The Body Shop logo

The Body Shop reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
The Body Shop reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3098
The Body Shop logo
Website
thebodyshop.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen The Body Shop

Je wilt jezelf het liefst verzorgen met eerlijke, dierproefvrije producten die bestaan uit natuurlijke ingrediënten? Dan valt je keuze waarschijnlijk op de verzorgingsproducten van The Body Shop. Met het kopen van producten van The Body Shop draag je bij aan een betere wereld, want dat is waar het bedrijf voor staat. Je hoeft er niet speciaal voor naar de winkel, want de producten van The Body Shop zijn ook heel eenvoudig online te shoppen. Wil jij weten wat jij mag verwachten van een online bestelling van producten bij The Body Shop? Je leest hier de eerlijke reviews van diverse mensen die uit ervaring je alles kunnen vertellen over de kwaliteit van de producten en afhandeling van een online bestelling bij The Body Shop.

Over The Body Shop

The Body Shop werd op 27 maart 1976 opgericht met een winkel in de Engelse badplaats Brighton. Anita Roddick opende hier haar eerste shop waar ze zelfgemaakte schoonheidsproducten verkocht. Voor het maken van de producten werd ze geïnspireerd door de vrouwen uit verschillende culturen die ze ontmoette tijdens haar wereldreis. The Body Shop heeft nu wereldwijd meer dan 3000 winkels in bijna 70 landen. Het gedachtegoed achter de producten is dat zakendoen de wereld positief kan veranderen, als je het doet met het grootste respect voor mens, dier, samenleving, natuur en al het positieve wat je kunt doen voor onze planeer. Het bedrijf voert samen met verschillende organisaties campagnes voor de bescherming van mens, dier en milieu. Ook investeert het bedrijf in duurzame energie. De producten van The Body Shop zijn eerlijke producten en worden niet getest op dieren. Er wordt veel gebruik gemaakt van recyclebaar materiaal voor de verpakkingen.

Waarom kiezen voor The Body Shop?

The Body Shop verkoopt esthetische producten voor de persoonlijke verzorging. De producten worden gemaakt op natuurlijke basis en zijn dierproefvrij. Ze bevatten voor meer dan de helft Fair Trade ingrediënten (deze worden gekocht voor een eerlijke prijs en gemaakt onder fatsoenlijke werkomstandigheden). Je kunt de producten van The Body Shop kopen in één van de vele stores, maar je kunt ze ook heel gemakkelijk online shoppen. Alles wat te maken heeft met persoonlijke hygiëne en verzorging vind je op de website overzichtelijk ingedeeld in verschillende categorieën. Hoe je de producten kunt gebruiken, lees je in de artikelen die verzameld zijn onder de rubriek ”˜tips & advies’. Wordt je (gratis) lid van de Love Your Body Club, dan spaar je bij elke aankoop punten en wordt je uitgenodigd voor exclusieve feestjes waar je als eerste kennis maakt met nieuwe producten. Je hebt echter ook de mogelijkheid om je gespaarde punten in te leveren voor donaties aan goede doelen.

Is The Body Shop betrouwbaar?

The Body Shop maakt sinds 2017 deel uit van Natura & Co, een cosmeticagroep dat zich inzet voor positieve veranderingen op economisch, sociaal en milieugebied. Bij elke beslissing die The Body Shop neemt, wordt rekening gehouden met werknemers, klanten, leveranciers en de samenleving en het milieu. The Body Shop is daarom sinds 2019 B-Corp.-gecertificeerd. De producten die je online koopt, kun je op verschillende manieren betalen, onder andere met iDeal, PayPal en creditcard. Het is ook mogelijk om je bestelling achteraf te betalen.

Klantenservice en klachten The Body Shop

De klantenservice van The Body Shop is telefonisch bereikbaar op werkdagen en daarnaast ook maandag tot en met zaterdag via de live chat. Voor persoonlijk contact en advies kun je terecht in een van de vele winkels van The Body Shop. Alle informatie over levering, retourneren, het privacybeleid en de algemene voorwaarden vind je op de website onder de rubriek ”˜praktische informatie’.

Wil jij The Body Shop ook beoordelen?

Heb jij ervaring met het bestellen van producten via de website van The Body Shop? Wat maakt het voor jou aantrekkelijk om hier online jouw aankopen te doen? Deel je ervaring hier om anderen te laten weten wat andere klanten mogen verwachten van de producten en service. Wat vind jij bijvoorbeeld van de kwaliteit/prijsverhouding? Ben je een tevreden klant van The Body Shop? Laat het ons weten via een review op onze website. Met jouw beoordelingen maak je het anderen makkelijker de beste keuze te maken tussen de verschillende aanbieders op het internet.

Reviews over The Body Shop

Gerelateerde bedrijven

Shytobuy logo
Shytobuy
2 beoordelingen
9
Flow Cosmetics logo
Flow Cosmetics
2 beoordelingen
9,5
Apotheek & huid logo
Apotheek & huid
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

8
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over The Body Shop

Het bedrijf The Body Shop is geverifieerd door ons. De webshop thebodyshop.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. The Body Shop is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. The Body Shop maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

The Body Shop is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van thebodyshop.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van The Body Shop.

Geplaatst op: 17-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Niet zoals verwacht :(

Ik heb enige tijd geleden een sample meegekregen bij The Body Shop van Vitamine E gel. Deze rook zo ontzettend lekker naar zomers fruis dat ik er graag een potje van wilde. Helaas ruikt die uit het potje bijna nergens naar :(. Nog steeds een fijn spul, maar vooral gekocht omdat ik uit ging van een heerlijk geurtje.

Geplaatst op: 03-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Senni G.

7 / 10
1/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg fijn geholpen!

Toen ik de winkel binnenkwam, kwam er een assistente naar me toe die me begroette en vroeg of ze kon helpen. Ze liet me zien waar de producten waren die ik wilde hebben. Mijn adviseur was Laura

Geplaatst op: 18-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Zoë V.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over The Body Shop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Shytobuy logo
Shytobuy
2 beoordelingen
9
Flow Cosmetics logo
Flow Cosmetics
2 beoordelingen
9,5
Apotheek & huid logo
Apotheek & huid
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is The Body Shop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over The Body Shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is The Body Shop actief?

The Body Shop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de The Body Shop reviews? Dan kun je naar de website van The Body Shop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie