Triple8 logo

Triple8 reviews, ervaringen en beoordelingen

Triple8 reviews, ervaringen en beoordelingen
3091

Reviews en Ervaringen Triple8

Ben je op zoek naar een vlotte, betrouwbare ondertiteling of vertaling van je materiaal? Met Triple8 wordt het een fluitje van een cent. Vooraleer je je aan deze functie waagt, is het cruciaal je in te lezen over het bedrijf. In welke mate kan je Triple8 vertrouwen? Wat maakt Triple8 uniek van een soortgenoot? Je doorbladert ervaringen en beoordelingen van zij die eerder met het platform gekend raakten — op deze manier neem je na vandaag een onderbouwd besluit. Hierna krijg je de mogelijkheid anderen verder te helpen, door een eigen beoordeling neer te pennen.

Over Triple8

Triple8 staat voor drie maal acht, of met andere woorden: 888 — afgeleid van Teletekstzender 888. Dit is een ondertitelaar, beschikbaar via NPO. Wedden dat Triple8 het in drievoud kan? Triple8 maakt onderdeel uit van Gravity, een softwarebedrijf uit Nederland. Het orgaan begon in te zetten op het ondertitelen en vertalen van verscheidene soorten content. Het digitale tijdperk waarin we leven vereist een innovatieve, gemoderniseerde aanpak waarbij het ruimere publiek bereikt kan worden. De cijfers liegen er niet om — ondertitelde video’s worden maar liefst 85% uitvoeriger bekeken via online kanalen. Nederland telt om en rond 475.000 doven en slechthorenden — ook zij volgen voortaan probleemloos mee. Vandaag de dag beschikt het bedrijf over een klantenbestand van meer dan 10.000 enthousiastelingen.

Waarom kiezen voor Triple8

Met Triple8 ondertitel en vertaal je je video’s tot een lengte van één uur. Een AI-systeem pikt de inhoud razendsnel op en converteert audio naar een ondertiteld, vertaald bestand. Vervolgens ontvang je het in je mailbox, waarna je het onmiddellijk kan delen. Bij gebruik van het platform kies je tussen Free, Premium en Enterprise als pakket. Je tarief wordt telkens per minuut aan videolengte berekend. Verlang je naar een foutloos resultaat? Maak aanspraak op Comfort — hierbij leest en corrigeert een expert je inhoud handmatig. Ben je benieuwd naar de beschikbare talen? Nederlands, Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees, Chinees, Japans, Arabisch, Koreaans én Fries behoren allen tot het aanbod.

Is Triple8 betrouwbaar?

Triple8 is geliefd bij talrijke bedrijven en particulieren. ING, Heineken, NOS, Coca Cola en NOS vormen slechts voorbeelden van zij die op Triple8 berusten. Combineer dit met een uitgebreid klantenbestand en men stelt vast dat Triple8 zeer betrouwbaar is. Het cliënteel kent een voortdurende groei en blijft bovendien tevreden gebruik maken van de diensten in kwestie. Daarnaast werkt Triple8 actief samen met Adobe, Apple en meer. Op deze manier werkt het team aan een steeds verbeterende werking.

Klantenservice en klachten

Triple8 staat voor je klaar en helpt je verder met je (dienst)vraag. Je bereikt het team zowel via mail als telefonisch. Ook via Sociale Media volg je het bedrijf op de voet — surf naar Facebook, Instagram en LinkedIn en dompel je onder.

Wil jij ook beoordelen?

Vandaag introduceerden we Triple8 — een platform waarmee je inhouden erg gemakkelijk vertaalt en ondertitelt. Je kwam meer te weten over Triple 8’s visie, missie en kwaliteiten. Je ontdekte op welke manieren het iets voor je kan betekenen. Ging je intussen over tot een (eerste) gebruik en ben je blij met het resultaat? Laat gerust een eigen recensie achter.

Reviews over Triple8
Gerelateerde bedrijven
Awin Netherlands logo
Awin Netherlands
2 beoordelingen
9
Magix logo
Magix
6 beoordelingen
8,3
Microsoft logo
Microsoft
6 beoordelingen
7,7
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Triple8

Triple8 is geverifieerd door ons expert team. De webshop Triple8 bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Triple8 lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Triple8. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Triple8 is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Triple8. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Triple8.

Geplaatst op: 16-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne vertaaldiensten

De benodigde vertaaldiensten en Triple8 beantwoordden al mijn vragen en zorgen. De geleverde elektronische diensten waren snel en gemakkelijk. Bedankt hiervoor!

Geplaatst op: 17-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mees V.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Triple8
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Awin Netherlands logo
Awin Netherlands
2 beoordelingen
9
Magix logo
Magix
6 beoordelingen
8,3
Microsoft logo
Microsoft
6 beoordelingen
7,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Triple8 een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Triple8. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Triple8 actief?

Triple8 is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Triple8 reviews? Dan kun je naar de website van Triple8 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie