VerpakkingenXL logo

VerpakkingenXL reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
VerpakkingenXL reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over VerpakkingenXL

Het bedrijf VerpakkingenXL is geverifieerd door ons. De webshop verpakkingenxl.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. VerpakkingenXL is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. VerpakkingenXL maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van verpakkingenxl.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van verpakkingenxl.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van VerpakkingenXL.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer behulpzame klantenservice

Absoluut fantastisch. Heb nu twee bestellingen van hen gehad: één op de website geplaatst en een gepersonaliseerde bestelling via de telefoon omdat ik een aantal dozen nodig had dat niet via de website kon worden gedaan. Dozen waren tweedehands maar allemaal herbruikbaar. Bespaarde ons geld en redde de dozen van de vuilstort! Zeer behulpzame klantenservice.

Geplaatst op: 05-04-2021
Laatst bewerkt op: 12-08-2021
Geschreven door: Isa M.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over VerpakkingenXL


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Warentuin logo
Warentuin
2 beoordelingen
9,5
Homehaves logo
Homehaves
2 beoordelingen
10
Homestylingshop.nl logo
Homestylingshop.nl
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VerpakkingenXL een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over VerpakkingenXL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VerpakkingenXL actief?

VerpakkingenXL is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de VerpakkingenXL reviews? Dan kun je naar de website van VerpakkingenXL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie