Tele2 Mobiel logo

Tele2 Mobiel reviews, ervaringen en beoordelingen

Tele2 Mobiel reviews, ervaringen en beoordelingen
1331
Tele2 Mobiel logo
Website
Tele2 Mobiel
Categorie
Telecom

Reviews en Ervaringen Tele2 Mobiel

Wil je graag een abonnement afsluiten bij Tele2 Mobiel, maar wil je eerst graag meer te weten komen over deze organisatie, en weten of Tele2 Mobiel daadwerkelijk betrouwbaar is? Dan ben je op deze pagina bij het juiste adres. Op deze pagina vind je namelijk meer informatie over Tele2 Mobiel, waarom je juist voor dit bedrijf zou moeten kiezen, hoe je Tele2 Mobiel kunt bereiken en of je het bedrijf daadwerkelijk kunt vertrouwen. Ook lees je hier tal van verschillende ervaringen van haar huidige klanten. Na het lezen van deze ervaringen en informatie kun je vervolgens zelf een weloverwogen keuze maken om wel of juist geen klant te worden bij Tele2 Mobiel.

Over Tele2 Mobiel

Tele2 is een van oorsprong Zweeds bedrijf, opgericht in 1977. Sinds 2001 biedt Tele2 ook mobiele telefonie aan. In 2019 is het bedrijf gefuseerd met T-Mobile, en werd Tele2, Tele2 Mobiel. Het bedrijf staat bekend om zijn scherpe prijzen en flexibele abonnementen. Zo kun je bij Tele2 Mobiel zelf bepalen hoeveel belminuten, sms’jes en hoeveel MB je wilt gebruiken per maand.

Waarom kiezen voor Tele2 Mobiel

Tele2 Mobiel biedt verschillende passende toestelbundels, waardoor je vrijwel altijd een geschikt pakket kunt samenstellen dat bij jouw verbruik past. Daarnaast kun je jouw pakket maandelijks veranderen. Hiermee houdt je jouw mobiele kosten zo laag mogelijk. Ook biedt Tele2 Mobiel speciale pakketten voor mensen die vaak in het buitenland zijn. Hiermee houdt je de kosten voor internationaal gebruik ook zo laag mogelijk. Daarnaast biedt Tele2 Mobiel gunstige algemene voorwaarden en een goede klantenservice.

Is Tele2 Mobiel betrouwbaar?

Tele2 Mobiel is een zeer succesvolle onderneming met een zeer hoge naamsbekendheid. Het bedrijf heeft al meer dan 20 jaar ervaring binnen de telecommark en streeft naar een zo heldere en eerlijke communicatie. Daarnaast heeft het bedrijf haar bedrijfsgegevens open op de website gecommuniceerd en heeft de onderneming een toegankelijke klantenservice. Je kunt het bedrijf dan ook zonder problemen vertrouwen en zonder zorgen een abonnement afsluiten.

Klantenservice en klachten

Tele2 Mobiel heeft een toegankelijke klantenservice die je kunt bereiken via WhatsApp, de mail of per telefoon. Ook heeft het bedrijf diverse service punten waar je terecht kunt voor advies en vragen en is het bedrijf actief op verschillende sociale mediakanalen. Doorgaans wordt je snel en goed geholpen door een medewerker van Tele2 Mobiel. Indien je een klacht hebt kun je het best de website van Tele2 Mobiel bezoeken. Hier krijg je antwoord op vele vragen en advies over wat je het best kunt doen per type klacht.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een Tele2 Mobiel abonnement? Laat dan een recensie achter voor potentiële klanten en help andere met het maken van en weloverwogen beslissing om wel of geen klant te worden bij Tele2 Mobiel. Schrijf bijvoorbeeld of het abonnement je bevalt, of je goed geholpen werd door het bedrijf, of je in de toekomst klant zou willen blijven bij het bedrijf en of je Tele2 Mobiel wellicht aan andere zou aanraden.

Reviews over Tele2 Mobiel
Gerelateerde bedrijven
Simyo logo
Simyo
31 beoordelingen
6,6
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
DeltaFiber logo
DeltaFiber
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
5,8
25% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Onze beoordeling over Tele2 Mobiel

Tele2 Mobiel is geverifieerd door ons expert team. De webshop Tele2 Mobiel bestaat al sinds 1997 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Tele2 Mobiel lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Tele2 Mobiel. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Tele2 Mobiel is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Tele2 Mobiel te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Tele2 Mobiel.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Wat een verschikking om dit bedrijf te benaderen

Zit al ruim anderhalf uur in de wacht, zou je denken hang je op, maar dat heb ik al 2 x gedaan en de wachttijd blijft hetzelfde , moet een x kunnen opzeggen 😡

Geplaatst op: 06-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
1/5 1/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

het zijn oplichters!

Geplaatst op: 04-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: J S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
***

echt ***

Geplaatst op: 04-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg stabiele verbinding

Internet is erg stabiel en overal in huis heb ik goed bereik in tegendeel tot de vorige provider waar wij bij zaten. De klantenservice is ook super vriendelijk en heel snel.

Geplaatst op: 04-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dex K.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tele2 Mobiel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Simyo logo
Simyo
31 beoordelingen
6,6
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
DeltaFiber logo
DeltaFiber
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tele2 Mobiel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Tele2 Mobiel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,8 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tele2 Mobiel actief?

Tele2 Mobiel is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefonie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tele2 Mobiel reviews? Dan kun je naar de website van Tele2 Mobiel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie