Strijkvrij logo

Strijkvrij reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Strijkvrij reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2867
Strijkvrij logo
Website
Strijkvrij
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Strijkvrij

Kleding dat niet gestreken hoeft te worden? Dat is de droom van iedereen met een druk leven en ondernemers die een professioneel team moeten aankleden. Bij Strijkvrij geniet je van een groot aanbod aan strijkvrije kleding. Lees hier gauw meer over de webshop en doe inspiratie op uit de reviews met ervaringen van klanten van Strijkvrij.

Over Strijkvrij

Strijkvrij is opgericht door professionals met meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van personeelskleding aan bedrijven. Ze weten als geen ander hoe belangrijk goede kleding en een verzorgde uitstraling is. Om dit proces wat eenvoudiger te maken, hoef je de collectie van Strijkvrij nooit meer te strijken en zit de kleding altijd goed.

De J.Harvest & Frost overhemden zijn de specialiteit van Strijkvrij. Deze hemden zijn van 100% Egyptisch katoen en kreuken nooit. Daarnaast verkoopt Strijkvrij ook merken als: Olymp, James Harvest en Mr. & Mrs. Punto in haar webshop.

Waarom kiezen voor Strijkvrij

Een goede blouse voor iedere werknemer is van groot belang. De blouses van Strijkvrij hebben een ideale pasvorm en zijn ook blijvend in de collectie. Zo hoef je nooit een compleet nieuwe garderobe aan te schaffen voor het hele team, maar kun je eenvoudig en blijvend dezelfde blouses en dezelfde kwaliteit verwachten.

Naast het feit dat je nooit meer hoeft te strijken met blouses van Strijkvrij ( en dus heel wat kosten bespaard) ook hebben de blouses extra functionaliteiten. Zo heeft de zwarte blouse, genaamd Black Bow, een waterafstotend effect. Mocht er wijn over de blouse worden gemorst, dan druipt dit er gewoon vanaf. Zo hoef je een mooie blouse nooit direct weg te gooien, wanneer er wijn wordt gemorst.

Je kunt zowel als particulier, als bedrijf bij Strijkvrij bestellen. Het voordeel voor ondernemers is dat de mogelijkheid er is om in grote aantallen te bestellen. Dit kan gewoon via de webshop, maar je kunt ook online een offerte aanvragen. Bij grote orders zijn er speciale kortingen mogelijk.

Bij Strijkvrij kun je gratis bestellen en retourneren. Je kunt online duidelijk de maatbeschrijvingen bekijken, maar mocht de maat toch niet goed zijn, dan kan de kleding gewoon terug. Je kunt de kleding gratis terugsturen en krijgt het aankoop bedrag voor de kleding van Strijkvrij gewoon terug. Op deze manier kun je veilig bestellen, handig thuis even passen en mocht je niet tevreden zijn, dan kan de aankoop altijd worden geretourneerd. .

Is Strijkvrij betrouwbaar?

Met de 20 jaar ervaring in bedrijfskleding is Strijkvrij een echte professional. Ze hechten enorm veel waarde aan de veiligheid van de webshop en de betrouwbaarheid naar de klant. Daarom kun je bij Strijkvrij altijd veilig shoppen en betalen.

Zowel particulieren, als bedrijven kunnen bestellen en afrekenen bij Strijkvrij via de webshop. Bij grote orders kun je een offerte aanvragen en is een betaling in termijnen mogelijk. Via de webshop kun je gewoon veilig betalen met de bekende online betaalmethodes. Dit kan veilig met Ideal door een online bankbetaling, of veilig en vertrouwd met creditcard of Paypal.

Klantenservice en klachten

Strijkvrij heeft een zeer actieve en behulpzame klantenservice. Waar je deze met vragen of opmerkingen kunt bereiken per telefoon of mail, heeft Strijkvrij ook een supersnelle “hotline”. Je kunt namelijk dringende vragen sturen via Whatsapp. Dit is handig voor de klant, want je kunt gewoon een appje sturen en vervolgens verder gaan met jouw dag. Je krijgt vanzelf een melding op je telefoon met een antwoord op jouw vraag. Dankzij deze Whatsapp service heb je altijd extra snel antwoord.

Wanneer je niet tevreden bent over de kleding van Strijkvrij of hun service, kun je dit ook melden bij de klantenservice. Natuurlijk kun je jouw bestelling gewoon retourneren, maar het is belangrijk voor de ontwikkeling van Strijkvrij, dat ze op de hoogte zijn van jouw kritiek. Hier kunnen ze wat mee en ze zullen je altijd verder helpen bij klachten.

Wil jij ook beoordelen?

Draagt jouw hele team kleding van Strijkvrij? Of heb je zelf liever het gemak van kleding dat je nooit meer hoeft te strijken? Laat hier dan in een review een beoordeling achter over jouw ervaringen met Strijkvrij. Wat kun je schrijven over de kwaliteit van de strijkvrije kleding en zou je deze webshop aanraden? Ook kun je laten weten of je hier zelf in het vervolg nogmaals zult bestellen.

Reviews over Strijkvrij

Gerelateerde bedrijven

Berrylook logo
Berrylook
2 beoordelingen
9,5
Peterhahn.nl logo
Peterhahn.nl
2 beoordelingen
8,5
MCLABELS logo
MCLABELS
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Strijkvrij

Ons team van experts heeft Strijkvrij geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Strijkvrij bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Strijkvrij is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Strijkvrij is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Strijkvrij te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Strijkvrij.

Geplaatst op: 11-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke kleren

Ik heb hier meerdere overhemden besteld vooral omdat ze er goed uit zien en omdat je ze uiteraard niet hoeft te strijken. Ik ben er namenlijk geen fan van om elke week een uur te strijken.

Geplaatst op: 16-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rowan B.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Strijkvrij


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Berrylook logo
Berrylook
2 beoordelingen
9,5
Peterhahn.nl logo
Peterhahn.nl
2 beoordelingen
8,5
MCLABELS logo
MCLABELS
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Strijkvrij een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Strijkvrij. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Strijkvrij actief?

Strijkvrij is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Strijkvrij reviews? Dan kun je naar de website van Strijkvrij gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie