Traveldeal logo

Traveldeal ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

11 beoordelingen • 8,4
Bezoek de website
Traveldeal logo
Traveldeal ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
11 beoordelingen • 8,4
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
11 beoordelingen
8,4
5 sterren
73%
4 sterren
9%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
18%
8,4
8,4
8,4
8,4

Gerelateerde bedrijven

Hotels.nl logo Hotels.nl
1 beoordelingen
9
HOTIQ logo HOTIQ
1 beoordelingen
10
Reischecker.nl logo Reischecker.nl
1 beoordelingen
9

Traveldeal ervaringen

Je wil er graag even tussenuit, maar je hebt geen zin om de hoofdprijs te betalen. Dit is geen enkel probleem want met Traveldeal betaal je altijd een vaste lage prijs voor een vakantie of weekendje weg. Op onze website kan je terecht om de Traveldeal ervaringen terug te lezen. Je leest precies hoe iemand een vakantie via de traveldeal site ervaren heeft. Als je op basis van de Traveldeal ervaringen besluit om zelf een vakantie te boeken dan zien we je graag nog een keer terug op onze website. Je mag gerust jouw Traveldeal ervaringen met ons delen zodat je andere kan overhalen om ook een vakantie te boeken. Of om juist geen vakantie te boeken afhankelijk van jouw ervaring. Zo delen wij eerlijk onze ervaringen met Traveldeal.

Over Traveldeal

TravelDeal is een online Nederlands reisbureau waarbij je tegen scherpe prijzen online een vakantie kan boeken. Dagelijks worden de beste reisdeals met jouw gedeeld zodat je deze voordelig online kan boeken. Dit kan een vakantie zijn naar een onbekende plek op de wereld of een stedentrip binnen Europa. Door te werken vanuit een nieuwe visie kan Traveldeal heel voordelig de mooiste reizen aanbieden.

Weekendje weg

Je kan via de website van Traveldeal eenvoudig een weekendje weg boeken. De meeste reizen gaan naar het buitenland en zijn inclusief vlucht. Het is natuurlijk leuk om er echt helemaal tussenuit te gaan naar een Spaanse stad of gewoon lekker naar de buren in België of Duitsland. Met behulp van de Traveldeal ervaringen weet je precies of je hier aan het juiste adres bent voor een weekendje weg.

Complete vakantie

Naast weekendjes weg kan je bij Traveldeal ook regelmatig een complete vakantie boeken. Bijvoorbeeld een weekje Toscane of een weekje Mallorca. Het is allemaal mogelijk en regelmatig is vervoer inbegrepen. Uiteraard boek je een vakantie tegen een extra scherpe prijs zoals je gewend bent van het online reisbureau. Bij thuiskomst kan je direct jouw Traveldeal ervaringen online met ons delen zodat andere weten wat ze kunnen verwachten van een vakantie met het online reisbureau.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Traveldeal

profielfoto van Jcmmr
Jcmmr
30-07-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Restaurant Bristol, omweg waard

Met 15/20 en geen ster is dit prijs kwaliteit het beste restaurant van Knokke, heel verfijnd en lekker perfecte bediening en een mooi zicht op zee en dat voor een zeer mooie prijs. Echt een omweg waard mag eigenlijk een ster hebben

profielfoto van Marjan
Marjan
25-05-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Fijne website

Erg fijne website waar ik al meerdere keren een weekendje weg heb geboekt. Ga zo door Traveldeal!

profielfoto van Ramon Z.
Ramon Z.
03-10-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Erg vriendelijke service

Wij hadden via Traveldeal.nl een weekend Antwerpen geboekt. Helaas moest mijn partner worden geopereerd waardoor wij de afgesproken datum niet zouden redden. Hoewel er volgens de voorwaarden niet gewijzigd kon worden heeft de medewerkster erg haar best gedaan en is het uiteindelijk gelukt om het te verplaatsen. Super service.

profielfoto van Trudy &.
Trudy &.
01-05-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Koopje

Net terug van de meivakantie en wat was het top! Je merkt niets van de lage prijs, want wij hadden gewoon mensen in ons hotel welke via een andere site hadden geboekt en wel de volle mep hadden betaald.

profielfoto van Sabrina
Sabrina
10-03-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goedkoop & lekker gehad

Super vakantie gehad met Traveldeal. Het boeken was vooral heel gemakkelijk en snel! De prijs lag ongeveer 30% lager als bij andere aanbieders waardoor wij bij Traveldeal hebben geboekt. Het hotel was prima en de vakantie helemaal geweldig! Bedankt traveldeal

profielfoto van Jeroen
Jeroen
14-06-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Fijne vakantie in de Algarve

Via traveldeal verbleven wij bij hotel Vitors village in de Algarve. Prima geregeld, vlucht wel wat vroeg in de ochtend maar vooral het goede hotel en het feit dat wij een huur auto er bij hadden maakte het een geslaagde vakantie.

Nu weer geboekt voor een nachtje in Antwerpen.

profielfoto van Dineke
Dineke
12-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Duidelijk site en betrouwbaar

Ik en mijn vriend hebben een weekend Den Bosch geboekt en alles ziet er goed uit. De website is erg overzichtelijk en er staat meer dan genoeg informatie/fotos. Je krijgt echt een goed beeld van het verblijf wat je boekt. Volgens mij zat er zelfs bij onze boeking een gratis reisverzekering bij wat natuurlijk helemaal prettig is. Wij gaan eind Mei weg dus hopelijk is het net zo mooi als het op de site eruit ziet.

profielfoto van Marjolein
Marjolein
06-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Heerlijke vakantie

Voor de mensen die echt opzoek zijn naar last minutes is dit de site. Ik heb al twee keer een vakantie geboekt via traveldeal. Een keer met me vriend en vorige maand met mijn vriendin. Heb het twee keer heerlijk gehad. De commincatie is goed.

profielfoto van Bert
Bert
31-05-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede deal maar niet super goedkoop

Ik heb een weekendje weg geboekt maar viel mij op dat ze niet veel goedkoper zijn als ik de prijs ga vergelijken. Ook is de vertrekdagen vaak gelimiteerd

profielfoto van Fred
Fred
26-10-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Ondanks schriftelijke afspraak NIET NAKOMEN!!!

Tot 3x toe een bevestiging ontvangen dat Traveldeal/Bookunited het door mij betaalde bedrag volledig zal terugbetalen op 22 oktober.
Herhaaldelijk zijn zij daarop aangesproken maar betaling blijft gewoon uit.Ik vind het een waardeloos bedrijf!

profielfoto van N.
N.
10-08-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Jammer

Wij hebben een Hotel geboekt via deze operator. Normaal boeken we altijd via hotelspecials of voordeeluitjes. Daarmee nog nooit problemen gehad. Nu voor de 1e keer via Traveldeal, wij dachten gezien de hoge prijs dat het 2 nachtjes waren, echter bleek na boeking dit 1 nachtje te zijn. Meteen hebben wij binnen 1 minuut gebeld of we het nog konden veranderen naar een ander hotel, helaas hebben wij geen budget om nog meer bij te betalen. Wij zagen dat er genoeg hotels waren die evt wel meer dagen hadden voor deze prijs. Echter was dit niet mogelijk annuleren was ook niet mogelijk. We moesten het zelf maar proberen te verkopen. Wij hebben nu 3 weken vakantie en gaan maar 1 dagje weg super jammer en niet flexibel. Ik zou nooit meer boeken via Traveldeal want als je een foutje maakt kan er niets meer gewijzigd worden..

Schrijf een review over Traveldeal

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Hotels.nl logo Hotels.nl
1 beoordelingen
9
HOTIQ logo HOTIQ
1 beoordelingen
10
Reischecker.nl logo Reischecker.nl
1 beoordelingen
9

Andere gerelateerde bedrijven

Alle subcategorieën uit deze categorie