TOOT.nl logo

TOOT.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

TOOT.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4175
TOOT.nl logo
Website
TOOT.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen TOOT.nl

Make-up is iets dat elke vrouw wel in huis heeft om zich uit te drukken, om op slechte dagen net wat beter voor de dag te komen of gewoon om wat persoonlijkheid te tonen. Iedere vrouw die moeder is van één of meerdere dochters weet ook dat kinderen verzot zijn op make-up. Ze willen zo graag volwassen zijn en er ook eens mee experimenteren. Ben jij op zoek naar make-up op maat gemaakt voor kinderen? Zonder schadelijke stoffen en met keuze? Dan is TOOT.nl de website voor jou. Of TOOT.nl ook effectief de juiste keuze is kan je nalezen in de reviews en beoordelingen op deze pagina. Zo doe je al ervaring met TOOT.nl op zonder het risico van de gok!

Over TOOT.nl

TOOT.nl is een vrij recente speler op de markt en specialiseert zich in make-up veilig voor kinderen. De naam is bedoeld om vrolijkheid en daadkracht uit te stralen en dat is ook waar het bedrijf voor staat. TOOT.nl is geboren in 2019 en heeft zich tot doelstelling gesteld om kinderen toe te laten zich ten volle uit te drukken door make-up. Het bedrijf wilt de jongsten onder ons de kans geven om aan expressie te doen zonder gevaarlijke stoffen. De meeste make-up voor volwassenen bevat immers wel één of meerdere ingrediënten die voor een kinderhuid niet ideaal zijn. Bij TOOT.nl vind je dan ook uitsluitend kwalitatieve producten terug met zo min mogelijk ingrediënten en zo veel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Oprichtster Karlijn Vlasblom staat bovendien op eender welk moment voor je klaar om vragen te beantwoorden of om raad te geven.

Waarom kiezen voor TOOT.nl?

TOOT.nl is dus een webwinkel waar je een ruim gamma aan make-up terug kunt vinden zonder schadelijke ingrediënten. De producten worden gemaakt door experts in Italië en op de website vind je heel wat opties terug. Zo is deze verdeeld in de volgende categorieën: make-up voor kinderen, oogschaduw, blush, lipgloss, accessoires en ten slotte cadeaus & sets. Daarnaast kan je ook een giftcard van TOOT.nl cadeau doen aan wie je wilt. Shop je voor een bedrijf? Dan is het ook wel handig om te weten dat TOOT.nl ook een B2B webshop heeft voor zakelijke bestellingen. Is er een oogschaduw, blush of lipgloss waarop je je oog hebt laten vallen? Dan mag je de levering verwachten binnen de 1 à 2 werkdagen na bestelling. Vanaf een bedrag van 15 euro wordt binnen Nederland overigens gratis verzonden. Een pakketje retour sturen kan bij TOOT.nl tot 14 dagen na ontvangst.

Is TOOT.nl betrouwbaar?

TOOT.nl bestaat nog maar enkele jaren maar heeft wel in een sneltempo een goede reputatie opgebouwd. In zijn niche zijn er dan ook niet al te veel concurrenten actief. Op de website vind je ook alle informatie die maar nodig kan zijn om contact op te nemen. Je vindt er een eigen klantenservice, je vindt er de naam van de oprichtster, het adres van de hoofdzetel en meer. TOOT.nl is daarnaast actief op sociale media zoals Facebook en Instagram en werkt met een beveiligde SSL-verbinding. Je kunt dus betalen in je eigen vertrouwde bankomgeving. Betalen kan via onder andere ApplePay, iDeal, Bancontact, kredietkaart, PayPal en ga zo maar door.

Klantenservice en klachten

Het spreekt voor zich dat je wel eens wat vragen kunt hebben bij het assortiment van TOOT.nl. In dat geval kan je de klantendienst van TOOT.nl contacteren. Dat kan door tijdens de kantooruren een berichtje te sturen via WhatsApp, via Instagram of via Facebook. Ook kan je gebruik maken van het contactformulier op de webshop of er gewoon voor kiezen om een mail te sturen. In de regel kan je een antwoord verwachten binnen enkele werkdagen. Heb je een klacht? Dan stuur je jouw klacht per mail door naar de klantendienst van TOOT.nl. Bij een klacht ga je altijd een bevestiging van ontvangst krijgen en een antwoord binnen de 14 dagen. Alternatief kan je ook een klacht sturen naar het Europese ODR-platform.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens make-up voor jouw kleine meid bij TOOT.nl? Dan zijn wij op zoek naar jouw ervaring met en jouw beoordeling van TOOT.nl. Schrijf een review op deze pagina en geef een antwoord op de meest prangende vragen van onze bezoekers. Is TOOT.nl betrouwbaar? Is de prijs goed? Wat vind je van de kwaliteit van de make-up? Leveren ze alles op tijd? Is de webwinkel handig in gebruik? Zou je opnieuw kiezen voor TOOT.nl of net niet?

Reviews over TOOT.nl

Gerelateerde bedrijven

Vouchervandaag logo
Vouchervandaag
93 beoordelingen
7,1
BCC logo
BCC
7 beoordelingen
6,6
Luxplus logo
Luxplus
3 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over TOOT.nl

Het bedrijf TOOT.nl is geverifieerd door ons. De webshop TOOT.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. TOOT.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. TOOT.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van TOOT.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van TOOT.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van TOOT.nl.

Geplaatst op: 22-02-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over TOOT.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vouchervandaag logo
Vouchervandaag
93 beoordelingen
7,1
BCC logo
BCC
7 beoordelingen
6,6
Luxplus logo
Luxplus
3 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is TOOT.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over TOOT.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is TOOT.nl actief?

TOOT.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de TOOT.nl reviews? Dan kun je naar de website van TOOT.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie