nl logo
Brekz.nl
45 beoordelingen
5,5
Petduka.nl logo
Petduka.nl
1 beoordeling
9
Animigo logo
Animigo
5 beoordelingen
7,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ViaDierenWinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over ViaDierenWinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ViaDierenWinkel.nl actief?

ViaDierenWinkel.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ViaDierenWinkel.nl reviews? Dan kun je naar de website van ViaDierenWinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie