VerpakkingenXL logo

VerpakkingenXL reviews, ervaringen en beoordelingen

VerpakkingenXL reviews, ervaringen en beoordelingen
2005
VerpakkingenXL logo
Website
VerpakkingenXL
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen VerpakkingenXL

Iets waar niet iedereen stil bij staat is dat heel wat producten die je dagdagelijks gebruikt ingepakt zijn. En er zijn ook heel wat producten die bijzonder voorzichtig verpakt moeten worden tijdens het versturen omdat ze bijvoorbeeld fragiel zijn. Ben jij op zoek naar inpak- en verpakkingsmateriaal? Dan is VerpakkingenXL misschien wel net wat je nodig hebt. Ben jij op zoek naar reviews over deze onderneming? Dan zit je hier goed. Op deze pagina vind je beoordelingen van VerpakkingenXL en ervaringen met deze webshop. Geschreven door echte klanten die jou een goed inzicht in VerpakkingenXL willen geven. Leuk toch?

Over VerpakkingenXL

VerpakkingenXL is een website die gespecialiseerd is in alles wat ook maar enigszins te maken heeft met verpakkingen. Denk aan zakken, enveloppen, dozen en alles wat je nodig hebt om bijvoorbeeld een item te beschermen. De website zelf is één van de webshops die uitgebaat worden door Specishops. Specishops richt zich op enkele specifieke artikelsoorten en bezit dan ook een zeer specialistische kennis over deze artikelsoorten. Naast een ruim aanbod kan je dan ook rekenen op een grote knowhow en professioneel advies. Daarnaast ga je nergens anders een lagere prijs vinden dan bij VerpakkingenXL. Het is dan ook niet toevallig dat er gewerkt wordt met een laagste prijs garantie. Vind je toch ergens een lagere prijs? Laat het dan zeker weten aan de webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice. Blijf je graag op de hoogte van aanbiedingen en promoties? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van VerpakkingenXL of één van de social media kanalen volgen.

Waarom kiezen voor VerpakkingenXL?

VerpakkingenXL is één van de grootste spelers binnen de branche van de verpakkingen. Je vindt op de website dan ook niet alleen heel wat informatie terug maar ook een ruim aanbod. De webshop is bijvoorbeeld onderverdeeld in de volgende categorieën: inpakken en bescherming, dozen, folie, enveloppen, zakken, kantoor- en magazijnartikelen, disposables en een sale pagina. Op de webwinkel vind je ook een handige zoekbalk terug waar je per trefwoord kunt filteren in alle categorieën. Heb je een keuze kunnen maken? Dan geniet je bij VerpakkingenXL altijd van gratis verzending van jouw pakketje. Bovendien kan je jouw bestelling reeds de volgende dag in huis verwachten als je voor 21 uur besteld hebt. Heb je spijt na een bestelling? Dan krijg je bij VerpakkingenXL tot veertien dagen na ontvangst de tijd om retour te sturen. Betalen kan in een veilige betaalomgeving en op heel wat manieren. Zo kan je betalen met iDeal, per overboeking, met PayPal, met bancontact, met een kredietkaart en met AfterPay.

Is VerpakkingenXL betrouwbaar?

VerpakkingenXL is een website die uitgebaat wordt door Specishops. Deze onderneming heeft nog diverse andere websites onder zijn hoede en heeft al een ruime ervaring binnen de e-commerce. Dat betekent ook dat je vrij zeker mag zijn van de betrouwbaarheid van VerpakkingenXL. Bovendien beschikt de onderneming over een eigen klantenservice, vind je gegevens zoals het KvK-nummer en het adres van de hoofdzetel op de website en kan je ze op sociale media bereiken. Ook staan er op de website heel wat reviews over VerpakkingenXL en is het bedrijf aangesloten bij het bekende keurmerk WebwinkelKeur. Ten slotte kan je veilig betalen in een secure omgeving en is de verbinding met de website ook een veilige. Je kunt dus op je beide oren slapen!

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag voor de klantenservice van VerpakkingenXL? Dat kan natuurlijk altijd voorkomen. Dan zijn er alleszins weinig bedrijven waar je zo veel opties hebt om contact op te nemen. Zo kan je tijdens de kantooruren telefonisch contact opnemen met het bedrijf. Je kunt ook een mail of een brief sturen. Je kunt via WhatsApp een berichtje sturen. Er is een chatvenster op de website terug te vinden en je kunt ten slotte ook op sociale media een berichtje sturen. Bij klachten kan je rechtstreeks een klacht indienen of dat via de dienst bemiddeling van WebwinkelKeur doen. De klantendienst van VerpakkingenXL reageert meestal binnen enkele uren op werkdagen.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens iets bij VerpakkingenXL? Dan heb je vast ook een mening over deze webwinkel. Wat vind je bijvoorbeeld van de kwaliteit van de producten? Hoe zou je de levering beoordelen? Wat is jouw ervaring met de klantenservice? Wat denk je van het aanbod op de website? Zou je deze webshop aanraden aan derden? Schrijf op deze pagina jouw verhaal neer in een review en laat het die derden weten!

Reviews over VerpakkingenXL
Gerelateerde bedrijven
ActievandeDag logo
ActievandeDag
40 beoordelingen
5,6
Bloompost logo
Bloompost
16 beoordelingen
6,4
BoeketCadeau.nl logo
BoeketCadeau.nl
4 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Zeer behulpzame klantenservice

Absoluut fantastisch. Heb nu twee bestellingen van hen gehad: één op de website geplaatst en een gepersonaliseerde bestelling via de telefoon omdat ik een aantal dozen nodig had dat niet via de website kon worden gedaan. Dozen waren tweedehands maar allemaal herbruikbaar. Bespaarde ons geld en redde de dozen van de vuilstort! Zeer behulpzame klantenservice.

Geplaatst op: 05-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Isa M.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over VerpakkingenXL
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
ActievandeDag logo
ActievandeDag
40 beoordelingen
5,6
Bloompost logo
Bloompost
16 beoordelingen
6,4
BoeketCadeau.nl logo
BoeketCadeau.nl
4 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VerpakkingenXL een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over VerpakkingenXL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VerpakkingenXL actief?

VerpakkingenXL is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de VerpakkingenXL reviews? Dan kun je naar de website van VerpakkingenXL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie