Tassenkopen logo

Tassenkopen reviews, ervaringen en beoordelingen

Tassenkopen reviews, ervaringen en beoordelingen
979
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Tassenkopen

Tassenkopen is geverifieerd door ons expert team. De webshop Tassenkopen bestaat al sinds 2006 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Tassenkopen lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Tassenkopen. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Tassenkopen is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Tassenkopen. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Tassenkopen.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed opgelost!

Mijn product kwam met schade van de zon aan de verpakking en de stof, maar ze stemden snel in met een herhaling voor mij en waren meer dan behulpzaam na de ongelukkige schade. Ik vind het printje ook geweldig! Sterk aanbevelen

Geplaatst op: 15-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bram G.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tassenkopen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Fashion by Fleur logo
Fashion by Fleur
5 beoordelingen
6,8
FARFETCH logo
FARFETCH
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tassenkopen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Tassenkopen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tassenkopen actief?

Tassenkopen is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tassenkopen reviews? Dan kun je naar de website van Tassenkopen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie