Test Aankoop logo

Test Aankoop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Test Aankoop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
9
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Test Aankoop

Het bedrijf Test Aankoop is geverifieerd door ons. De webshop Test Aankoop is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Test Aankoop is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Test Aankoop maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Test Aankoop is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Test Aankoop. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Test Aankoop.

Geplaatst op: 08-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Komen hun afspraak niet na

Testaankoop belde me 2 weken geleden. Heb toegezegd om lid te worden, mn rekeningnummer doorgegeven zoals gevraagd en ik zou de week erop alle info thuis krijgen op papier. Heb ondertussen 2 weken geleden nog niks gehad of gehoord.

Geplaatst op: 25-10-2021
Laatst bewerkt op: 25-10-2021
Geschreven door: Cindy D.

8 / 10
5/5 1/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Test Aankoop


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Relatieplanet.nl logo
Relatieplanet.nl
13 beoordelingen
6,9
Energiedirect logo
Energiedirect
9 beoordelingen
5,3
Nuon logo
Nuon
9 beoordelingen
7,1

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Test Aankoop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Test Aankoop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Test Aankoop actief?

Test Aankoop is vooral actief in de categorie energie aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Test Aankoop reviews? Dan kun je naar de website van Test Aankoop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie