The Party Starter Kit logo

The Party Starter Kit reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
The Party Starter Kit reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3717
The Party Starter Kit logo
Website
partystarterkit.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen The Party Starter Kit

Ga je binnenkort een feestje organiseren of wil je een doordeweekse dag speciaal maken? Dan kan je terecht bij bij The Party Starter Kit. Zoals de naam van deze webwinkel al doet vermoeden, vind je er alles voor het geven van een onvergetelijk feestje. Voordat je je aankopen doet bij The Party Starter Kit, lees je echter best eerst The Party Starter Kit ervaringen. Het helpt je om een goed zicht te krijgen op het bedrijf!

Over The Party Starter Kit

The Party Starter Kit werd opgericht door mensen die zelf houden van een goed feestje. Ze weten dus precies wat jij nodig hebt. De webwinkel is vooral tot stand gekomen door het huidig tekort aan pakketten waarbij plezier en kwaliteit op nummer één staan. In het assortiment vind je dan ook superleuke en kwalitatieve drinkspelletjes, gezelschapsspelletjes, accessoires en volledige pakketen om het jou makkelijker te maken.

The Party Starter Kit vindt het vooral belangrijk om artikelen aan te bieden om het alledaagse leven of bepaalde events leuker mee te maken. De webshop is geschikt voor iedereen, want wie heeft er nu niet af en toe eens nood aan een feestje? Als je je aankopen doet bij The Party Starter Kit, krijg je ook gratis verzending vanaf 25 euro. Dat is zeker mooi meegenomen!

Waarom kiezen voor The Party Starter Kit

The Party Starter Kit is door het assortiment aan drinkspelletjes een goede keuze voor de jeugd, studenten en zij die jong zijn van hart. Je kan er terecht als je binnenkort een verjaardagfeestje gaat geven of als je Kerstmis of een andere feestdag nog bijzonderder wilt maken. Dankzij de plezierige spelletjes wordt geen enkel feest saai meer. Het is ook de perfecte manier om tijd te doden én een betere band te scheppen met je familie en/of vrienden.

The Party Starter kit is vooral goed om te bezoeken als je een volledige set wilt bestellen. Op die manier maak je het jezelf niet alleen heel wat eenvoudiger, maar spaar je ook geld uit. Een set bevat diverse partygames en voorziet je dus van voldoende afwisseling. Ook leuk om cadeau te geven aan iemand! Als je vanaf 25 euro aan artikelen bestelt op de site, moet je bovendien niets betalen voor de verzending. Dat geldt voor de verzending binnen Nederland én België.

Is The Party Starter Kit betrouwbaar?

The Party Starter Kit is nog maar een opstartend bedrijf. Daarom is het normaal dat jij je afvraagt of de webwinkel wel betrouwbaar is. Maar maak je geen zorgen. De webwinkel heeft nu al een goede algemene klanttevredenheidsscore. Dat zegt al veel! Het bedrijf heeft bovendien enkele bekendere partners, zoals Cupido's Choice.

Klantenservice en klachten

Heb jij al een feestsetje gekocht bij The Party Starter Kit en zit je met klachten? Dan kan je het bedrijf contacteren aan de hand van het contactformulier dat je terugvindt op de site. Telefoneren is helaas niet mogelijk.

Wil jij ook beoordelen?

Aarzel niet om je The Party Starter Kit beoordelingen bij ons achter te laten als je al ervaringen hebt opgedaan met deze webwinkel. Het schrijven van een review duurt namelijk slechts enkele minuten én helpt anderen bij het maken van de juiste keuze!

Reviews over The Party Starter Kit

Gerelateerde bedrijven

Verkleedkledingwinkel.nl logo
Verkleedkledingwinkel.nl
1 beoordeling
10
Bandanawinkel.nl logo
Bandanawinkel.nl
1 beoordeling
10
Bruiloft feestwinkel logo
Bruiloft feestwinkel
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met The Party Starter Kit

Ons team van experts heeft The Party Starter Kit geverifieerd op een aantal punten. De webshop van The Party Starter Kit bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. The Party Starter Kit is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

The Party Starter Kit is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van partystarterkit.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over The Party Starter Kit


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Verkleedkledingwinkel.nl logo
Verkleedkledingwinkel.nl
1 beoordeling
10
Bandanawinkel.nl logo
Bandanawinkel.nl
1 beoordeling
10
Bruiloft feestwinkel logo
Bruiloft feestwinkel
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is The Party Starter Kit een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over The Party Starter Kit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is The Party Starter Kit actief?

The Party Starter Kit is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de The Party Starter Kit reviews? Dan kun je naar de website van The Party Starter Kit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie