Sympl logo

Sympl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Sympl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3826
Sympl logo
Website
Sympl
Categorie
Diensten

Reviews en ervaringen Sympl

De zoektocht naar een job kan ingewikkeld zijn. Er komt nu eenmaal heel wat bij kijken. Gelukkig bestaan er talrijke toepassingen en bedrijven die het proces voor je vergemakkelijken. Sympl bestaat erin je als werknemer met een geschikte werkgever te koppelen. Vooraleer je je vertrouwen in handen van Sympl legt, kan het gunstig blijken je op voorhand in te lezen. Hoe gaat Sympl te werk? Is het betrouwbaar? Heeft Sympl een klantenservice en zo ja, hoe bereik je deze?

Over Sympl

Opgericht te Antwerpen in 2015, groeide Sympl spoedig uit tot een aantrekkelijk concept. De zoektocht naar een job kan efficiënter, stelde men bij Sympl. Het bedrijf streeft naar een optimale, nauwkeurige matching tussen werknemer en werkgever. Zelfontwikkelde toepassingen hielpen een ruim aantal werkzoekenden reeds aan een job, die écht bij hen past. Sympl bestaat uit een team van 11 schakels — allen actief binnen de wereld van data, IT, marketing en sales. Dagelijks bundelen ze hun krachten en leveren ze een bewezen meerwaarde.

Waarom kiezen voor Sympl

Zoals eerder uitgelegd werd, staat Sympl paraat werkzoekenden aan werkgevers te linken. Het bedrijf legt klemtonen binnen uiteenlopende sectoren, variërende van financiën, dienstverlening, overheid, zorg, technologie, handel en meer. Voorbeelden van trouwe én tevreden werkgevers die op Sympl rekenen zijn Ellis, PAUL, Wasbar, Tom&Co, Neuhaus, Duracell en Pizza Hut. Er wordt zowel op nationaal als internationaal niveau gezocht — kandidaten zijn afkomstig uit verstrekkende gebieden binnen Europa. Met behulp van doelgerichte advertenties word je bedrijf in de kijker gezet en dit in het bijzonder voor zoekende kandidaten. Het systeem is gevoelig aan nuanceverschillen die in het gedrag van sollicitanten verschijnen. Het speelt hierop in en op deze manier wordt de website te allen tijde bijgewerkt. Ben je er klaar voor? Binnen een mum van tijd veranderen werkzoekenden in werknemers.

Is Sympl betrouwbaar?

Bij Sympl ben je gerust. Ieder lid brengt een eigen expertise naar voren en op deze manier reken je op een intacte afhandeling van je zoektocht. Sympl wordt bovendien ondersteund door kenmerkende partners, waar VDAB, Unizo, KBC Startit, Voka en Federgon slechts voorbeelden van vormen. Aarzel niet het na te vragen binnen je naaste omgeving - Sympl hielp wellicht bekenden van je verder, die je op hun beurt hun ervaring kunnen meedelen. De cijfers liegen er niet om — meer dan 80% van vacatures worden op jaarbasis ingevuld.

Klantenservice en klachten

Terwijl Sympl technologisch van aard is, bestaat het team niet uit robots. Ze staan je met een glimlach te woord en beantwoorden aan al je vragen, bemerkingen of klachten. Met een chatfunctie via de website bereik je het team op rechtstreekse wijze. Zend een mail met je vraag of surf naar Facebook, LinkedIn of YouTube om ook digitaal op de hoogte te blijven.

Wil jij ook beoordelen?

We namen je mee doorheen Sympl, waar het bedrijf voor staat en wat je kan verwachten. Beoordelingen van huidige gebruikers hielpen je op weg. Ben je zelf enthousiast over het concept? Laat gerust een eigen recensie achter. Dit wordt sterk geapprecieerd.

Reviews over Sympl

Gerelateerde bedrijven

iQ Makelaars logo
iQ Makelaars
2 beoordelingen
8,5
GGN Nederland logo
GGN Nederland
2 beoordelingen
8,5
YourSurprise logo
YourSurprise
15 beoordelingen
8,1

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Sympl

Sympl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Sympl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Sympl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Sympl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Sympl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Sympl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Sympl.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Sympl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

iQ Makelaars logo
iQ Makelaars
2 beoordelingen
8,5
GGN Nederland logo
GGN Nederland
2 beoordelingen
8,5
YourSurprise logo
YourSurprise
15 beoordelingen
8,1

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sympl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Sympl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sympl actief?

Sympl is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sympl reviews? Dan kun je naar de website van Sympl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie