VacancesProvence logo

VacancesProvence ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
VacancesProvence logo
VacancesProvence ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
10
Service
10
Prijs
10
Levering
10

Gerelateerde bedrijven

BBI Travel logo BBI Travel
0 beoordelingen
10
Topparkenverkoop logo Topparkenverkoop
0 beoordelingen
10
Wiid.nl logo Wiid.nl
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen VacancesProvence

Houden jullie ook zo van de Provence, niet voor niets wel het paradijs op aarde genoemd? Wil je een villa boeken via VacancesProvence? Heerlijk wakker worden met het Franse zonnetje, ontbijten met croissants en dan misschien als eerste een duik in het zwembad maken? Je overweegt een accommodatie te boeken bij VacancesProvence? Je aarzelt nog omdat je deze organisatie niet kent? Zeker als je helemaal naar het Zuiden van Frankrijk rijdt, dan wil je gewoon weten dat een organisatie betrouwbaar is. Dat de foto’s en beschrijvingen de waarheid vertellen. De beoordelingen van eerdere gasten kunnen je hierbij helpen. Zie je dat de recensies over het algemeen heel positief zijn, dan durf je zelf ook wel bij VacancesProvence te boeken. Wij hebben de reviews van andere mensen op een rijtje gezet. Zo kun jij een weloverwogen beslissing nemen om hier wel of niet een vakantiewoning te boeken.

Over VacancesProvence

Sinds 2001 biedt VacancesProvence luxe vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk aan. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste gespecialiseerde aanbieders van luxe villa’s met een eigen zwembad. Je kunt bij deze organisatie kiezen uit ongeveer 200 luxe vakantiewoningen. Elke woning is zorgvuldig geselecteerd en geïnspecteerd door VacancesProvence. De huizen zijn privébezit en hebben daarom allemaal zo hun eigen unieke stijl en inrichting. De luxe, vrijstaande villa’s met privézwembad worden aangeboden in de regio’s de Provence en Côte d’Azur. Omdat de vakantiehuizen rechtstreeks verhuurd worden zonder de tussenkomst van een reisbureau, liggen de prijzen lager. Ook weet je zeker dat je gedetailleerde informatie over de woning hebt. Elk huis dat wordt aangeboden op de site zou ook de voorkeur van de eigenaren van VacancesProvence hebben. Zij zouden met veel plezier hier hun vakantie doorbrengen.

Waarom kiezen voor VacancesProvence

Huur je bij VacancesProvence, dan heb je te maken met een organisatie die al 15 gespecialiseerd is in het selecteren en aanbieden van luxe villa’s in Zuid-Frankrijk. Meestal hebben de huizen Nederlandse of Belgische eigenaren. Je profiteert van de laagste prijsgarantie en de huizen die worden aangeboden zijn al eens uitgeroepen tot de mooiste van Zuid-Frankrijk. Wil je een villa huren bij VacancesProvence, dan kun je op verschillende manieren een droomhuis vinden. Je selecteert op een van de regio’s en dan zie je alleen de accommodaties die zich daar bevinden. Ook kun je handig filteren op de datum en op het aantal personen waarmee je op vakantie wilt gaan.

Is VacancesProvence betrouwbaar?

VacancesProvence is aangesloten bij SGR en het Calamiteitenfonds. Dit zorgt ervoor dat je zeker weet dat je met een betrouwbare organisatie te maken hebt. Een prettige bijkomstigheid van huren via VacancesProvence is dat alle huizen door de eigenaren zelf bezocht en uitgekozen zijn. Wat ook altijd veel zegt over de betrouwbaarheid van een aanbieder van vakantiewoningen, zijn de beoordelingen van eerdere gasten. Lees je de recensies van mensen die al eens verbleven in een van de luxe villa’s, dan voel je al snel dat je niet hoeft te twijfelen aan de betrouwbaarheid van VacancesProvence. Er is hoegenaamd geen sprake van klachten en de reviews zijn uitermate lovend. Het gemiddelde cijfer dat klanten geven aan de villa’s ligt zelfs boven de 9.

Klantenservice en klachten

Je wilt het natuurlijk liever niet, maar het kan dat er iets tegenvalt tijdens je verblijf in een van de villa’s in Zuid-Frankrijk. Of je bent niet tevreden over de betaling of het boekingsproces. Je ziet op de website hoe er met klachten wordt omgegaan. Er is een duidelijke procedure, zodat je precies weet hoe en waar je een klacht kunt indienen. De eigenaren van VacancesProvence willen dit natuurlijk het liefst voorkomen en zien niets liever dan tevreden klanten. Simone Geelhoed en Jan Willem Vermeulen beantwoorden je vragen graag. Je kunt hen bellen of een e-mail sturen. Ook is deze organisatie heel actief op de verschillende kanalen van de sociale media.

Wil jij ook beoordelen?

Jij hebt een keer een villa geboekt via VacancesProvence? Vond je het makkelijk om een geschikte woning te vinden? Toen je aankwam, was het huis echt zoals je had verwacht? Hoe vond je de communicatie met de mensen van VacancesProvence? Wil je een recensie schrijven over je eigen ervaring? Hiermee geef je andere mensen een beter beeld van deze organisatie en zo kunnen zij zelf een weloverwogen beslissing nemen om wel of niet op deze manier een vakantiewoning in Zuid-Frankrijk te boeken.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over VacancesProvence

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over VacancesProvence

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

BBI Travel logo BBI Travel
0 beoordelingen
10
Topparkenverkoop logo Topparkenverkoop
0 beoordelingen
10
Wiid.nl logo Wiid.nl
0 beoordelingen
10