ThriftTale.com logo

ThriftTale.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

ThriftTale.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4178
ThriftTale.com logo
Website
ThriftTale.com
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen ThriftTale.com

ThriftTale is een prachtige webshop dat is opgezet met het oogpunt om tweedehands kleding een nieuw leven te geven. Veel mensen zijn altijd op zoek naar nieuwe kleding en gooien het weg wanneer het niet meer te dragen is. Dit is natuurlijk zonde. Daarom zijn er websites opgericht zoals ThriftTale die kleding een nieuw leven geven. Op deze manier kunnen mensen elkaar blij maken en wordt kleding gewoon weer opnieuw gebruikt. Ben je ook benieuwd wat de ervaringen zijn met deze unieke website en wat mensen ervan vinden? We hebben de belangrijkste reviews voor je verzameld en op een rij gezet. Reviews worden geschreven door mensen die al eerder ervaring hebben met een bepaald bedrijf of die al eerder producten hebben gekocht bij een bedrijf. Door duidelijke ervaringen te delen, zowel goede als slechte ervaringen, worden anderen weer geholpen bij het maken van hun keuze om ook gebruik te maken van de diensten van het bedrijf of niet. Lees de reviews hieronder door over ThriftTale en maak je keuze.

Over ThriftTale.com

ThriftTale begon als een bedrijf dat kleding sorteerde. Nu is het een van Europa's grootste webshops geworden die zich heeft gespecialiseerd in outlet en vintage kleding. Voor het bedrijf staat voorop dat iedereen recht moet hebben op goede kleding. Kleding die je warm houdt en waar je je lekker in voelt. Kleding waarmee je kan laten zien wie je bent en zo dus je identiteit benadrukt. Misschien ook wel kleding die je laat horen tot een bepaalde groep, of waarmee je jezelf juist kunt onderscheiden van de rest. Iedereen draagt elke dag kleding. Het bedrijf was gevestigd in Groot-Brittannië, in Manchester. Dat was tot de jaren 60. Daarnaast is het verhuisd naar Enschede. Daar voelt het bedrijf zich thuis. Vanuit daar werken de experts dagelijks hard aan de toekomst, om tweedehands kleding populair te maken bij het grote publiek.

Waarom kiezen voor ThriftTale.com

ThriftTale is een gepassioneerd bedrijf dat wil gaan voor een goede wereld. Een wereld waarin iedereen gelijk is en dus ook de basisbehoeften kan krijgen waar hij of zij recht op heeft. Kleding is een basisbehoefte. Grondstoffen worden steeds duurder, waardoor het voor sommige mensen niet eens mogelijk is om nieuwe kleding te kopen. Tweedehandskleding kan hierin een oplossing bieden. Ook met de milieucrisis waar de wereld mee te maken heeft, biedt tweedehandskleding een goede oplossing. Er hoeft dan niet constant te worden gezocht naar nieuwe grondstoffen, maar grondstoffen kunnen worden hergebruikt. De website is duidelijk en zo kun je altijd kiezen voor de kleding waar je op zoek naar bent.

Is ThriftTale.com betrouwbaar?

Met jarenlange ervaring, een erkenning voor de website en duidelijke informatie over de webshop zelf, is ThriftTale een betrouwbare website. Je bestellingen worden op tijd geleverd. Je heb een account waarin je kunt inloggen om je bestelling te volgen en daarnaast is het een hele toegankelijke website. Je kunt er alles makkelijk vinden en daarnaast is het ook een webshop die veel aanbiedingen heeft en een duidelijk retourproces heeft. Je weet altijd wel waar je wat kunt vinden waar je op zoek naar bent en daarnaast bestaat de webshop al jaren. In die jaren heeft het bedrijf zich beziggehouden met het verbeteren van de diensten en het overzichtelijker maken van de webshop.

Klantenservice en klachten

Vele antwoorden op de vragen die je hebt, kun je op de website vinden. Dit komt omdat er een handige Question and Answer pagina is aangelegd. Ook per product en per categorie staat er een duidelijke beschrijving bij, zodat je weet op wat voor pagina je bent beland. Met de duidelijke knoppen en balken op de website is het ook meteen duidelijk naar welke pagina je navigeert. Mocht het alsnog zijn dat je vragen hebt, dan is het mogelijk je vragen te stellen via het contactformulier. Binnen drie werkdagen krijg je dan antwoorden op je vragen. Daarnaast is er ook een telefoonnummer vermeld van de Klantenservice en is er een mailadres vermeld. Zelfs op Social Media kun je het bedrijf vinden waar je ook je vragen kunt stellen. Dezelfde contactmogelijkheden kunnen ook worden ingezet voor wanneer je klachten hebt.

Wil je ook beoordelen?

Heb je zelf als ervaring met het bedrijf of ben je tevreden (of juist minder tevreden) met de producten die je er hebt gekocht? Voel je dan vrij om je eigen review te schrijven. Dat kan op deze website. Zo help je anderen om een keuze te maken of ze ook gebruik willen maken van de diensten van ThriftTale of niet!

Reviews over ThriftTale.com

Gerelateerde bedrijven

KateSpade logo
KateSpade
2 beoordelingen
10
Internet-Sport&Casuals logo
Internet-Sport&Casuals
2 beoordelingen
9
Mr & Mrs fragrance logo
Mr & Mrs fragrance
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over ThriftTale.com

Het bedrijf ThriftTale.com is geverifieerd door ons. De webshop ThriftTale.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. ThriftTale.com is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. ThriftTale.com maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

ThriftTale.com is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van ThriftTale.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van ThriftTale.com.

Geplaatst op: 22-02-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over ThriftTale.com


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

KateSpade logo
KateSpade
2 beoordelingen
10
Internet-Sport&Casuals logo
Internet-Sport&Casuals
2 beoordelingen
9
Mr & Mrs fragrance logo
Mr & Mrs fragrance
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ThriftTale.com een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over ThriftTale.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ThriftTale.com actief?

ThriftTale.com is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ThriftTale.com reviews? Dan kun je naar de website van ThriftTale.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie