Veeam logo

Veeam reviews, ervaringen en beoordelingen

Veeam reviews, ervaringen en beoordelingen
2454

Reviews en ervaringen Veeam

Elke onderneming wil de beste back-up oplossingen. De data zijn immers heilig tegenwoordig. Een partij die je daarbij van dienst zou kunnen zijn is Veeam. Om jou precies te kunnen vertellen wat deze specialist je kan bieden, hebben we de beoordelingen van bestaande klanten doorgenomen. Na het lezen van onze samenvatting kun je vervolgens zelf besluiten om ook voor Veeam te kiezen.

Over Veeam

Veeam staat bekend als de meest betrouwbare leverancier van back-up oplossingen en als aanbieder van de meest moderne gegevensbescherming. Met ruim 400.000 tevreden klanten geldt het als marktleider op dit gebied. Opvallend aan Veeam is dat de aangeboden oplossingen eenvoudig en flexibel zijn, net als krachtig en zeer betrouwbaar. Veeam biedt één platform voor het moderniseren van back-ups, het versnellen van de hybride cloud en het veiligstellen van gegevens.

Waarom kiezen voor Veeam?

Je kiest voor back-up oplossingen van Veeam omdat deze oplossingen eenvoudig te integreren zijn in elke klantomgeving. De oplossingen maken het mogelijk om als ondernemer vooral te blijven ondernemen. De focus kan steeds bij het bedrijf en de corebusiness blijven. Gebleken is verder dat organisaties die werken met het Veeam platform veel efficiënter gaan werken en ook al sneller in staat zijn in te spelen op bepaalde zakelijke behoeften en blijken ook al in staat sneller digitale diensten aan te bieden. Kiezen voor Veeam is kiezen voor analyse, schaalbaarheid, klaar zijn voor de cloud, snelheid en veiligheid. Het platform van Veeam is bovendien altijd 100 procent getest en zeer toekomstbestendig.

Is Veeam betrouwbaar?

Als je marktleider bent op het gebied van back-up oplossingen en gegevensbescherming, dan moet je betrouwbaar zijn. En dat blijkt dus ook wel uit de reviews en ervaringen van bestaande klanten. Veeam staat symbool voor betrouwbaarheid. Niet voor niets werkt het samen met liefst 70.000 toonaangevende hard- en softwarepartners en niet voor niets maken al 400.000 bedrijven gebruik van Veeam. Het zegt alles over de mate van betrouwbaarheid van deze onderneming, die alles voor dat het in gebruik genomen wordt buiten de bedrijfsmuren uitvoerig test.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk beschikt Veeam ook over een meer dan uitstekende klantenservice. Het kost je geen moeite een vraag te stellen of een klacht in te dienen, al komt dat slechts zelden voor. Je kunt gewoon bellen met de specialist, zoals ook het sturen van een e-mail een optie is. Daarnaast is er een speciaal ontwikkeld contactformulier op de website te vinden. Door je e-mailadres in te vullen, kom je op de mailinglijst van de specialist en word je op de hoogte gehouden van het laatste productnieuws. Je kunt ook via de sociale media kanalen Twitter, Facebook en LinkedIn contact zoeken met Veeam, want ook op die kanalen is het bijzonder actief.

Wil jij ook beoordelen?

De grote vraag is natuurlijk of jij standaard al een beoordeling maakt. Is dat niet het geval, dan willen we je vriendelijk vragen om dit voortaan wel te doen. Op die manier bied je andere mensen onafhankelijke en praktische informatie namelijk. En die informatie is bijzonder nuttig als je keuzes moet maken.

Reviews over Veeam

Gerelateerde bedrijven

UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
5 beoordelingen
8,4
Senetic logo
Senetic
2 beoordelingen
8,5
Junda logo
Junda
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Veeam

Veeam is geverifieerd door ons expert team. De webshop Veeam bestaat al sinds 2006 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Veeam lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Veeam. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Veeam is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Veeam te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top bedrijf

Veeam Backup & Replication is een uitstekende keuze geweest voor onze bedrijfsback-ups! We hadden wat problemen met onze timing bij het opstaan vanwege een hardwareleverancier, maar het Veeam-team slaagde erin om een extra maand aan onze licentie toe te voegen, zodat we het product daadwerkelijk konden gebruiken gedurende de tijd dat we geabonneerd waren.

Geplaatst op: 19-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bryan D.

9 / 10
5/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Veeam


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
5 beoordelingen
8,4
Senetic logo
Senetic
2 beoordelingen
8,5
Junda logo
Junda
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Veeam een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Veeam. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Veeam actief?

Veeam is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Veeam reviews? Dan kun je naar de website van Veeam gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie