Uw-zorgspecialist.nl logo

Uw-zorgspecialist.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Uw-zorgspecialist.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1994
Uw-zorgspecialist.nl logo
Website
Uw-zorgspecialist.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Uw-zorgspecialist.nl

Wanneer je tijdelijk of wellicht zelfs voor een langere periode wordt beperkt in de mate waarin je voor jezelf kan zorgen, is het handig om gebruik te kunnen maken van hulpmiddelen. Het simpelste voorbeeld hiervan is een paar krukken wanneer je je enkel hebt verstuikt, maar het kan ook om meer ingrijpende hulpmiddelen gaan. Uw-zorgspecialist.nl heeft al deze hulpmiddelen in het assortiment, voor zowel jong als oud. Wil jij nou graag meer weten over de reviews en ervaringen van Uw-zorgspecialist.nl? Dan hoef je niet verder te zoeken. Wij hebben namelijk de reviews over Uw-zorgspecialist.nl voor jou op een rijtje gezet. Op deze manier ben je in staat om na het lezen van alle reviews een weloverwogen keuze te maken om wel of niet hulpmiddelen te kopen bij dit bedrijf.

Over Uw-zorgspecialist.nl

Dit bedrijf is opgezet met als missie om iedereen kwalitatieve hulpmiddelen en bijbehorende producten te kunnen aanbieden. Dit moet zowel voor jong als oud beschikbaar zijn, en voor mensen met verschillende budgetten. Daarbij willen de oprichters een betere service bieden dan de vaak minder persoonlijke service van de grote winkels en zorgaanbieders. Om dit te kunnen bereiken werkt het Uw-zorgspecialist.nl samen met verschillende grote andere bedrijven, die allemaal te boek staan als specialisten in de markt. Op deze manier kan het aanbod en de service continu worden verbeterd. De producten worden altijd rechtstreeks geleverd vanuit de fabrikant of leverancier. Hierdoor zijn de logistieke lijnen van het bedrijf kort en kunnen ze snel handelen. Dit is ook een kernwaarde van het bedrijf, omdat iemand snel moet kunnen beschikken over de benodigde hulpmiddelen. Het ultieme doel van Uw-zorgspecialist.nl is om het grootste zorg winkelplatform van Nederland te worden. Ze denken dit te kunnen bereiken door specialisme, de focus op belangrijke producten, een uitstekende kennis van zaken en bovendien de best mogelijke klantenservice.

Waarom kiezen voor Uw-zorgspecialist.nl?

De eerste reden om voor Uw-zorgspecialist.nl te kiezen is het uitgebreide assortiment. Dit assortiment bestaat uit kwaliteitsproducten van bekende en ook minder bekende merken die het bedrijf heeft geselecteerd. Deze worden altijd geleverd met de best mogelijke service. Levering is mogelijk voor zowel bedrijven als particulieren in heel Nederland en België. In beide landen wordt ook samengewerkt met andere thuiszorgwinkels en zorgprofessionals. Het kiezen van de juiste hulpmiddelen wordt bij Uw-zorgspecialist.nl zo makkelijk mogelijk gemaakt. Een ander groot voordeel van dit bedrijf is dat ze de producten aan de deur afleveren. Wanneer je geen tijd, zin of mogelijkheid hebt om de producten op te halen is dit natuurlijk ideaal. Bovendien kun je de producten 30 dagen lang kosteloos retourneren als ze niet naar tevredenheid zijn. Er wordt ook nog de optie geboden om een zorgprofessional mee te laten kijken bij het kiezen van hulpmiddelen, als je hier behoefte aan hebt. Hiervoor zijn er aangesloten partijen waar je gebruik van kunt maken. Ideaal dus!

Is Uw-zorgspecialist.nl betrouwbaar?

Betrouwbaarheid is natuurlijk van groot belang bij de keuze voor een bepaald bedrijf. Zeker wanneer het gaat om hulpmiddelen voor zorggerelateerde zaken. Uw-zorgspecialist kan bogen op goede recensies en reviews, wat laat zien dat ze een goede reputatie hebben. Bovendien bestaat het bedrijf al een tijdje en hebben ze in die jaren een goede naam weten op te bouwen. Over het algemeen staat Uw-zorgspecialist goed bekend, zowel wat betreft de producten als de service.

Klantenservice en klachten

Een ander belangrijk punt bij elk bedrijf is de klantenservice en omgang met klachten. Ook daar hebben we uiteraard naar gekeken. Uw-zorgspecialist is goed bereikbaar. Ze hebben een fysiek hoofdkantoor, zijn te bereiken via mail en telefoon en ook aanwezig op de verschillende social media platformen. Qua bereikbaarheid zit het daarom goed. Ook de recensies over de klantenservice en afhandeling van klachten laat positieve geluiden zien. Ook op dit vlak kunnen we dus stellen dat Uw-zorgspecialist.nl goed scoort.

Wil jij ook beoordelen?

Wellicht heb jij ook ervaring met Uw-zorgspecialist.nl, voor hulpmiddelen voor jezelf of mensen in je omgeving. In dat geval zouden we het heel erg waarderen wanneer je een review wil achter laten. Ook wanneer je klachten hebt gehad of een negatieve ervaring met dit bedrijf horen we het graag. Op deze manier helpen we elkaar met het maken van weloverwogen en goede keuzes voor bedrijven. Hoe meer recensies, hoe beter!

Reviews over Uw-zorgspecialist.nl
Gerelateerde bedrijven
Alicejo logo
Alicejo
1 beoordeling
10
Skinlight logo
Skinlight
1 beoordeling
8,5
Waschbaer logo
Waschbaer
4 beoordelingen
6,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Geweldige klantenservice

Goed product. Geweldige klantenservice. Mijn chirurg heeft uw producten aanbevolen. Hij zei dat je de kwaliteit niet kunt verslaan voor de prijs. De klantenservice is geweldig. Ze bellen en mailen snel terug. En gaan uit van hun manier om u gelukkig te maken.

Geplaatst op: 11-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Julian L.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Uw-zorgspecialist.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alicejo logo
Alicejo
1 beoordeling
10
Skinlight logo
Skinlight
1 beoordeling
8,5
Waschbaer logo
Waschbaer
4 beoordelingen
6,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Uw-zorgspecialist.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Uw-zorgspecialist.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Uw-zorgspecialist.nl actief?

Uw-zorgspecialist.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Uw-zorgspecialist.nl reviews? Dan kun je naar de website van Uw-zorgspecialist.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie