VacancesProvence logo

VacancesProvence reviews, ervaringen en beoordelingen

VacancesProvence reviews, ervaringen en beoordelingen
2168
VacancesProvence logo
Website
VacancesProvence
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen VacancesProvence

Houden jullie ook zo van de Provence, niet voor niets wel het paradijs op aarde genoemd? Wil je een villa boeken via VacancesProvence? Heerlijk wakker worden met het Franse zonnetje, ontbijten met croissants en dan misschien als eerste een duik in het zwembad maken? Je overweegt een accommodatie te boeken bij VacancesProvence? Je aarzelt nog omdat je deze organisatie niet kent? Zeker als je helemaal naar het Zuiden van Frankrijk rijdt, dan wil je gewoon weten dat een organisatie betrouwbaar is. Dat de foto’s en beschrijvingen de waarheid vertellen. De beoordelingen van eerdere gasten kunnen je hierbij helpen. Zie je dat de recensies over het algemeen heel positief zijn, dan durf je zelf ook wel bij VacancesProvence te boeken. Wij hebben de reviews van andere mensen op een rijtje gezet. Zo kun jij een weloverwogen beslissing nemen om hier wel of niet een vakantiewoning te boeken.

Over VacancesProvence

Sinds 2001 biedt VacancesProvence luxe vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk aan. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste gespecialiseerde aanbieders van luxe villa’s met een eigen zwembad. Je kunt bij deze organisatie kiezen uit ongeveer 200 luxe vakantiewoningen. Elke woning is zorgvuldig geselecteerd en geïnspecteerd door VacancesProvence. De huizen zijn privébezit en hebben daarom allemaal zo hun eigen unieke stijl en inrichting. De luxe, vrijstaande villa’s met privézwembad worden aangeboden in de regio’s de Provence en Côte d’Azur. Omdat de vakantiehuizen rechtstreeks verhuurd worden zonder de tussenkomst van een reisbureau, liggen de prijzen lager. Ook weet je zeker dat je gedetailleerde informatie over de woning hebt. Elk huis dat wordt aangeboden op de site zou ook de voorkeur van de eigenaren van VacancesProvence hebben. Zij zouden met veel plezier hier hun vakantie doorbrengen.

Waarom kiezen voor VacancesProvence

Huur je bij VacancesProvence, dan heb je te maken met een organisatie die al 15 gespecialiseerd is in het selecteren en aanbieden van luxe villa’s in Zuid-Frankrijk. Meestal hebben de huizen Nederlandse of Belgische eigenaren. Je profiteert van de laagste prijsgarantie en de huizen die worden aangeboden zijn al eens uitgeroepen tot de mooiste van Zuid-Frankrijk. Wil je een villa huren bij VacancesProvence, dan kun je op verschillende manieren een droomhuis vinden. Je selecteert op een van de regio’s en dan zie je alleen de accommodaties die zich daar bevinden. Ook kun je handig filteren op de datum en op het aantal personen waarmee je op vakantie wilt gaan.

Is VacancesProvence betrouwbaar?

VacancesProvence is aangesloten bij SGR en het Calamiteitenfonds. Dit zorgt ervoor dat je zeker weet dat je met een betrouwbare organisatie te maken hebt. Een prettige bijkomstigheid van huren via VacancesProvence is dat alle huizen door de eigenaren zelf bezocht en uitgekozen zijn. Wat ook altijd veel zegt over de betrouwbaarheid van een aanbieder van vakantiewoningen, zijn de beoordelingen van eerdere gasten. Lees je de recensies van mensen die al eens verbleven in een van de luxe villa’s, dan voel je al snel dat je niet hoeft te twijfelen aan de betrouwbaarheid van VacancesProvence. Er is hoegenaamd geen sprake van klachten en de reviews zijn uitermate lovend. Het gemiddelde cijfer dat klanten geven aan de villa’s ligt zelfs boven de 9.

Klantenservice en klachten

Je wilt het natuurlijk liever niet, maar het kan dat er iets tegenvalt tijdens je verblijf in een van de villa’s in Zuid-Frankrijk. Of je bent niet tevreden over de betaling of het boekingsproces. Je ziet op de website hoe er met klachten wordt omgegaan. Er is een duidelijke procedure, zodat je precies weet hoe en waar je een klacht kunt indienen. De eigenaren van VacancesProvence willen dit natuurlijk het liefst voorkomen en zien niets liever dan tevreden klanten. Simone Geelhoed en Jan Willem Vermeulen beantwoorden je vragen graag. Je kunt hen bellen of een e-mail sturen. Ook is deze organisatie heel actief op de verschillende kanalen van de sociale media.

Wil jij ook beoordelen?

Jij hebt een keer een villa geboekt via VacancesProvence? Vond je het makkelijk om een geschikte woning te vinden? Toen je aankwam, was het huis echt zoals je had verwacht? Hoe vond je de communicatie met de mensen van VacancesProvence? Wil je een recensie schrijven over je eigen ervaring? Hiermee geef je andere mensen een beter beeld van deze organisatie en zo kunnen zij zelf een weloverwogen beslissing nemen om wel of niet op deze manier een vakantiewoning in Zuid-Frankrijk te boeken.

Gerelateerde bedrijven
Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
Roompot logo
Roompot
31 beoordelingen
5,5
Transavia logo
Transavia
49 beoordelingen
4,5
Gerelateerde blogartikelen
6,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over VacancesProvence

Het bedrijf VacancesProvence is geverifieerd door ons. De webshop VacancesProvence is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. VacancesProvence is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. VacancesProvence maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

VacancesProvence is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van VacancesProvence te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van VacancesProvence.

Geplaatst op: 23-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Misleiding en slechte service

We boekten een duur vakantiehuis bij vacancesprovence op basis van hun website, maar hoe mooi de foto's er ook uitzagen, de beloften en de werkelijkheid waren heel verschillend. De beschrijving van de locatie was misleidend en er bleek een drukke doorgaande weg te zijn met veel lawaai de hele dag door. Daarnaast bleken er camera’s te hangen, moesten de luiken dicht ook als je naast het huis zat vanwege diefstal en waren er allerlei zaken kapot toen we aankwamen. En toen we dit alles meldden kregen we te horen dat het ons eigen probleem was. Het was uiteindelijk een van meest teleurstellende vakantiehuizen die we ooit hebben gehuurd in dertig jaar, en we voelen ons echt opgelicht. Uiteindelijk zijn we dagen eerder vertrokken, onnodig te zeggen zonder enige tegemoetkoming. Vacancesprovence blijkt een misleidende organisatie met een verschrikkelijke service. Ergens anders boeken!

Geplaatst op: 06-01-2024
Laatst bewerkt op: 06-01-2024
Geschreven door: Erik B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg mooie villa

Wij hebben hier met de hele vriendengroep een grote groeps villa gehuurd en het was echt een feest om er naar toe te gaan. Het zag er allemaal super mooi en netjes uit en het lag ook op een goede locatie!

Geplaatst op: 01-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Justin K.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over VacancesProvence
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
Roompot logo
Roompot
31 beoordelingen
5,5
Transavia logo
Transavia
49 beoordelingen
4,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VacancesProvence een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over VacancesProvence. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VacancesProvence actief?

VacancesProvence is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantiehuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de VacancesProvence reviews? Dan kun je naar de website van VacancesProvence gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie