Superkeukens logo

Superkeukens reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Superkeukens reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Superkeukens logo
Website
superkeukens.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Superkeukens

Vandaag de dag is een keuken veel meer dan enkel de plek waar je even je gerechten klaar kunt maken. Sterker nog; een keuken wordt tegenwoordig ook wel als het hart van het interieur gezien. Daarom is het meer dan belangrijk dat je een kwalitatief goede keuken in huis haalt die niet alleen optimaal gebruik maakt van iedere vierkante meter, maar ook nog eens geweldig is om naar te kijken. Superkeukens speelt daar met de collectie keukens perfect op in en tilt de sfeer van de ruimte direct naar een hoger niveau. Om je een beter beeld te kunnen geven over dit bedrijf en wat de voordelen zijn waar je zoal van profiteert, hebben we de belangrijkste informatie voor je bij elkaar gezocht. Ook delen andere consumenten hun mening over de door hun gekochte keuken bij Superkeukens.

Over Superkeukens

In het jaar 1999 is Superkeukens opgericht. Sinds dit jaar is het bedrijf als franchise onderneming werkzaam en door het hele land kun je diverse filialen bezoeken. De keukens van dit bedrijf worden in de eigen fabriek in Duitsland geproduceerd. Ook vindt het ontwerp van iedere keuken in eigen huis plaats. Doordat er direct bij een fabrikant in wordt gekocht, profiteer je altijd van een erg leuke prijs. Dit betekent ook dat je in de keukenwinkel niet langer meer vervelend hoeft te onderhandelen, in de hoop dat je de beste prijs voor de keuken gaat krijgen. Het aanbod keukens van dit bedrijf variëren van € 4.000,- tot aan € 10.000,-,. Zo is er voor vrijwel ieder budget altijd wel een passen design te verkrijgen.

Waarom kiezen voor Superkeukens

Lange avonden dineren met familie, borrelen met vrienden of iedere avond de dag doorspreken, in je eigen keuken gebeurt het allemaal. De ruimte moet daardoor slim ingedeeld zijn en maximaal benut worden. Superkeukens biedt een erg breed scala aan keukens in verschillende stijlen. Landelijk en modern zijn de twee belangrijkste stijlen en iedere stijl kan volledig naar eigen wens aangepast worden. Beslis zelf de indeling, de kleuren van de kastjes en wat voor kleur de kraan moet krijgen. Het merk heeft vele vestigingen in het land en goed getraind personeel staat altijd voor al je vragen klaar.

Is Superkeukens betrouwbaar?

Het bestellen van een nieuwe keuken bij Superkeukens is een erg veilige keuze. Dit merk beschikt over diverse vestigingen door het land, waardoor de kans erg groot is dat er ook bij jou in de buurt een showroom te vinden is. Door een bezoek te brengen aan de website van dit bedrijf, zie je eenvoudig en snel wat de openingstijden zijn van ieder filiaal in het land. Tijdens een afspraak in de winkel kan er altijd een vrijblijvende 3D tekening voor je worden gemaakt. Hierdoor krijg je meteen een erg goed beeld van wat voor mogelijkheden er zoal zijn.

Klantenservice en klachten

Als je eenmaal een keuken van Superkeukens in huis hebt laten monteren, geniet je jarenlang van een prachtig design dat zeker gezien mag worden. Wil je op dit moment graag meer weten wat je allemaal aan kunt passen aan een van de huidige designs van het merk? Of heb je juist vragen over een bestelling die je reeds hebt geplaatst? Neem contact op met een van de medewerkers van Superkeukens door een e-mail te sturen of door even te bellen. Een service op maat staat altijd centraal bij dit bedrijf.

Wil jij ook beoordelen?

Lichte materialen en strakke vormen staan altijd centraal bij de keukens van dit merk. Staat er op dit moment al een keuken bij jou in huis die je bij dit bedrijf hebt gekocht? Je bent dan ongetwijfeld zeer te spreken over de kwaliteit, over het design dat je uit hebt gezocht en over de service van het bedrijf. Deel je mening met andere consumenten door je review achter te laten op deze pagina.

Reviews over Superkeukens

Gerelateerde bedrijven

KokendWaterKranenShop logo
KokendWaterKranenShop
2 beoordelingen
8,5
SteigerhoutTrend logo
SteigerhoutTrend
4 beoordelingen
4
Loberon logo
Loberon
5 beoordelingen
4,8
6,4
50% zou hier weer kopen
9 beoordelingen
Onze beoordeling over superkeukens.nl

Superkeukens is geverifieerd door ons expert team. De webshop Superkeukens bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Superkeukens lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Superkeukens. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Superkeukens is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van superkeukens.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Superkeukens.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super blij met keuken

Sinds vorige week is de keuken geplaatst en wat ben ik er blij mee. Alles is naar verwachting gegaan en ook nog eens voor een mooie prijs!

Geplaatst op: 08-10-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Brenda

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Superkeukens amsterdam

Erg fijn geholpen hier. Leuke mensen en meedenkend. Bovenal echt een hele goede prijs voor onze keuken.

Ik raad Superkeukens zeker aan!

Geplaatst op: 09-03-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Chantal

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Beste gevoel

Wij zijn verschillende keukenwinkels langs gegaan, maar hadden het beste gevoel bij Superkeukens. Uiteindelijk de keuken besteld en kwaliteit is echt perfect. Hebben de keuken nu een paar weken en super tevreden.

Geplaatst op: 14-10-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Mirjam

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super keuken

Wij zijn onwijs tevreden met onze keuken en hoe we zijn geholopen door het personeel. Helemaal niet opdringerig en super vriendelijk. Echt een aanrader als je gewoon een goede keuken wilt voor een mooie prijs

Geplaatst op: 17-08-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Bjorn

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte service!

In Februari een keuken gekocht, bij het inmeten is er een fout gemaakt blijkbaar. Het blad past niet zoals gewenst was. Na lang zeuren en veel telefoontjes een nieuw blad kunnen bestellen die wel past, maar waar blijft die?
Wij horen niks en als we bellen krijgen wij geen antwoorden.
Inmiddels al meer dan een half jaar verder en nog steeds een halve keuken.
Slechte service!!!!

Geplaatst op: 27-07-2021
Laatst bewerkt op: 27-07-2021
Geschreven door: Hanneke D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Complete keuken gekocht geen garantie op apparatuur

Complete keuken gekocht
Na paar maanden ging de vaatwasser kapot
Superkeukens verwijst naar de fabrikant
Maar omdat superkeukens op de rekening geen! Apparatuur vermeld
Heeft krijg ik geen garantie,
Superkeukens weigert de rekening aan te vullen met de missende data
Hoofdkantoor (img internationale meubel groep) reageert gewoon niet
Een andere oplossing wordt ook niet geboden resultaat
Nieuwe AEG-vaatwasser tgv 1000 euro aan ijzerboer meegegeven
Mijn advies is ga ergens anders naar toe waar je fatsoenlijk behandeld wordt
Superkeukens Arkel is een absolute no go
Nooit een keuken kopen daar!!!

Geplaatst op: 26-12-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Marcel

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Let op voor superkeukens in hussen

Mensen opgelet ik wil mijn ervaring delen met superkeukens in huissen dus graag goed lezen voordat je zaken doet met superkeukens. Wat een belachelijke keukenzaak!!
We zijn vorige jaar opzoek gegaan naar een nieuwe keuken en we zijn terecht gekomen bij superkeukens in Huissen. Tijdens het verkopen ging alles goed en werd veel belooft. Ik zei nog vooraf er worden slechte reviews gegevens over superkeukens klopt dit, maar ze zeiden dat het niet specifiek om superkeukens huissen ging . We hebben een keuken gekozen en we hebben afgesproken over de prijs en wanneer het wordt geleverd enz.
Ik heb de apparatuur zelf niet bij superkeukens omdat er ruim 1000 euro verschil in zat. Behalve de vaatwasser die heb ik wel bij superkeukens gekocht, toen ik thuis de offerte ging controleren zag ik dat er een andere model vaatwasser in stond ik heb direct een melding hiervan gemaakt dat dit niet de beloofde model is maar dat het om een oudere model en goedkopere model is. Maar dit wouden ze niet rechtzetten, ze beweerden dat het dezelfde opties had maar goed we wouden de contract niet annuleren.

Maar hier begint het allemaal ik voel me zwaar opgelicht door superkeukens en ik wil dat jullie dit ook weten. Ik heb herhaaldelijk gezegd dat ik het voor 2019 gemonteerd wou hebben en ze hebben gezegd dat het makkelijk haalbaar was, dit is natuurlijk niet gebeurd en het is in januari gemonteerd. Vooraf is natuurlijk iemand gekomen die de keukenruimte heeft in gemeten. De muur die leeg stond en waar nu een keuken zou komen is door superkeukens niet goed gemeten door de inmeter hij heeft mij niks uitgelegd bijvoorbeeld dat de muren niet haaks zijn hij vertelde mij dat ik een schets zou krijgen waar en hoe de leidingen en elektriciteit gelegd moest worden. Hij heeft gemeten en ik moest onder de blaadje ondertekenen dat hij is geweest en heeft gemeten, dit heb ik ook gedaan. Ik neem aan dat ik zelf niet kan weten als je niks verteld als een muur niet recht loop. De schets is binnen gekomen en ik heb de leidingen netjes geregeld zodat de monteur netjes de keuken in elkaar kon zetten.
De monteur komt en begint de keuken in elkaar te zetten, hij ontdekt dat de ene muur niet haaksloopt en hierdoor de blad niet goed past, De monteur zegt dit moest vooraf uitgelegd worden en de blad moest aangepast worden aan het huis omdat je ziet met blinde ogen al dat de muur niet recht loopt. Dit is natuurlijk niet gebeurd, en ik heb direct superkeukens gebeld hierover, hier begint de schokkende verhaal ze beweren dat ik fout heb gehandeld en dat ik moest zorgen voor een rechte haakse muur . En als bewijs laten ze de blaadje zien die ik ondertekend heb aan de inmeter daar staat geen melding van de inmeter dat hij heeft ontdekt dat de muur niet recht lopen. Maar met kleine letters hebben ze ergens onderin geschreven dat de muur moet haaks zijn, dit staat bij alle lijsten vooraf geschreven maar is bijna niet te lezen maar goed ook al staat het daar bij onze huis kan je dat niet maken omdat een muur van ruim 8 meter niet recht loopt dat kan ik niet weten want ik woon hier pas. Er komt toch niet voor niks een inmeter hij moet het waarnemen en mij over waarschuwen. Na 3 dagen gebeld te hebben werd er gezegd dat ik 450 euro moet betalen en dat ze een nieuwe blad gaan bestellen. Ik heb dit niet geaccepteerd en heb uiteindelijk met de eigenaar gesproken van superkeukens. Hij zei uiteindelijk jullie hebben allebei een fout gemaakt dus als je 100 euro betaald is het goed. Ik dacht bij me zelf alle dozen liggen midden op mijn woonkamer beter dat ik het accepteer. Maar hiernaast waren er ook 2 onderdelen die de monteur niet kon vinden en zijn die ook besteld, na een maande wachten is de blad en de andere onderdelen binnen gekomen, wat nu blijkt is dat de blad te kort is gesneden en weer moest ik nog een maandje wachten na nog een maand gewacht te hebben ze de blad gemonteerd, je zal je niet verbazen wat ze nu hebben vergeten is ze hebben de nieuwe blad langer gemaakt maar de achterwand was 5 cm te kort dan de blad dus dat moest ook besteld worden ik heb in totaal 4 maanden gewacht zodat de keuken compleet was, 4 maanden heb ik stress gehad en hoge spanning . Ik voel mij opgelicht door superkeukens en willen jullie waarschuwen hierover vooraf. Want wat mij is overkomen wens ik niemand toe. Uiteindelijk zou ik nog door de eigenaar gebeld worden maar is ook niet gebeur. Heel erg nare ervaringen gehad bij superkeukens. dus let op!!!

Geplaatst op: 12-05-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Mehmet

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Rommelig voortraject en slechte afhandeling

Na een rommelig voortraject, waarbij diverse zaken achteraf aangepast moesten worden is onze keuken gemonteerd in juli 2017. Na het monteren bleek dat de maat van de bladen niet overeenkwam met de maat van de meubels. De monteur heeft gemonteerd wat hij kon en is vervolgens weggegaan met de melding dat er een nieuw blad zou komen. Na twee maanden kreeg ik een mail van Superkeukens. Ik ging ervan uit om een afspraak te maken voor montage van het nieuwe blad. Dit bleek te zijn om me te herinneren aan de openstaande betaling. Hierop heb ik gereageerd dat ik de betaling zou voldoen zodra de keuken compleet gemonteerd zou zijn.
Hierop is een lang traject met vooral trage reacties van Superkeukens op gang gekomen. Uiteindelijk is op 17-2-2017 een oplossing overeengekomen met als leverdatum 13-4-2017. Omdat deze oplossing ook een paar extra onderdelen omvatte is hier een extra bedrag voor overeengekomen. Uiteindelijk heb ik na het verstrijken van de afgesproken datum contact opgenomen en gevraagd om tekst en uitleg. Hier kwamen allerlei smoesjes en excuses op, maar geen concrete oplossing. Uiteindelijk werd een montagedatum van 26-6-2017 voorgesteld. Ik heb gemeld dat ik het niet eens was met een dusdanige uitloop ten opzichte van de afspraak en heb gevraagd dit te versnellen. Hierop werd niet ingegaan. Hierna heb ik gevraagd om financiële genoegdoening wegens het niet nakomen van de afspraken. Hierop werd geantwoord dat dit in overweging zou worden genomen. Uiteindelijk is hier na montage alleen nog een reactie op gekomen met excuses. Hierop heb ik geantwoord hier geen genoegen mee te nemen. Hierna heb ik alleen nog betaalverzoeken ontvangen. In eerste instantie heb ik om mijn goede wil te tonen het oorspronkelijke bedrag voor de keuken betaald. Hierop volgde het verzoek om ook het resterende bedrag voor de extra onderdelen van de oplossing te betalen. Ik heb hiervan aangegeven dat dit niet volgens afspraak is gegaan. Hierop kwam uitsluitend reactie dat dit volgens Superkeukens wel zo was en dat er een incassobureau ingeschakeld zou worden als ik niet tot betaling overging. Omdat ik om het openstaande bedrag niet nog meer gezeur wilde hebben dan ik tot nu toe al heb gehad, heb ik het bedrag onder protest en voorbehoud van rechten betaald.

Blijf weg bij deze zaak als je iets wilt dat ingewikkelder is dan een standaard recht keukenblokje.

Geplaatst op: 07-11-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Arch

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Superkeukens


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

KokendWaterKranenShop logo
KokendWaterKranenShop
2 beoordelingen
8,5
SteigerhoutTrend logo
SteigerhoutTrend
4 beoordelingen
4
Loberon logo
Loberon
5 beoordelingen
4,8

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Superkeukens een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 9 beoordelingen geplaatst over Superkeukens. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,4 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Superkeukens actief?

Superkeukens is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en tuin diensten en sanitair.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Superkeukens reviews? Dan kun je naar de website van Superkeukens gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie