Unbound VR logo

Unbound VR reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Unbound VR reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Unbound VR logo
Website
unboundvr.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Unbound VR

U zoekt een leverancier van alle VR producten? Dan kunnen wij ons voorstelen dat je zaken gaat doen met Unbound VR. Omdat je graag zekerheid wenst, hebben we speciaal voor jou de beoordelingen van bestaande klanten van deze specialist eens goed doorgenomen. De belangrijkste conclusies lees je hier. Op basis daarvan beslis je zelf of je eventueel ook kiest voor de producten van Unbound VR.

Over Unbound VR

Vooropgesteld; iedereen die werkzaam is bij Unbound VR heeft een ongekende passie voor alles wat met Virtual Reality te maken heeft. Ze onderkennen er de mogelijkheden die VR kan bieden. En die kansen zijn er zeker ook op commercieel gebied. Met Unbound VR tref je een zeer ervaren aanbieder, die je daarom ook steeds van het beste advies kan voorzien. Je kunt zaken doen bij Unbound VR als jij je eerste VR-headset voor thuis aan wilt schaffen, je schaft er echter ook de producten die nodig zijn om een VR-arcade te beginnen aan. Unbound VR is ook al de one-stop-XR-shop en kan je steeds op velerlei gebied van dienst zijn.

Waarom kiezen voor Unbound VR?

Kies je voor de producten van Unbound VR dan heb je een aantal zekerheden. De eerste is dat je echt wat te kiezen hebt in de vorm van tal van verschillende VR headsets, VR computers, VR randapparatuur, VR accessoires en VR simulatoren. Daarbij ben je ook al zeker van het beste advies. VR heeft voor het zeer ervaren Unbound VR geen geheimen namelijk. Nog een reden om te kiezen voor deze aanbieder is wel het feit dat de producten steeds zeer snel geleverd worden. De prijzen zijn bovendien aantrekkelijk en je kunt Unbound VR inschakelen als full-service leverancier. De specialisten van deze aanbieder kunnen dus ook de installatie prima voor hun rekening nemen.

Is Unbound VR betrouwbaar?

Absoluut, waarbij we volledig afgaan op de reviews en ervaringen van bestaande klanten met deze specialist. In hun ogen is Unbound VR in alle opzichten betrouwbaar. Dit wordt nog eens versterkt door het feit dat deze specialist beschikt over Webwinkel Keur, een keurmerk dat alleen weggelegd is voor de webshops die zich aan alle geldende wetten en regels houden. Ook dat zegt dus veel. Andersom is er vanuit Unbound VR ook veel vertrouwen in de consument. Zo kun je bij de aanbieder van talloze VR producten kiezen om achteraf te betalen. En dat doen tegenwoordig bepaald niet alle webshop nog.

Klantenservice en klachten

Het zal je nooit moeite kosten om een klacht in te dienen bij Unbound VR, mocht daar aanleiding voor zijn. Je vindt het adres van deze specialist gewoon op de website waardoor het schriftelijk indienen van jouw klacht dus een mogelijkheid is. Verder kun je een e-mail sturen en kun je via Facebook contact leggen. In alle gevallen zal de specialist er alles aan doen om de klacht snel op te lossen, want klanttevredenheid is belangrijk voor Unbound VR.

Wil jij ook beoordelen?

De waarde die beoordelingen van klanten hebben is ondertussen bij iedereen duidelijk. Omdat het onafhankelijke informatie is, helpt het je echt om de beste keuze te maken. Daarom vragen wij jou om ook een beoordeling achter te laten. Hoewel het een kleine moeite is, bewijs je er andere mensen een grote dienst mee.

Reviews over Unbound VR

Gerelateerde bedrijven

Shoppartners logo
Shoppartners
1 beoordeling
10
Canon logo
Canon
2 beoordelingen
9
E-style Audio logo
E-style Audio
2 beoordelingen
9,5
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over unboundvr.nl

Unbound VR is geverifieerd door ons expert team. De webshop Unbound VR bestaat al sinds 2017 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Unbound VR lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Unbound VR. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van unboundvr.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van unboundvr.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Unbound VR.

Geplaatst op: 17-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top service

Top product en ondersteuning. Ik had een probleem met mijn meest recente bestelling van een aantal lenzen zonder recept om mijn Quest-lenzen te beschermen, en unbound vr deed er alles aan om het probleem naar tevredenheid op te lossen. Ik zou zo weer van deze jongens kopen, ZEER aanbevolen.

Geplaatst op: 01-08-2021
Laatst bewerkt op: 04-08-2021
Geschreven door: Jorn V.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Unbound VR


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Shoppartners logo
Shoppartners
1 beoordeling
10
Canon logo
Canon
2 beoordelingen
9
E-style Audio logo
E-style Audio
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Unbound VR een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Unbound VR. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Unbound VR actief?

Unbound VR is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Unbound VR reviews? Dan kun je naar de website van Unbound VR gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie