Strawberrynet logo

Strawberrynet reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Strawberrynet reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4476
Strawberrynet logo
Website
strawberrynet.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Strawberrynet

De industrie van de beautyproducten is één van de grootste ter wereld. Dat hoeft ook niet echt te verbazen. Iedereen heeft wel ergens een bepaald product waar ze niet zonder kunnen. Misschien is het een heerlijk parfum, misschien een leuke lotion of iets voor het haar. Wat je ook zoekt: bij Strawberrynet is de kans groot dat je het terug gaat vinden. Maar is Strawberrynet wel de goede keuze voor jou? Aan de hand van ervaringen van echte klanten kan je daar een goede inschatting van maken. Op deze pagina vind je dan ook reviews en beoordelingen over Strawberrynet geschreven door echte klanten. Eerlijk en behulpzaam!

Over Strawberrynet

Strawberrynet is een website die gespecialiseerd is in alles wat te maken heeft met beauty. Je vindt er een enorm assortiment aan producten. Zo kan je bijStrawberrynet terecht voor meer dan 33 000 verschillende producten van meer dan 800 merken. De website zelf is een onderdeel van The Fresh Beauty Company en bestaat al meer dan twintig jaar. De hoofdzetel vind je terug in Hong Kong en dat al sinds 1998. Het is dankzij die ervaring in de sector en die connecties binnen de sector dat Strawberrynet scherpe prijzen en een ruim aanbod aan kan bieden. Bij Strawberrynet mikken ze op een authentiek aanbod van topmerken aan bodemprijzen. Strawberrynet levert aan meer dan 200 landen over de hele wereld en biedt ook verschillende mogelijkheden aan om nog extra te besparen. Zo is er een handig puntenprogramma voor trouwe klanten en zo kan je door je in te schrijven op de nieuwsbrief ook een leuke korting ontvangen!

Waarom kiezen voor Strawberrynet?

Strawberrynet is in de eerste plaats een webwinkel waar je zo goed als alles wat je nodig hebt wat beauty betreft terug kunt vinden. Zo is de webshop onderverdeeld in categorieën als merken, skincare, make-up, haarproducten, parfum, mannen, cologne, geuren, natuurlijke schoonheid en natuurlijk ook de specials. Wat voor merken vind je bij Strawberrynet? Zo goed als alle A-merken zoals Abercrombie & Fitch, Benetton, Escada, Garnier, MAC en nog vele anderen. Vind je niet meteen terug waar je naar op zoek bent? Dan kan je natuurlijk altijd gebruik maken van de handige zoekbalk. Even het juiste trefwoord intikken en klaar! Heb je een keuze kunnen maken? Dan krijg je bij de bestelling een schatting te zien van de levertijd. Afhankelijk van jouw locatie kan jouw aankoop er binnen de werkdag of binnen enkele werkdagen zijn. Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Dan heb je tot dertig kalenderdagen na ontvangst van jouw bestelling om het pakketje retour te sturen.

Is Strawberrynet betrouwbaar?

Strawberrynet is een website uitgebaat door een onderneming die al sinds 1998 actief is. Dat betekent dat het bedrijf een serieuze ervaring heeft en ook een goede reputatie heeft weten op te bouwen. Bovendien beschikt Strawberrynet ook over een eigen klantendienst waar je met vragen en/of bij problemen terecht kunt. Wat de website zelf betreft is de verbinding met de website veilig en bovendien vind je er heel wat informatie over Strawberrynet terug en ook de nodige keurmerken en reviews. Ten slotte hoef je je ook geen zorgen te maken om de betaling. Je kunt bij Strawberrynet veilig betalen via onder andere PayPal, Visa, Mastercard, American Express en ga zo maar door!

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag voor de klantendienst van Strawberrynet? Dan heb je bij Strawberrynet heel wat mogelijkheden om contact te leggen. Zo kan je even bellen tijdens de kantooruren. Je kunt ook een mail sturen of het contactformulier op de website invullen. Ook kan je bij Strawberrynet een fax sturen of je kunt lekker oldschool een brief sturen richting het hoofdadres. De klantendienst van Strawberrynet is vrij actief en geeft in principe binnen enkele uren een antwoord terug op werkdagen. Heb je een klacht voor Strawberrynet? Dat kan gebeuren! In dat geval kan je jouw klacht best via het contactformulier op de website doorsturen. Voorzie alle relevante informatie en je krijgt binnen enkele werkdagen een inhoudelijk antwoord terug.

Wil jij ook beoordelen?

Is Strawberrynet jouw vaste adres voor parfum of skincare? Of heb je net een slechte ervaring bij Strawberrynet? Wat jouw verhaal ook is: je kunt het hier kwijt in de vorm van een review. Zou je Strawberrynet aanraden aan vrienden en/of familie? Hoe zou je de service van de webwinkel beoordelen? Wat zijn de sterke punten? Wat zijn de zwakke punten? Zou je in de toekomst terug bij Strawberrynet shoppen of net net?

Reviews over Strawberrynet

Gerelateerde bedrijven

Vouchervandaag logo
Vouchervandaag
93 beoordelingen
7,1
Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
3 beoordelingen
9,7
Vivolanda logo
Vivolanda
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Strawberrynet

Strawberrynet is geverifieerd door ons expert team. De webshop Strawberrynet bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Strawberrynet lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Strawberrynet. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Strawberrynet is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van strawberrynet.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-04-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Strawberrynet


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vouchervandaag logo
Vouchervandaag
93 beoordelingen
7,1
Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
3 beoordelingen
9,7
Vivolanda logo
Vivolanda
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Strawberrynet een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Strawberrynet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Strawberrynet actief?

Strawberrynet is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Strawberrynet reviews? Dan kun je naar de website van Strawberrynet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie