Superkeukens logo

Superkeukens ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

7 beoordelingen • 6,6
Bezoek de website
Superkeukens logo
Superkeukens ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
7 beoordelingen • 6,6
Beoordeling
7 beoordelingen
6,6
5 sterren
57%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
43%
Bestelproces
6,6
Service
6,6
Prijs
6,6
Levering
6,6

Gerelateerde bedrijven

Waterontharder logo Waterontharder
0 beoordelingen
10
Houseofnutrition logo Houseofnutrition
0 beoordelingen
10
OnlineStarRegister.org logo OnlineStarRegister.org
0 beoordelingen
10

Superkeukens ervaringen

Je bent van plan om een nieuwe keuken te laten plaatsen bij Superkeukens. Alleen je twijfelt aan de Superkeukens ervaringen. Wij hebben gelukkig alle Superkeukens ervaringen voor je op een rijtje gezet. Je weet zo precies wat je kan verwachten als je hier een nieuwe keuken gaat bestellen. Wij raden je altijd aan om hier even te lezen wat andere klanten van de service vinden en de garantie achteraf.

Over Superkeukens

Superkeukens staat bekend om de lage prijzen voor prachtige keukens. De keukens zijn gemaakt van een echte Duitse topkwaliteit. Volgens de Superkeukens ervaringen zit er ook een uitgebreide garantie op ieder model dat geplaatst wordt. 10 jaar lang kan je ervanuit gaan dat je geholpen wordt bij problemen of mankementen. De werkelijke ervaring lees je natuurlijk bij ons terug zodat je precies weet wat je kan verwachten. Je kan zo zelf bepalen of je wil samenwerken met de Duitse keukenconcurrent. Nog een groot voordeel is de snelle levertijd van 5 weken. Je zit zo nooit lang zonder keuken en dit is ideaal als je een nieuwe woning hebt gekocht waar nog een nieuw model in geplaatst moet worden.

Gratis keukenadvies

De keuken is absoluut een smaakmaker van je woning en het is dan ook belangrijk dat alles naar wens is. Bij Superkeukens maak je altijd een afspraak om 2 uur lang je wensen te bespreken. Een expert tekent jouw huis helemaal uit en kijkt precies wat er mooi staat en past bij jouw huidige inrichting en woning. Uiteraard wordt er gekeken naar jouw wensen en droomkeuken. Tijdens een adviesgesprek wordt er ook goed gekeken naar de mogelijkheden binnen jouw budget. Na afloop krijg je jouw 3D ontwerp gratis mee naar huis zodat je er nog rustig over kan nadenken en onze Superkeukens ervaringen kan nalezen.

Super Deals

Iedere week zijn er ook nog eens leuke aanbiedingen waar je van kan profiteren. Dit zijn echte deals waarbij je flink wat geld bespaart op de aanschaf. De deals zijn vaak niet de keukens zelf, maar de apparatuur. Je weet zo zeker dat je bij Superkeukens voordelig uit bent voor jouw droomkeuken. De Superkeukens ervaringen met de keukenboer en apparatuur lees je natuurlijk hier terug.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Superkeukens

profielfoto van Brenda
Brenda
08-10-2020
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super blij met keuken

Sinds vorige week is de keuken geplaatst en wat ben ik er blij mee. Alles is naar verwachting gegaan en ook nog eens voor een mooie prijs!

profielfoto van Chantal
Chantal
09-03-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Superkeukens amsterdam

Erg fijn geholpen hier. Leuke mensen en meedenkend. Bovenal echt een hele goede prijs voor onze keuken.

Ik raad Superkeukens zeker aan!

profielfoto van Mirjam
Mirjam
14-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Beste gevoel

Wij zijn verschillende keukenwinkels langs gegaan, maar hadden het beste gevoel bij Superkeukens. Uiteindelijk de keuken besteld en kwaliteit is echt perfect. Hebben de keuken nu een paar weken en super tevreden.

profielfoto van Bjorn
Bjorn
17-08-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super keuken

Wij zijn onwijs tevreden met onze keuken en hoe we zijn geholopen door het personeel. Helemaal niet opdringerig en super vriendelijk. Echt een aanrader als je gewoon een goede keuken wilt voor een mooie prijs

profielfoto van Marcel
Marcel
26-12-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Complete keuken gekocht geen garantie op apparatuur

Complete keuken gekocht
Na paar maanden ging de vaatwasser kapot
Superkeukens verwijst naar de fabrikant
Maar omdat superkeukens op de rekening geen! Apparatuur vermeld
Heeft krijg ik geen garantie,
Superkeukens weigert de rekening aan te vullen met de missende data
Hoofdkantoor (img internationale meubel groep) reageert gewoon niet
Een andere oplossing wordt ook niet geboden resultaat
Nieuwe AEG-vaatwasser tgv 1000 euro aan ijzerboer meegegeven
Mijn advies is ga ergens anders naar toe waar je fatsoenlijk behandeld wordt
Superkeukens Arkel is een absolute no go
Nooit een keuken kopen daar!!!

profielfoto van Mehmet
Mehmet
12-05-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Let op voor superkeukens in hussen

Mensen opgelet ik wil mijn ervaring delen met superkeukens in huissen dus graag goed lezen voordat je zaken doet met superkeukens. Wat een belachelijke keukenzaak!!
We zijn vorige jaar opzoek gegaan naar een nieuwe keuken en we zijn terecht gekomen bij superkeukens in Huissen. Tijdens het verkopen ging alles goed en werd veel belooft. Ik zei nog vooraf er worden slechte reviews gegevens over superkeukens klopt dit, maar ze zeiden dat het niet specifiek om superkeukens huissen ging . We hebben een keuken gekozen en we hebben afgesproken over de prijs en wanneer het wordt geleverd enz.
Ik heb de apparatuur zelf niet bij superkeukens omdat er ruim 1000 euro verschil in zat. Behalve de vaatwasser die heb ik wel bij superkeukens gekocht, toen ik thuis de offerte ging controleren zag ik dat er een andere model vaatwasser in stond ik heb direct een melding hiervan gemaakt dat dit niet de beloofde model is maar dat het om een oudere model en goedkopere model is. Maar dit wouden ze niet rechtzetten, ze beweerden dat het dezelfde opties had maar goed we wouden de contract niet annuleren.

Maar hier begint het allemaal ik voel me zwaar opgelicht door superkeukens en ik wil dat jullie dit ook weten. Ik heb herhaaldelijk gezegd dat ik het voor 2019 gemonteerd wou hebben en ze hebben gezegd dat het makkelijk haalbaar was, dit is natuurlijk niet gebeurd en het is in januari gemonteerd. Vooraf is natuurlijk iemand gekomen die de keukenruimte heeft in gemeten. De muur die leeg stond en waar nu een keuken zou komen is door superkeukens niet goed gemeten door de inmeter hij heeft mij niks uitgelegd bijvoorbeeld dat de muren niet haaks zijn hij vertelde mij dat ik een schets zou krijgen waar en hoe de leidingen en elektriciteit gelegd moest worden. Hij heeft gemeten en ik moest onder de blaadje ondertekenen dat hij is geweest en heeft gemeten, dit heb ik ook gedaan. Ik neem aan dat ik zelf niet kan weten als je niks verteld als een muur niet recht loop. De schets is binnen gekomen en ik heb de leidingen netjes geregeld zodat de monteur netjes de keuken in elkaar kon zetten.
De monteur komt en begint de keuken in elkaar te zetten, hij ontdekt dat de ene muur niet haaksloopt en hierdoor de blad niet goed past, De monteur zegt dit moest vooraf uitgelegd worden en de blad moest aangepast worden aan het huis omdat je ziet met blinde ogen al dat de muur niet recht loopt. Dit is natuurlijk niet gebeurd, en ik heb direct superkeukens gebeld hierover, hier begint de schokkende verhaal ze beweren dat ik fout heb gehandeld en dat ik moest zorgen voor een rechte haakse muur . En als bewijs laten ze de blaadje zien die ik ondertekend heb aan de inmeter daar staat geen melding van de inmeter dat hij heeft ontdekt dat de muur niet recht lopen. Maar met kleine letters hebben ze ergens onderin geschreven dat de muur moet haaks zijn, dit staat bij alle lijsten vooraf geschreven maar is bijna niet te lezen maar goed ook al staat het daar bij onze huis kan je dat niet maken omdat een muur van ruim 8 meter niet recht loopt dat kan ik niet weten want ik woon hier pas. Er komt toch niet voor niks een inmeter hij moet het waarnemen en mij over waarschuwen. Na 3 dagen gebeld te hebben werd er gezegd dat ik 450 euro moet betalen en dat ze een nieuwe blad gaan bestellen. Ik heb dit niet geaccepteerd en heb uiteindelijk met de eigenaar gesproken van superkeukens. Hij zei uiteindelijk jullie hebben allebei een fout gemaakt dus als je 100 euro betaald is het goed. Ik dacht bij me zelf alle dozen liggen midden op mijn woonkamer beter dat ik het accepteer. Maar hiernaast waren er ook 2 onderdelen die de monteur niet kon vinden en zijn die ook besteld, na een maande wachten is de blad en de andere onderdelen binnen gekomen, wat nu blijkt is dat de blad te kort is gesneden en weer moest ik nog een maandje wachten na nog een maand gewacht te hebben ze de blad gemonteerd, je zal je niet verbazen wat ze nu hebben vergeten is ze hebben de nieuwe blad langer gemaakt maar de achterwand was 5 cm te kort dan de blad dus dat moest ook besteld worden ik heb in totaal 4 maanden gewacht zodat de keuken compleet was, 4 maanden heb ik stress gehad en hoge spanning . Ik voel mij opgelicht door superkeukens en willen jullie waarschuwen hierover vooraf. Want wat mij is overkomen wens ik niemand toe. Uiteindelijk zou ik nog door de eigenaar gebeld worden maar is ook niet gebeur. Heel erg nare ervaringen gehad bij superkeukens. dus let op!!!

profielfoto van Arch
Arch
07-11-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Rommelig voortraject en slechte afhandeling

Na een rommelig voortraject, waarbij diverse zaken achteraf aangepast moesten worden is onze keuken gemonteerd in juli 2017. Na het monteren bleek dat de maat van de bladen niet overeenkwam met de maat van de meubels. De monteur heeft gemonteerd wat hij kon en is vervolgens weggegaan met de melding dat er een nieuw blad zou komen. Na twee maanden kreeg ik een mail van Superkeukens. Ik ging ervan uit om een afspraak te maken voor montage van het nieuwe blad. Dit bleek te zijn om me te herinneren aan de openstaande betaling. Hierop heb ik gereageerd dat ik de betaling zou voldoen zodra de keuken compleet gemonteerd zou zijn.
Hierop is een lang traject met vooral trage reacties van Superkeukens op gang gekomen. Uiteindelijk is op 17-2-2017 een oplossing overeengekomen met als leverdatum 13-4-2017. Omdat deze oplossing ook een paar extra onderdelen omvatte is hier een extra bedrag voor overeengekomen. Uiteindelijk heb ik na het verstrijken van de afgesproken datum contact opgenomen en gevraagd om tekst en uitleg. Hier kwamen allerlei smoesjes en excuses op, maar geen concrete oplossing. Uiteindelijk werd een montagedatum van 26-6-2017 voorgesteld. Ik heb gemeld dat ik het niet eens was met een dusdanige uitloop ten opzichte van de afspraak en heb gevraagd dit te versnellen. Hierop werd niet ingegaan. Hierna heb ik gevraagd om financiële genoegdoening wegens het niet nakomen van de afspraken. Hierop werd geantwoord dat dit in overweging zou worden genomen. Uiteindelijk is hier na montage alleen nog een reactie op gekomen met excuses. Hierop heb ik geantwoord hier geen genoegen mee te nemen. Hierna heb ik alleen nog betaalverzoeken ontvangen. In eerste instantie heb ik om mijn goede wil te tonen het oorspronkelijke bedrag voor de keuken betaald. Hierop volgde het verzoek om ook het resterende bedrag voor de extra onderdelen van de oplossing te betalen. Ik heb hiervan aangegeven dat dit niet volgens afspraak is gegaan. Hierop kwam uitsluitend reactie dat dit volgens Superkeukens wel zo was en dat er een incassobureau ingeschakeld zou worden als ik niet tot betaling overging. Omdat ik om het openstaande bedrag niet nog meer gezeur wilde hebben dan ik tot nu toe al heb gehad, heb ik het bedrag onder protest en voorbehoud van rechten betaald.

Blijf weg bij deze zaak als je iets wilt dat ingewikkelder is dan een standaard recht keukenblokje.

Schrijf een review over Superkeukens

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Waterontharder logo Waterontharder
0 beoordelingen
10
Houseofnutrition logo Houseofnutrition
0 beoordelingen
10
OnlineStarRegister.org logo OnlineStarRegister.org
0 beoordelingen
10