TCWOW logo

TCWOW reviews, ervaringen en beoordelingen

TCWOW reviews, ervaringen en beoordelingen
478
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over TCWOW

Het bedrijf TCWOW is geverifieerd door ons. De webshop TCWOW is al sinds 2013 een betrouwbare partij om te bestellen. TCWOW is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. TCWOW maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

TCWOW is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van TCWOW. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van TCWOW.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede maatrichtlijnen

Elke zomer is het voor mij een worsteling om een goed passend badpak te vinden, omdat ik een moeilijke cupmaat heb. Ik volgde de "maatrichtlijnen" op de website en de bikini die ik bestelde past perfect! Ook goede kwaliteit en supersnelle levering.

Geplaatst op: 20-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Evi K.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over TCWOW
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
ANWB Webwinkel logo
ANWB Webwinkel
5 beoordelingen
5,4
Voetbalhuis.nl logo
Voetbalhuis.nl
2 beoordelingen
9,5
FALKE logo
FALKE
2 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is TCWOW een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over TCWOW. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is TCWOW actief?

TCWOW is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de TCWOW reviews? Dan kun je naar de website van TCWOW gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie