The Shaving Institute logo

The Shaving Institute reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

The Shaving Institute reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2308
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over The Shaving Institute

Het bedrijf The Shaving Institute is geverifieerd door ons. De webshop The Shaving Institute is al sinds 2009 een betrouwbare partij om te bestellen. The Shaving Institute is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. The Shaving Institute maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

The Shaving Institute is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van The Shaving Institute. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van The Shaving Institute.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Makkelijk in gebruik

Het scheermes is makkelijk in gebruik. Het glijdt goed door en scheert alles vollig glad in weinig beweging. De huid wordt goed verzorgt en de irritaties verdwenen.

Geplaatst op: 02-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over The Shaving Institute


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Plein.nl logo
Plein.nl
6 beoordelingen
8,7
Zwanger & Kids logo
Zwanger & Kids
2 beoordelingen
9,5
Podobrace.nl logo
Podobrace.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is The Shaving Institute een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over The Shaving Institute. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is The Shaving Institute actief?

The Shaving Institute is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de The Shaving Institute reviews? Dan kun je naar de website van The Shaving Institute gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie