Traveldeal logo

Traveldeal reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Traveldeal reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Traveldeal logo
Website
Traveldeal
Categorie
Vakantie & reizen

Traveldeal ervaringen

Je wil er graag even tussenuit, maar je hebt geen zin om de hoofdprijs te betalen. Dit is geen enkel probleem want met Traveldeal betaal je altijd een vaste lage prijs voor een vakantie of weekendje weg. Op onze website kan je terecht om de Traveldeal ervaringen terug te lezen. Je leest precies hoe iemand een vakantie via de traveldeal site ervaren heeft. Als je op basis van de Traveldeal ervaringen besluit om zelf een vakantie te boeken dan zien we je graag nog een keer terug op onze website. Je mag gerust jouw Traveldeal ervaringen met ons delen zodat je andere kan overhalen om ook een vakantie te boeken. Of om juist geen vakantie te boeken afhankelijk van jouw ervaring. Zo delen wij eerlijk onze ervaringen met Traveldeal.

Over Traveldeal

TravelDeal is een online Nederlands reisbureau waarbij je tegen scherpe prijzen online een vakantie kan boeken. Dagelijks worden de beste reisdeals met jouw gedeeld zodat je deze voordelig online kan boeken. Dit kan een vakantie zijn naar een onbekende plek op de wereld of een stedentrip binnen Europa. Door te werken vanuit een nieuwe visie kan Traveldeal heel voordelig de mooiste reizen aanbieden.

Weekendje weg

Je kan via de website van Traveldeal eenvoudig een weekendje weg boeken. De meeste reizen gaan naar het buitenland en zijn inclusief vlucht. Het is natuurlijk leuk om er echt helemaal tussenuit te gaan naar een Spaanse stad of gewoon lekker naar de buren in België of Duitsland. Met behulp van de Traveldeal ervaringen weet je precies of je hier aan het juiste adres bent voor een weekendje weg.

Complete vakantie

Naast weekendjes weg kan je bij Traveldeal ook regelmatig een complete vakantie boeken. Bijvoorbeeld een weekje Toscane of een weekje Mallorca. Het is allemaal mogelijk en regelmatig is vervoer inbegrepen. Uiteraard boek je een vakantie tegen een extra scherpe prijs zoals je gewend bent van het online reisbureau. Bij thuiskomst kan je direct jouw Traveldeal ervaringen online met ons delen zodat andere weten wat ze kunnen verwachten van een vakantie met het online reisbureau.

Gerelateerde bedrijven

Lexa logo
Lexa
17 beoordelingen
6,7
Nuon logo
Nuon
9 beoordelingen
7,1
Modifast logo
Modifast
6 beoordelingen
8,7
7,8
65% zou hier weer kopen
15 beoordelingen
Ervaringen met Traveldeal

Traveldeal is geverifieerd door ons expert team. De webshop Traveldeal bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Traveldeal lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Traveldeal. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Traveldeal is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Traveldeal te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Restaurant Bristol, omweg waard

Met 15/20 en geen ster is dit prijs kwaliteit het beste restaurant van Knokke, heel verfijnd en lekker perfecte bediening en een mooi zicht op zee en dat voor een zeer mooie prijs. Echt een omweg waard mag eigenlijk een ster hebben

Geplaatst op: 30-07-2018
Geschreven door: Jcmmr

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne website

Erg fijne website waar ik al meerdere keren een weekendje weg heb geboekt. Ga zo door Traveldeal!

Geplaatst op: 25-05-2018
Geschreven door: Marjan

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg vriendelijke service

Wij hadden via Traveldeal.nl een weekend Antwerpen geboekt. Helaas moest mijn partner worden geopereerd waardoor wij de afgesproken datum niet zouden redden. Hoewel er volgens de voorwaarden niet gewijzigd kon worden heeft de medewerkster erg haar best gedaan en is het uiteindelijk gelukt om het te verplaatsen. Super service.

Geplaatst op: 03-10-2017
Geschreven door: Ramon Z.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Koopje

Net terug van de meivakantie en wat was het top! Je merkt niets van de lage prijs, want wij hadden gewoon mensen in ons hotel welke via een andere site hadden geboekt en wel de volle mep hadden betaald.

Geplaatst op: 01-05-2017
Geschreven door: Trudy &.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goedkoop & lekker gehad

Super vakantie gehad met Traveldeal. Het boeken was vooral heel gemakkelijk en snel! De prijs lag ongeveer 30% lager als bij andere aanbieders waardoor wij bij Traveldeal hebben geboekt. Het hotel was prima en de vakantie helemaal geweldig! Bedankt traveldeal

Geplaatst op: 10-03-2017
Geschreven door: Sabrina

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne vakantie in de Algarve

Via traveldeal verbleven wij bij hotel Vitors village in de Algarve. Prima geregeld, vlucht wel wat vroeg in de ochtend maar vooral het goede hotel en het feit dat wij een huur auto er bij hadden maakte het een geslaagde vakantie.

Nu weer geboekt voor een nachtje in Antwerpen.

Geplaatst op: 14-06-2016
Geschreven door: Jeroen

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Duidelijk site en betrouwbaar

Ik en mijn vriend hebben een weekend Den Bosch geboekt en alles ziet er goed uit. De website is erg overzichtelijk en er staat meer dan genoeg informatie/fotos. Je krijgt echt een goed beeld van het verblijf wat je boekt. Volgens mij zat er zelfs bij onze boeking een gratis reisverzekering bij wat natuurlijk helemaal prettig is. Wij gaan eind Mei weg dus hopelijk is het net zo mooi als het op de site eruit ziet.

Geplaatst op: 12-05-2016
Geschreven door: Dineke

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heerlijke vakantie

Voor de mensen die echt opzoek zijn naar last minutes is dit de site. Ik heb al twee keer een vakantie geboekt via traveldeal. Een keer met me vriend en vorige maand met mijn vriendin. Heb het twee keer heerlijk gehad. De commincatie is goed.

Geplaatst op: 06-05-2016
Geschreven door: Marjolein

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede deal maar niet super goedkoop

Ik heb een weekendje weg geboekt maar viel mij op dat ze niet veel goedkoper zijn als ik de prijs ga vergelijken. Ook is de vertrekdagen vaak gelimiteerd

Geplaatst op: 31-05-2018
Geschreven door: Bert

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Onbetrouwbaar, niet eerlijk, nooit boeken!

Onbetrouwbaar! Na 7 mails over en weer doen ze niks aan een compensatie.
Alles wat hun zeggen moet je met een korrelte zout nemen. En wat ze zeggen als je dat niet opneemt of per mail bevestigd krijgt klopt voor geen meter. Wij zouden zonder restricties naar een park in Belgie mogen (vanuit Nederland)
Komen wij daar in het park aan moeten wij na 48 uur van het park af ivm coronamaatregelen. Een dag van tevoren bellen ze speciaal op om mij te zeggen dat er geen restricties aan zitten (anders mochten we omboeken naar nederland). Als ze speciaal bellen om het goede nieuws te vertellen ga je er toch niet vanuit dat als je aankomt op het park je na 2 dagen weg kan al je voor 4 dagen hebt geboekt? Na meerdere mails geven ze aan dat ze dat niet gezegd hebben en dat het mijn eigen verantwoordelijkheid is. Dus iedereen: Trap er niet in want wat ze zeggen is niet eerlijk!

Geplaatst op: 30-06-2021
Geschreven door: Kirsten D.

6 / 10
4/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Teleurstellende opstelling Traveldeal bij boeking met een staartje.

Bij Traveldeal een safaritent bij het park Timmerholt te Drenthe geboekt. Een paar dagen voor vertrek kregen wij de mededeling dat er wat werkzaamheden zouden plaats vinden maar dat het park onze komst blij tegemoet zag. Toen we er eenmaal waren was het een vreselijk herrie. Een klacht bij de receptie van het park gedaan en gevraagd of het mogelijk was om te boeken naar een bungalow die verder weg lag. Dit kon voor het volle pond, geen restitutie want wij hadden bij Traveldeal geboekt en die wilden niet inspringen, ook niet na contact van het park met hen. Uiteindelijk bood het park ons uit medeleven een soort studio aan om te slapen daar ze het ook heel vervelend vonden. Van Traveldeal geen inzet meer. Vervolgens wordt er heen en weer geschoven door Traveldeal met verantwoordelijkheden. Wij hadden in eerste instantie onze klacht bij het park gelegd welke contact had met Traveldeal, wij hadden volgens hen direct met Traveldeal moeten contacten en we zijn uiteindelijk uit eigen beweging vertrokken, zonder overleg met Traveldeal ivm de situatie. Wij kregen tevens het verweer van Traveldeal dat we geen bezwaar hadden gemaakt tegen de geringe overlast zoals in een mail was medegedeeld. Er werd in die mail ook alleen maar een mededeling gedaan van de mogelijke overlast zonder enige verwijzing naar andere mogelijkheden. Hierop hebben we het nog even geprobeerd maar we lagen hele nachten wakker, zelfs met oordoppen in. In de mail die eerder werd gestuurd werd melding gemaakt van werkzaamheden nabij het park voor twee dagen: Op 2 en 3 juni zijn ze bezig met palen heinen. Hier kunt u mogelijk een kleine hinder van ondervinden.
Die kleine hinder zoals gemeld was dus elke dag en vlak naast ons. Het verbaasde me dus niet dat van alle safaritenten wij de enige bezette tent waren en dat alle andere tenten ook niet te boeken waren in deze periode hetgeen op mij verdacht overkomt. In de eerder aangehaalde mail mbt de werkzaamheden is ook in het geheel niet gesproken over een alternatief of is iets gemeld over wijzigen van de boeking oid. Ik had gehoopt op een constructieve en positieve oplossing maar helaas dus. Een positieve review van mijn kant zit er dus niet in.

Geplaatst op: 09-06-2021
Geschreven door: Harry B.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Reis naar Oostenrijk in 2020 een paar dagen voor vertrek werden we een ander hotel toegewezen , dacht dan dit is toeval.Nu in juni een reis naar Gran Canaria, twee dagen voor vertrek werden we opgebeld dat we een ander hotel kregen.

Traveldeal is een reisagentschap met malafide praktijken, 2 jaar op rij ben ik beet genomen door vroeg te boeken wanneer de kortingen die ze aanbieden het hoogst zijn.

Geplaatst op: 28-06-2021
Geschreven door: Henk F.

4 / 10
3/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ondanks schriftelijke afspraak NIET NAKOMEN!!!

Tot 3x toe een bevestiging ontvangen dat Traveldeal/Bookunited het door mij betaalde bedrag volledig zal terugbetalen op 22 oktober.
Herhaaldelijk zijn zij daarop aangesproken maar betaling blijft gewoon uit.Ik vind het een waardeloos bedrijf!

Geplaatst op: 26-10-2020
Geschreven door: Fred

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Jammer

Wij hebben een Hotel geboekt via deze operator. Normaal boeken we altijd via hotelspecials of voordeeluitjes. Daarmee nog nooit problemen gehad. Nu voor de 1e keer via Traveldeal, wij dachten gezien de hoge prijs dat het 2 nachtjes waren, echter bleek na boeking dit 1 nachtje te zijn. Meteen hebben wij binnen 1 minuut gebeld of we het nog konden veranderen naar een ander hotel, helaas hebben wij geen budget om nog meer bij te betalen. Wij zagen dat er genoeg hotels waren die evt wel meer dagen hadden voor deze prijs. Echter was dit niet mogelijk annuleren was ook niet mogelijk. We moesten het zelf maar proberen te verkopen. Wij hebben nu 3 weken vakantie en gaan maar 1 dagje weg super jammer en niet flexibel. Ik zou nooit meer boeken via Traveldeal want als je een foutje maakt kan er niets meer gewijzigd worden..

Geplaatst op: 10-08-2018
Geschreven door: N.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Traveldeal


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Lexa logo
Lexa
17 beoordelingen
6,7
Nuon logo
Nuon
9 beoordelingen
7,1
Modifast logo
Modifast
6 beoordelingen
8,7

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Traveldeal een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 15 beoordelingen geplaatst over Traveldeal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,8 gekregen, waarbij 65% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Traveldeal actief?

Traveldeal is vooral actief in de categorie vakantie & reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Traveldeal reviews? Dan kun je naar de website van Traveldeal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.