vanHaren Schoenen logo

vanHaren Schoenen reviews, ervaringen en beoordelingen

vanHaren Schoenen reviews, ervaringen en beoordelingen
343
vanHaren Schoenen logo
Website
vanHaren Schoenen
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen vanHaren Schoenen

Schoenen heb je nooit genoeg, toch? Het is ideaal als je bij elke outfit iets passends hebt. Verzorg je je schoenen goed, dan gaan ze lang mee. Wil je echt elk seizoen een stel nieuwe stappers aanschaffen, dan is het handig als de schoenen niet al te prijzig zijn. Misschien kom je daarom uit bij vanHaren Schoenen. Je bent nu alleen nog op zoek naar recensies over deze winkel? Dan zit je op deze pagina precies goed. Wij verzamelden namelijk reviews van klanten over vanHaren Schoenen. Zo zie jij hoe zij deze winkel beoordelen en vervolgens kun je zelf een weloverwogen beslissing nemen om je schoenen wel of niet bij hen te kopen.

Over vanHaren Schoenen

De geschiedenis van vanHaren Schoenen is lang. We moeten zelfs terug tot 1929. Toen startte Ivo van Haren in Waalwijk met het maken van schoenen. Tevens opende hij toen een schoenenzaak in Rotterdam. Er volgden verschillende uitbreidingen en na 25 jaar waren er al 100 filialen. In 1965 overlijdt Ivo van Haren en zijn zonen volgen hem op. Uiteindelijk trekt een van zijn zonen zich terug. Uiteindelijk is er geen opvolging meer en wordt het bedrijf overgenomen door het Duitse bedrijf Deichmann Schuhe. Dit gebeurde in 1985 en legde het bedrijf zeker geen windeieren, het ging hen enorm voor de wind. Naar verloop van tijd is het produceren van eigen schoenen gestopt. vanHaren Schoenen wil graag duurzaam ondernemen. Op de site vind je bijvoorbeeld informatie over de stichting Hulp. Er zijn allerlei ontwikkelingsprojecten die worden ondersteund.

Waarom kiezen voor vanHaren Schoenen

Zoek je schoenen of accessoires op dit terrein, dan vind je bij vanHaren Schoenen al snel wat je nodig hebt. De site ziet er heel overzichtelijk uit. Je kunt shoppen voor dames, heren, jongens of meisjes. Klik je een van deze woorden aan, dan komt er nog een keuzemogelijkheid. Je bepaalt dan bijvoorbeeld of je laarzen, sneakers of sportschoenen zoekt. Verder kun je dan nog filteren op de kleur, het merk, de prijs, de voering en de collectie. Het aanbod dat uiteindelijk verschijnt, past precies bij jouw wensen. Vervolgens vraagt het slechts een enkele muisklik om het artikel in je winkelwagen te leggen. De bezorging is snel en voor het verzenden betaal je niets. Ook het retour zenden van een bestelling is helemaal gratis. Een leuk item in de webshop is de zogenaamde Giftcard. Hiermee verras je iemand anders. De ontvanger kan voor het door jou gekozen bedrag iets leuks uitzoeken bij vanHaren Schoenen.

Is vanHaren Schoenen betrouwbaar?

Je begrijpt dat een bedrijf met zo’n lange geschiedenis zonder twijfel te vertrouwen is. Van Haren is bij de meeste mensen wel bekend. In heel wat plaatsen is ook een filiaal van hen te vinden. Er is ook al eens een shopping award gewonnen. De webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice is prima bereikbaar en je ziet dat al heel wat mensen deze webwinkel hebben beoordeeld. Men is over het algemeen zeer tevreden over de producten, als mede over de verleende service.

Klantenservice en klachten

Voor vragen, opmerkingen en ook klachten kun je de hele week, dus 7 dagen lang, contact opnemen met de klantenservice. Niet alleen overdag, maar ’s avonds tot 21.30 uur. Zelfs in het weekend dus. Er is een telefoonnummer te vinden wat je hiervoor kunt gebruiken. Ook is het een goede optie om via het contactformulier, de e-mail of de sociale media contact op te nemen. Klachten worden door vanHaren Schoenen met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Geef het dus zo snel mogelijk door als je een klacht hebt. Binnen 2 dagen krijg je een inhoudelijk antwoord terug, dus niet alleen een berichtje dat je klacht ontvangen is. Men probeert zo snel mogelijk een goede oplossing te bewerkstelligen. Er wordt alles aan gedaan om binnen 5 dagen de klacht afgehandeld te hebben. Op alle schoenen krijg je sowieso 2 jaar garantie.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met vanHaren Schoenen? Heb je hier al eens schoenen of accessoires besteld? Hoe is je ervaring? Wil je die beschrijven in een recensie? Jouw beoordeling helpt andere klanten als ze meer willen weten over dit bedrijf. Hoe vind je de kwaliteit van de schoenen en heb je ook ervaring met de klantenservice? Was de levering naar wens? Laat het weten in jouw review en help op die manier andere consumenten.

Reviews over vanHaren Schoenen
Gerelateerde bedrijven
Hooiberg logo
Hooiberg
2 beoordelingen
9,5
Herqua logo
Herqua
2 beoordelingen
9,5
Sneakeroutlet logo
Sneakeroutlet
3 beoordelingen
7,3
Gerelateerde blogartikelen
5,9
17% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Lees onze review over vanHaren Schoenen

Het bedrijf vanHaren Schoenen is geverifieerd door ons. De webshop vanHaren Schoenen is al sinds 1996 een betrouwbare partij om te bestellen. vanHaren Schoenen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. vanHaren Schoenen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

vanHaren Schoenen is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van vanHaren Schoenen. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van vanHaren Schoenen.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ik heb pantoffels besteld en na 3 weken al stuk

Ik heb pantoffels besteld en na 3 weken al stuk ik had eerder ook al een paar pantoffels bestelt en bleek het uitverkocht te zijn

Geplaatst op: 20-11-2023
Laatst bewerkt op: 20-11-2023
Geschreven door: Sidd V.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Van haren Zwolle slecht

Zeer verontwaardigd.over 1 personeel lid bij van Haren Zwolle.meerde malen geholpen. daar door een jonge man die dus dronken op zijn werk Vloer loop.woon zelf ook in Zwolle en .ga daar ook uit en stappen en heb nu al regelmatig.gezien dat er in de nacht in de winkel mensen aanwezig zijn weet niet of dit normaal is .neem aan van. Niet en dan komen er bij de achter deur meerdere personen uit lopen om 4 in de ochtend stom dronken wist niet dat van haren een kroeg of cafe

Geplaatst op: 24-06-2022
Laatst bewerkt op: 24-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
3/5 2/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slechte service !!

De klantenservice is bizar slecht. Ze zijn bijna niet te bereiken. En heb je na verschillende bel verzoeken (waar je werkelijk niet op teruggebeld wordt) en telefoontjes eindelijk iemand aan de lijn dan kunnen ze niets voor je doen. Met je vraag of (later) de klacht wordt ook totaal niets gedaan!

Geplaatst op: 20-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Op 1-12 laarzen besteld direct betaald, bezorging zou 2-12 zijn, we zijn nu 11-12 nog niks binnen en ook geen bericht over vertraging. Ik kan in mijn account zien dat betaling is ontvangen maar er nog niks is uitgeleverd. Probeer al een aantal dagen hun klantenservice te bellen dit lukte vandaag!!!!!! Na 20 minuten in de wacht te hebben gestaan en nog 3 wachtende voor mij verbraken ze de verbinding. Hierna kon ik niet meer bellen want er kon geen verbinding meer gemaakt worden. Ben benieuwd of ik mijn schoenen nog ga krijgen of dat ik net als vele voor mij mijn geld kwijt ben.

Geplaatst op: 11-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: C R.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Heb je 28-11 3 paar schoenen besteld nu nog steeds niks binnen heb je al 3x gebeld met een wachttijd waar je niet blij van word krijg je iemand aan de lijn en 1e zegt je bestelling is al ingepakt 2e zegt je bestelling word zo opgehaald door postnl en de 3e zegt je bestelling moet nog ingepakt worden echt een klote service

Geplaatst op: 07-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lorenzo P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fijne winkel

Na een wat mindere ervaring in de webshop besloten we om naar de winkel in Wijchen te gaan. Daar was alles super geregeld. Ze waren heel klantvriendelijk en ze nemen echt de tijd voor je.

Geplaatst op: 25-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maria P.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over vanHaren Schoenen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Hooiberg logo
Hooiberg
2 beoordelingen
9,5
Herqua logo
Herqua
2 beoordelingen
9,5
Sneakeroutlet logo
Sneakeroutlet
3 beoordelingen
7,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is vanHaren Schoenen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over vanHaren Schoenen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,9 gekregen, waarbij 17% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is vanHaren Schoenen actief?

vanHaren Schoenen is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de vanHaren Schoenen reviews? Dan kun je naar de website van vanHaren Schoenen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie