Turmeister logo

Turmeister reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Turmeister reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4630
Turmeister logo
Website
turmeister.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Turmeister

Nieuwe sloten of ander deurbeslag nodig? Zeker als je net verhuisd bent, heb je op het gebied van ramen en deuren vaak wel het een en ander nodig. Wellicht ook een mooi huisnummer om te laten zien waar mensen moeten zijn als ze jou bezoeken. Natuurlijk heb je ook, als je al lang ergens woont, weleens iets nodig voor deuren en ramen. Wellicht zoek je naar automatische deuren of wil je graag een andere brievenbus. Een website waar je dan veel van je gading vindt is Turmeister. De naam zegt al veel als je het een beetje weet te vertalen uit het Duits. Maar jij wilt wellicht vooral weten of Turmeister een goede shop is. Hoe betrouwbaar is deze online winkel? En als je bij hen producten bestelt, mag je dan uitgaan van een hoogstaande kwaliteit? Andere klanten kunnen je daar meer over vertellen. Wij verzamelden daarom de recensies over Turmeister. Je vindt ze op deze pagina handig samengevat. Als jij een aantal reviews over deze shop hebt gelezen, dan weet je vast wel of je hier wel of niet wilt bestellen.

Over Turmeister

Turmeister is ontstaan uit een technische groothandel. Dat is meteen ook de basis van dit bedrijf. Er is een grote klantenkring in de timmerindustrie in Duitsland, België en Nederland. Kijk je op de site, dan is je al snel duidelijk waarom groothandels hier hun inkopen doen. Het assortiment is uiterst volledig. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hun onderdelen bij Turmeister bestellen. Het doel van deze winkel is om een handige en overzichtelijke webshop samen te stellen waar klanten snel hun benodigdheden kunnen vinden. Het pakket van Gretsch Unitas is bijvoorbeeld helemaal inzichtelijk gemaakt. Er zijn veel merken beschikbaar.

Waarom kiezen voor Turmeister

Wil je zeker weten dat een bepaald onderdeel te bestellen is, dan zit je bij Turmeister goed. Deze shop heeft een heel volledig assortiment op het gebied van deuren en ramen. Het is niet voor niets dat ook timmerbedrijven hier hun onderdelen bestellen. Je kunt onder meer van alles vinden voor je schuifpui, beslag, deurautomatiek, draaideuren en ramen. Er is op dit gebied nauwelijks iets te bedenken wat niet aanwezig is. Voordelen van bestellen bij dit bedrijf zijn onder andere de hoogwaardige kwaliteit en de ruime keuze. Een andere prettige bijkomstigheid is het deskundige personeel. Heb je een technische vraag, dan merk je dat er vakmensen werken bij deze shop. Alles kan ook deskundig voor je op maat worden gemaakt. Betalen kan tenslotte op verschillende manieren en als laatste mag je er dan ook nog op rekenen dat de bestelling snel bij je thuis wordt bezorgd.

Is Turmeister betrouwbaar?

Turmeister is gevestigd in Heeswijk Dinther. Het is altijd prettig als je meteen een fysiek adres ziet bij een webshop. Dat zegt al veel over de betrouwbaarheid. Verder is er ook geen enkele reden om te twijfelen aan de betrouwbaarheid van deze shop. Je ziet dat andere klanten in hun beoordelingen tevreden verhalen vertellen. De klantenservice is goed bereikbaar en er wordt gewerkt met deskundig personeel. Verder profiteer je ook nog van het webwinkel keurmerk.

Klantenservice en klachten

Misschien is het bij vragen het gemakkelijkst om even telefonisch contact op te nemen. Zeker als het gaat om een bepaald deurbeslag of een detail van een bepaald raam. Spreek je meteen een deskundige, dan weet je vrij zeker dat je vraag goed beantwoord wordt. Heb je een redelijk algemene vraag of wil je iets delen of vragen over bijvoorbeeld retourneren, dan kijk je eerst even op de site en als dat geen afdoende oplossing biedt, dan kun je natuurlijk altijd even een e-mail verzenden.

Wil jij ook beoordelen?

Ken jij Turmeister uit ervaring? Had je het een en ander nodig op het terrein van deuren en ramen en bestelde je het allemaal in de shop? Schrijf dan een recensie met daarin een eerlijke beoordeling over dit bedrijf. Heb je alleen eens een brievenbus of een ander kleiner product besteld, dan is het ook prettig als je een review wilt achterlaten. Je helpt op die manier andere consumenten die meer willen weten over deze winkel.

Reviews over Turmeister

Gerelateerde bedrijven

Kinderkamerverlichting.nl logo
Kinderkamerverlichting.nl
2 beoordelingen
9,5
Meubello logo
Meubello
3 beoordelingen
7,3
Stylemeubels logo
Stylemeubels
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Turmeister

Het bedrijf Turmeister is geverifieerd door ons. De webshop turmeister.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Turmeister is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Turmeister maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van turmeister.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van turmeister.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Turmeister.

Geplaatst op: 16-06-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Turmeister


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Kinderkamerverlichting.nl logo
Kinderkamerverlichting.nl
2 beoordelingen
9,5
Meubello logo
Meubello
3 beoordelingen
7,3
Stylemeubels logo
Stylemeubels
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Turmeister een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Turmeister. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Turmeister actief?

Turmeister is vooral actief in de categorie wonen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Turmeister reviews? Dan kun je naar de website van Turmeister gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie