Swishfund logo

Swishfund reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Swishfund reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2742
Swishfund logo
Website
Swishfund
Categorie
Financieel

Reviews en Ervaringen Swishfund

Ben jij op zoek naar zakelijk krediet? Bij Swishfund vul je in 10 minuten een vrijblijvende aanvraag in. Je ontvangt binnen 24 uur een beoordeling. De financierder heeft al meer dan €100 miljoen gefinancierd en meer dan 300 ondernemers zijn jou voorgegaan. Voordat je besluit om een zakelijk krediet bij Swishfund af te sluiten, wil je uiteraard meer weten over de beoordelingen van Swishfund. Om het je makkelijk te maken hebben wij de reviews van Swishfund op een rij gezet. Lees wat de ervaringen van andere ondernemers zijn en neem een weloverwogen beslissing om in zee te gaan met Swishfund.

Over Swishfund

Swishfund is een van de eerste Nederlandse fintech-kredietverstrekkers en is opgericht in 2016. Tegenwoordig loopt Swishfund voorop als het gaat om de ontwikkeling van vernieuwende bedrijfsfinancieringen. Het bedrijf begrijpt dat jij als ondernemer zo flexibel en efficiënt mogelijk toegang moet krijgen tot financiering. Door te werken aan de nieuwste technologieën heeft Swishfund als doel om af te rekenen met de complexiteit en het gebrek aan transparantie waar traditionele bedrijfsfinancieringen om bekend staan.

Waarom kiezen voor Swishfund

Swishfund verstrekt zakelijke leningen vanaf €3.000 tot maximaal €500.000. Je hebt de keuze uit een looptijd van 3 tot 12 maanden. Je kunt vrijblijvend een voorstel aanvragen. Hiervoor moet je een transactieoverzicht laten zien van je zakelijke bankrekening. Deze gegevens worden gebruikt om een eerste kredietanalyse te doen op basis van cashflow. Je aanvraag wordt binnen 24 uur beoordeeld, zodat je snel weet waar je aan toe bent. Na de eerste kredietanalyse neemt een medewerker van Swishfund contact met je op en neemt deze de berekende kredietruimte met je door. Dit is kosteloos en je kunt het voorstel direct bespreken met één van de medewerkers. De premie die je gaat betalen hangt af van diverse factoren, waaronder het leenbedrag en de risico-inschatting. Kom je tot een overeenkomst? Dan heb je na slechts 3 dagen het geld al op je rekening staan na toekenning van een krediet. De terugbetaling gaat automatisch en is flexibel. Dit wordt namelijk gebaseerd op basis van een percentage van de omzet. Je kunt ervoor kiezen om af te lossen via je pinapparaat of via een dagelijkse- of wekelijkse incasso.

Is Swishfund betrouwbaar?

Swishfund is als startup onder andere besproken in De Telegraaf, het FD, op Sprout en in BNR Nieuwsradio. Wanneer je een aanvraag bij Swishfund indient is snel duidelijk hoeveel je kunt lenen en tegen welke voorwaarden. Er worden maar weinig voorwaarden aan jouw bedrijf gesteld. Het enige waar je aan moet voldoen, is dat je over een zakelijke bankrekening moet beschikken met daarop een aantoonbare omzet van ten minste €50.000 per jaar. De hoogte van het krediet en de rente hangt af van het risicoprofiel van jouw bedrijf en loopt van 0,7 tot 2,3 procent. Ook betaal je een afsluitprovisie. De kredietverstrekker heeft een kantoor in Amsterdam en in Londen, waar het opereert onder de naam Swishfund UK Limited.

De lening die je afsluit bij Swishfund is flexibel. Dit wil zeggen dat je hier niet aan vast zit en de lening altijd geheel of voor een gedeelte eerder mag terugbetalen dan aan het einde van de looptijd. Hiervoor brengt Swishfund geen boete in rekening. Wel moet je altijd de afgesproken premie betalen. Bij het eerder geheel aflossen van de lening ontvang je een premiekorting. Hoe eerder je de lening geheel terugbetaalt, hoe hoger deze korting is.

Klantenservice en klachten

Op de website van Swishfund kun je veel informatie vinden over de manier waarop het bedrijf opereert. Blijf je toch nog met vragen zitten? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice door het contactformulier in te vullen of door te bellen. Swishfund is bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur.

Wil jij ook beoordelen?

Help andere ondernemers bij het maken van de juiste keuze door jouw ervaring met Swishfund te delen. Ook als je alleen een aanvraag hebt ingediend maar uiteindelijk geen krediet hebt afgesloten is jouw mening waardevol. Vertel bijvoorbeeld wat je vindt van het aanvraagproces, of dit echt slechts 10 minuten in beslag nam en of je vervolgens professioneel te woord bent gestaan. Wanneer je een lening hebt afgesloten kun je bijvoorbeeld meer inzicht geven in de rentepercentages en de flexibiliteit van het aflossen.

Reviews over Swishfund

Gerelateerde bedrijven

Bridgefund logo
Bridgefund
5 beoordelingen
9
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
16 beoordelingen
6,2

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Swishfund

Ons team van experts heeft Swishfund geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Swishfund bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Swishfund is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Swishfund is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Swishfund te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne service

Erik is de allerbeste die we zijn tegengekomen! Hij is superscherp en kent zijn vak. Voelde me erg zelfverzekerd bij hem en gaf veel gemoedsrust, zelfs in gecompliceerde situaties. Zou nergens anders heen gaan!!!

Geplaatst op: 23-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Roy K.

9 / 10
3/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Swishfund


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bridgefund logo
Bridgefund
5 beoordelingen
9
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
Santander logo
Santander
16 beoordelingen
6,2

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Swishfund een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Swishfund. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Swishfund actief?

Swishfund is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bedrijfsleningen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Swishfund reviews? Dan kun je naar de website van Swishfund gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie