Teensokkenwinkel.nl logo

Teensokkenwinkel.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Teensokkenwinkel.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4976
Teensokkenwinkel.nl logo
Website
teensokkenwinkel.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Teensokkenwinkel.nl

Je voeten worden de hele dag zwaar belast en het gebruik van goede en degelijke sokken is dan ook geen overbodige luxe. Sokken die niet alleen het zweet goed opnemen en voldoende lucht doorlaten, maar die je ook een comfortabel gevoel geven. Als jij ook zoek bent naar dit soort sokken, is de kans groot dat je ergens in die zoektocht op de website van Teensokkenwinkel.nl terecht komt. De sokken die je daar ziet, lijken je wel iets en je wil graag weten of de sokken van Teensokkenwinkel.nl echt wel zo goed zijn als ze eruit zien. Door hier de ervaringen van andere klanten te lezen, kun je je al een goed beeld vormen van de service en producten die je bij Teensokkenwinkel.nl mag verwachten. Lees dus snel verder en ontdek het zelf.

Over Teensokkenwinkel.nl

Het idee voor Teensokkenwinkel.nl ontstond in 2010 nadat de oprichter ervan in aanraking kwam met de teensokken van Injinji en daar de vele voordelen van ondervond. Niet alleen binnen de loopsport, maar ook voor de dagelijkse activiteiten en werkzaamheden bieden teensokken enorm veel voordelen. De oprichter van dit Nederlandse bedrijf wou dan ook het gebruik van teensokken in eigen land mee op de kaart helpen zetten. Met succes, zo blijkt meer dan 10 jaar later. Teensokkenwinkel.nl is een van de marktleiders in Nederland en de omringende landen voor mensen die op zoek zijn naar kwalitatieve en comfortabele sokken.

Waarom kiezen voor Teensokkenwinkel.nl

In de webshop van Teensokkenwinkel.nl kun je kiezen uit een enorm aanbod aan teensokken van verschillende merken en binnen verschillende prijsklassen. Het mooie, en vooral handige, aan bestellen op Teensokkenwinkel.nl is dat je als klant op basis van het keuzemenu op net die sokken terechtkomt die voor jou het meest geschikt zijn. Zo kun je het doel opgeven zoals sport, run, trail, outdoor en dergelijke meer, maar kun je ook de hoogte en de dikte van de sokken bepalen. Je kunt met zekerheid zeggen dat het team van Teensokkenwinkel.nl er alles aan deed om de webshop op de meest overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier op te bouwen. Naast een zeer ruim aanbod aan teensokken kun je bij Teensokkenwinkel.nl ook nog terecht voor enkele geselecteerde verzorgingsproducten voor de voeten.

Is Teensokkenwinkel.nl betrouwbaar?

Op de website van Teensokkenwinkel.nl wordt aan klanten de mogelijkheid geboden om een beoordeling na te laten, die jij dan op jouw beurt kunt lezen om je een idee te vormen van de werkwijze en de producten van Teensokkenwinkel.nl. Je vindt bovendien ook heel makkelijk de contactgegevens en de algemene voorwaarden van het bedrijf terug, net als het retourbeleid en de verzendservice. Je hoeft geen enkele moeite te doen om alle nodige informatie te vinden en dat alleen al toont aan dat het bedrijf een open communicatie heeft, wat de betrouwbaarheid alleen maar ten goede kan komen.

Klantenservice en klachten

Klanten die vragen hebben, die hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste sokken of die een klacht of ontevredenheid willen uiten, kunnen het bedrijf telefonisch of via e-mail bereiken. Omwille van de duidelijke rubrieken met informatie over zowel betalen, verzenden en retourneren, kun je heel wat nuttige informatie al zelf terugvinden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al gebruik gemaakt van de producten van Teensokkenwinkel.nl en wil je graag jouw ervaringen met dit bedrijf en de teensokken delen? We stellen het erg op prijs als je deze even voor ons neerschrijft om zo andere klanten mee op weg te helpen in het maken van de goede keuze. Iedere review, iedere beoordeling en iedere gedeelde ervaring wordt door ons en onze lezers erg gewaardeerd en we kijken er al naar uit om die van jou te mogen lezen.

Reviews over Teensokkenwinkel.nl

Gerelateerde bedrijven

Open32 logo
Open32
3 beoordelingen
8,3
Sole steunzolen logo
Sole steunzolen
2 beoordelingen
9
Amigo logo
Amigo
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Teensokkenwinkel.nl

Teensokkenwinkel.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Teensokkenwinkel.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Teensokkenwinkel.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Teensokkenwinkel.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Teensokkenwinkel.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van teensokkenwinkel.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Teensokkenwinkel.nl.

Geplaatst op: 13-02-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Teensokkenwinkel.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Open32 logo
Open32
3 beoordelingen
8,3
Sole steunzolen logo
Sole steunzolen
2 beoordelingen
9
Amigo logo
Amigo
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Teensokkenwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Teensokkenwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Teensokkenwinkel.nl actief?

Teensokkenwinkel.nl is vooral actief in de categorie mode.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Teensokkenwinkel.nl reviews? Dan kun je naar de website van Teensokkenwinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie