Topdrinks.nl logo

Topdrinks.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Topdrinks.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Topdrinks.nl logo
Website
topdrinks.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Topdrinks.nl

Kun jij bij de normale slijterij niet het drankje vinden dat je zoekt? En merk je dat je vaak tegen dezelfde merken en smaken aanloopt? Topdrinks.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment van haast 4000 verschillende producten. Zo vind je hier onder andere bekende en minder bekende gins, likeuren, whisky's en rumsoorten. Topdrinks.nl werkt samen met verschillende producenten in meer dan 45 landen over de hele wereld. Wil je graag meer weten over de beoordelingen van Topdrinks.nl voordat jij hier een drankvoorraad aan gaat schaffen of groots inslaat voor een feestje? Wij hebben de reviews van Topdrinks.nl op een rij gezet, zodat jij een goed beeld krijgt van deze webshop. Lees wat de ervaringen zijn en neem een verantwoorde beslissing om bij Topdrinks.nl te kopen.

Over Topdrinks.nl

Topdrinks.nl is opgericht door drie gemotiveerde vrienden die meer dan 50 jaar ervaring hebben in de drankensector. Het Spaanse bedrijf heeft als missie om jou de speciaalste dranken aan te bieden die zich kenmerken door kwaliteit voor verrassend scherpe prijzen! Toen bleek dat Topdrinks een groot succes was in Spanje, werd er snel uitgebreid naar andere landen. Sinds 2020 is Topdrinks.nl actief in Nederland, zodat ook Nederlandse klanten kunnen profiteren van de expertise en het ruime assortiment tegen scherpe prijzen. Topdrinks.nl wilt blijven groeien om altijd aan jouw wensen en eisen te kunnen blijven voldoen. Neem snel een kijkje bij de hoogwaardige, unieke en exclusieve dranken van bekende en minder bekende merken van over de hele wereld.

Waarom kiezen voor Topdrinks.nl

Een belangrijke reden om te winkelen bij Topdrinks.nl is het uitgebreide en unieke assortiment. Als drankliefhebber vind je hier tal van originele smaken en producten die je niet snel ergens anders vindt. Het is makkelijk om te filteren op jouw favoriete drank, zodat je kunt zien welke producten misschien wel het proberen waard zijn. Bekijk bijvoorbeeld alle fruit likeuren, alle mousserende wijn of alle witte rum. Topdrink.nl probeert jouw altijd een lage prijs te bieden. Doordat de webwinkel nauw samenwerkt met diverse partners hebben ze de mogelijkheid om je de aller scherpste prijzen te kunnen aanbieden. Ook zijn er door het jaar heen verschillende aanbiedingen en promoties waar jij van kunt profiteren. Als je op zoek bent naar een leuk en smakelijk cadeau ben je bij Topdrinks.nl aan het juiste adres. Met een mooie geschenkset breng jij altijd een leuk cadeau mee. Een drankcadeau is leuk om te geven voor een verjaardag, housewarming, de feestdagen en zo zijn er nog veel meer geschikte gelegenheden. Bestel jij op een werkdag voor 22:00 uur? Dan heb je het morgen al in huis. Bij bestellingen boven de €150,- is verzending helemaal gratis.

Is Topdrinks.nl betrouwbaar?

Topdrinks.nl maakt deel uit van een internationale webshop en de webwinkel is voorzien van het Trusted Shops keurmerk. Dit wil zeggen dat Topdrinks.nl voldoet aan alle eisen waar een webshop aan moet voldoen. Jij als klant weet dus dat je hier veilig en zorgeloos jouw bestelling kunt plaatsen. Dankzij het keurmerk zie jij in één oogopslag of een webshop betrouwbaar is en goede service biedt. Zo biedt Topdrinks.nl kopersbescherming en zijn er diverse veilige betaalmethoden die de webwinkel ondersteunt. Jouw betaling wordt in een beveiligde omgeving behandeld. Hierdoor is betalen bij Topdrinks.nl gegarandeerd veilig. Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwe toevoegingen aan het assortiment? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg Topdrinks.nl op social media.

Klantenservice en klachten

Onder het kopje FAQ vind je de antwoorden op veelgestelde vragen. Hier lees je onder meer hoe je een bestelling kunt plaatsen, vanaf welke leeftijd je een bestelling mag plaatsen bij Topdrinks.nl en hoe je een eigen klantaccount aanmaakt. Blijf jij nog met vragen zitten na het lezen van de veelgestelde vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met Topdrinks.nl. Dit kan telefonisch of via de e-mail. Topdrinks.nl streeft ernaar om jouw e-mail binnen één werkdag te beantwoorden. Ook is Topdrinks.nl bereikbaar via Facebook.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens drank besteld via Topdrinks.nl? Laat jouw beoordeling over Topdrinks.nl achter op deze pagina zodat je anderen helpt bij het maken van hun keuze. Vertel bijvoorbeeld wat jij vindt van het uitgebreide assortiment, welke drank jij hebt besteld en wat je vond van de smaak en de kwaliteit van de drank. Zou je anderen aanraden om bij Topdrinks.nl hun drank te kopen? Wat vind je voordelen van deze webshop en op welke punten kunnen ze nog verbeteren? Bedankt voor het delen van jouw ervaring met Topdrinks.nl.

Reviews over Topdrinks.nl

Gerelateerde bedrijven

Koopjesdrogisterij logo
Koopjesdrogisterij
3 beoordelingen
9,7
Bierista logo
Bierista
2 beoordelingen
9
Brouwland logo
Brouwland
2 beoordelingen
9
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Topdrinks.nl

Topdrinks.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Topdrinks.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Topdrinks.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Topdrinks.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van topdrinks.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van topdrinks.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Topdrinks.nl.

Geplaatst op: 25-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Topdrinks.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Koopjesdrogisterij logo
Koopjesdrogisterij
3 beoordelingen
9,7
Bierista logo
Bierista
2 beoordelingen
9
Brouwland logo
Brouwland
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Topdrinks.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Topdrinks.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Topdrinks.nl actief?

Topdrinks.nl is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dranken , sterkedrank en eten & drinken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Topdrinks.nl reviews? Dan kun je naar de website van Topdrinks.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie