Stella Fietsen logo

Stella Fietsen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Stella Fietsen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1932
Stella Fietsen logo
Website
stellafietsen.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Stella Fietsen

Benieuwd welke beoordelingen en reviews er geschreven worden over Stella Fietsen? Je leest ze hier. Wij hebben de reviews van Stella Fietsen namelijk voor je op een rijtje gezet. In de reviews lees je hoe klanten Stella Fietsen hebben ervaren. Eerlijke meningen die je niet iets proberen te verkopen, maar je informeren. Op basis van deze reviews kun jij een weloverwogen beslissing maken of je ook iets bij Stella Fietsen wilt kopen.

Over Stella Fietsen

De Nederlandse marktleider in e-bikes (elektrische fietsen) is Stella Fietsen. Stella is in 2011 opgericht door de mannen Daan van Renselaar en Wilco van de Kamp. Twee jonge ondernemers die in hun eigen schuurtje de eerste e-bike ontworpen en gemaakt hebben, en sindsdien is het bedrijf razendsnel gegroeid. Nu, ongeveer 10 jaar later, heeft het bedrijf meer dan 550 medewerkers en mogen ze zichzelf dus marktleider in Nederland noemen. Het doel van Stella Fietsen? In binnen- en buitenland iedereen laten genieten van een e-bike van Stella. Het is uniek dat ze alles zelf doen en ze richten zich echt specifiek op de productie en verkoop van e-bikes. Vandaag de dag zijn er meer dan 50 vestigingen verspreid over zowel binnen- als buitenland. Naast Nederland heeft Stella Fietsen namelijk ook vestigingen in onder andere België en Duitsland. Er zit dus gegarandeerd een vestiging bij jou in de buurt.

Waarom kiezen voor Stella Fietsen

Een e-bike kun je natuurlijk bij meerdere bedrijven kopen, maar waarom dan Stella Fietsen? Zij beweren dat een Stella e-bike meer is dan een e-bike. Je krijgt er namelijk ook de kwaliteit, de service en het contact met het bedrijf bij. Zo heb je tot 5 jaar garantie, kun je binnen 5 werkdagen al gaan fietsen met je nieuwe e-bike, is een proefrit aan huis mogelijk, en dat allemaal voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Dat maakt ze uniek. De e-bikes worden op maat gemaakt. Iedere dag weer worden de fietsen met liefde en vakmanschap gemaakt. Ze beloven dat ze hierbij de nieuwste techniek gebruiken en dat de fiets dus van topkwaliteit is. Dat merk je ook wanneer je aan het fietsen bent. Je hoeft je minder in te spannen, dus genieten op de fiets kun je gegarandeerd. De belofte ‘Stella makes my day’ past daar heel goed bij. In het assortiment vind je niet alleen dames- en herenfietsen, maar ook seniorenfietsen, driewielers, schoolbikes en nog veel meer.

Is Stella Fietsen betrouwbaar?

Het hoofdkantoor van Stella Fietsen is gelegen in Nunspeet. Het bedrijf is niet alleen in meerdere onderzoeken uitgeroepen tot winnaar, maar ook bij diverse e-bike testen kwam de e-bike van Stella Fietsen als winnaar uit de bus. Ze ontwikkelen de fietsen samen met meerdere partijen, waaronder ANWB, Spanning en Axa. Bij KiyOh scoort het bedrijf een 8,6 op basis van bijna 10.000 beoordelingen. Naast een klantenservice, biedt Stella Fietsen ook een gratis brochure aan. Deze kun je online aanvragen, waarna deze per post en e-mail naar je toe wordt gestuurd. Tot slot kun je een bezoekje brengen aan een Stella E-bike Testcenter. Met meer dan 50 testcenters kun je direct een proefritje maken en een medewerker spreken voor al je vragen.

Klantenservice en klachten

Stella Fietsen heeft een klantenservice die je op meerdere manieren kunt bereiken. Je kan telefonisch contact opnemen, maar ook via de mail of via whatsapp kun je ze een berichtje sturen. Daarnaast is er een online contactformulier die je in kunt vullen. Wanneer je op de website zit, kun je rechts in de hoek op de help-button klikken, waarna je met een medewerker kunt chatten. Van maandag tot en met vrijdag kun je tussen 08.30 en 17.30 uur met iemand chatten. Daarnaast is het ook mogelijk om via Facebook, Twitter, YouTube of Instagram op de hoogte te blijven. Mocht dat nog niet genoeg zijn, dan kun je ook eens bij de veelgestelde vragen kijken. Wie weet vind je daar meteen antwoord op je vraag.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij in het verleden iets gekocht bij Stella Fietsen? Door een review over jouw ervaring te schrijven, kun je andere mensen helpen. Laat weten of je een positieve of juiste negatieve ervaring hebt met het bedrijf en waar dat door komt. Reviews van klanten zijn nou eenmaal heel betrouwbaar en geven anderen een goed beeld van het bedrijf. Laat dus van je horen!

Reviews over Stella Fietsen

Gerelateerde bedrijven

Bobshop logo
Bobshop
2 beoordelingen
10
Internet-bikes logo
Internet-bikes
4 beoordelingen
7
Ado Bike logo
Ado Bike
3 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

6,0
41% zou hier weer kopen
38 beoordelingen
Ervaringen met Stella Fietsen

Ons team van experts heeft Stella Fietsen geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Stella Fietsen bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Stella Fietsen is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Stella Fietsen is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van stellafietsen.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Wat een chaos !

Fiets Morena MDBPX F1 hun topmodel geleverd op de afgesprokken manier
Maar met 2 grote defecten 1speling op de crank, 2Balhoofd dat vastzit
fiets 2 maanden weg voor herstelling !
komt terug met beschadiging ( krassen, bramen ,verf geschaafd en onderdelen die los staan
verlichting ; spatbord , voorvork ;remonderdelen en bestikkering
na 500 km opnieuw crank los , fiets opnieuw 1 maand weg en na oneindig proberen bellen kreeg ik het antwooord dat ze niet wisten waar mijn fiets was !!!
daarna geleverde met opnieuw herstelde cranc , en een aantal herstelde beschadigingen , maar met lekkende remleidingen waar de olie op spatbord en voorvork liep
De enige verontschuldiging die ik gekregen heb was van de plaatselijke monteur in het filiaal , maar die heeft de herstellingen niet uitgevoerd
Neen voor mij niet meer !

Geplaatst op: 19-06-2022
Laatst bewerkt op: 20-06-2022
Geschreven door: Eric K.

8 / 10
5/5 2/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht verkoper en asso gedraag

Ik vind dat een waardeloos winkeltje is er geworden Stella Waddinxveen. 4 jaar terug hebben we een e-bike gekocht en prima geholpen door André Wissink. Met gevoel van toen heb ik weer een e-bike gekocht. Vandaag ging ik papieren aankoopbevesitiging even controleren en bleek dat een paar dingen niet kloppen wat ik met verkoper had afgesproken. Vandaag langs geweest en gevraagd dat graag dit even aanpassen de verkoopbevestiging i.v.m. garantie, een man met krullenhaar ( verkoper) zei tegen me dat ik niet bij hem heb gekocht en mag ik naar klantenservice stella bellen en hij kon me niet helpen. Ik vind echt bezar, als de andere verkoper niet aanwezig is met welke redenen dan ook dan kan hij me niet helpen. En ook nog echt asso praten. Ik ben helemaal klaar mee met die winkel met zo'n asso mense

Geplaatst op: 07-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Woke fietsje met cancelaandrijving

Zal hier niks meer kopen, ben tegen bedrijven die bepalen wat ik wel en niet mag kijken. Toon ballen en geef mensen hun vrijheid terug, en daar hoort af en toe een btje eelt bij.

Geplaatst op: 30-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ronduit slecht

Fiets aangekocht op 17/08/2021, zijnde week 33 van 2021. Het bestelproces, de hulp bij keuze van de fiets, het aankoopproces was allemaal in orde. Er werd mij meegedeeld dat de fiets zou geleverd worden in week 38 van 2021, zijnde de week van 20/09/2021. Ik werd een eerste maal gecontacteerd dat de levering werd uitgesteld naar 6 oktober. Nadien werd ik nog gecontacteerd de levering werd uitgesteld naar 18/10 dan 28/10 vervolgens naar 26/11 wat ook weer werd uitgesteld naar 23/02/2022 om recent weer te worden uitgesteld naar 23/03/2022. Tussendoor ben ik verschillende malen gebeld om mij mee te delen dat ze 2 dagen later de fiets zouden komen leveren, om daags nadien terug te worden gebeld dat de levering toch niet kon doorgaan omdat er geen fietskader ter beschikking zou zijn. Wanneer ik vraag om gelet op de telkens uitgestelde levering, deze te annuleren, krijg ik de mededeling, niettegenstaande de firma in gebreke blijft, dat ik om te kunnen annuleren toch 1/3 van de aankoopprijs dien te betalen.
Ik begrijp dat er overal vertragingen zijn door verschillende omstandigheden. Ik zou het dan ook minder erg gevonden hebben mocht men mij correct meegedeeld hebben dat er een verlate levering mogelijk zou zijn. Bij de aankoop werd hier echter niet over gesproken. Ik heb dan ook geen enkel vertrouwen meer in deze firma, en hun dienst na verkoop.

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Guido S.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer een Stella fiets voor mij!

Casenummer 244966
Eind september 2021 ontving ik mijn aangeschafte fiets van Stella. Deze koste € 2000,00
Na een maand braken er spontaan 4 spaken en ontstond er een enorme slag in het achterwiel.
Na dagen van bellen kwam na twee weken de onderhoudsservice aan de deur. De afspraak was dat het achterwiel vervangen zou worden. Dit gebeurde niet maar de monteur heeft het achterwiel opnieuw gespaakt en de slag uit het achterwiel gehaald.
Na enkele dagen spongen er spontaan weer twee spaken kapot.
Nu weer, na lang proberen iemand aan de telefoon te krijgen, kwamen ze de fiets op 15 december ophalen.
Ik had een leenfiets geëist omdat ik de fiets iedere dag, voor mijn werk nodig heb. Wederom had ik telefonisch de afspraak dat er een nieuw achterwiel gemonteerd zou worden. 37 dagen later!!! Krijg ik mijn fiets weer terug, en wat denkt u? Nee, wederom geen nieuw achterwiel.
Ik had Stella al eens gemaild dat ik een slechte recensie zou gaan schrijven. Daarop is nooit antwoord gekomen. Ik heb het toen maar gelaten voor wat het is maar nu, nadat ze voor de tweede keer hun afspraak NIET nakomen, ben ik toch maar eens gaan schrijven.
Mensen, koop bij Stella nou geen dure fiets online want de service is belabberd en iemand aan de telefoon krijgen duurt dagen. Ook nooit een enkele reactie op mijn mails ontvangen.
Als er nu weer een spaak breekt in mijn achterwiel, dan sta ik niet meer voor mezelf in.
Bah! Zo jammer dit.

Geplaatst op: 21-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ronald W.

8 / 10
5/5 1/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Wat een ongelooflijk slechte, waardeloze ervaring!

Tot drie keer toe contact gehad met Stella. Alle keren ergernis. Zowel telefonisch als in de showrooms.
In de 1e confrontatie: (telefonisch, na 43 min. wachttijd) zei de telefonist: “Ach ja, al die zeurende mensen op zaterdag. Laat ze op de website kijken met hun domme vragen”.
2e ontmoeting (vooraf afspraak gemaakt in Naarden).
De verkoper bleef zitten waar hij zat: “Waar komt u voor?”
(Nou ja!)
Ik: “Hoe is uw naam?”
“Wat maakt dat uit? U komt toch voor een fiets?”
Proefrit gemaakt.
“Die fiets is er niet meer in het blauw. U kunt die witte kopen.”
U hóeft hem niet kopen hoor; het mág”
Toch nog maar eens gebeld met hoofdkantoor.
Ik: “Met wie spreek ik?”
Hij: “Is dat belangrijk?” Met veel moeite naam losgepeuterd.
“Fiets is er wél in het blauw. Kan drie weken duren. Komt u maar naar onze showroom.”
Drie dagen later reed ik dus naar Nunspeet (45 min.rijden). De verkoper met wie ik een afspraak had, die mij vroeg speciaal naar hèm te vragen, is op vakantie!!
Helaas, de fiets is er NIET in het blauw. Komt ook niet meer”¦
En ik kom ook NOOIT meer bij Stella!!

Geplaatst op: 05-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gemma V.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een SUPER slechte service. Waardeloos. Nooit meer Stella

Fiets gekocht altijd staat de fiets binnen na een paar honderd kilometer gefietst te hebben ondersteuning weg. Moet je naar een vestiging toe met de fiets. Best lastig als de ondersteuning weg is dus dan maar iemand langs laten komen thuis en ervoor betalen. Vervolgens is de fiets niet gerepareerd en is de ondersteuning nog steeds weg. Wederom gebeld en natuurlijk komen ze langs maar wel weer betalen. En dan nu het valt niet onder de garantie en of ik even 128 euro wil afrekenen. Het liefst breng ik de fiets terug op een aparte manier. Het gaat niet om het geld maar gewoon de manier waarop je behandeld wordt door Stella. O ja probeer eens iemand te bereiken daar. Vrijwel onmogelijk. Kortom koop nooit maar dan ook nooit een fiets van het merk Stella...

Geplaatst op: 01-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Arie V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze service en garantie

Hollands kwaliteits product is hun motto wat ik niet herken in mijn Stella fiets.
Vanaf moment van levering geen prettige fiets.
Door service is eea verholpen maar genieten van deze fiets zal mij niet meer lukken.
Ondersteuning van de motor is ondermaats evenals de lak afwerking van de fiets.
De computer stopte binnen 2 jaar met werken.
Ik kan Stella dus niet aanraden.
De communicatie binnen het concern laat de wensen over, aangegeven zaken worden gewoon niet uitgevoerd omdat de wetenschap er niet van aanwezig is.
Qua inruil moet je ook niet te veel verwachten.
want ook daar zijn meerdere verschillende gedachten over hoe de waarde bepaald wordt.

Eind conclusie de aanbiedingen klinken aanlokkelijk maar als iets te mooi is om waar te zijn dan is dat ook meestal zo.
Direct reactie van Stella met een advies wat ik op 25-8 direct heb opgevolgd.

Onderstaande toegevoegd op 26-9 om de service te benadrukken.

Hieronder is een reactie van Stella (25-8) geplaatst waarin aangegeven wordt om een mail te sturen omdat zij geen ontevreden klanten willen hebben. Aan de hand van de reactie heb ik dat dezelfde dag nog gedaan en tot op heden geen reactie/contact gekregen op die mail. Dus eindconclusie blijft mensen koop geen Stella er zullen ongetwijfeld mensen tevreden zijn maar als de zwarte lak afbladder dan wordt het advies doe er een stukje tape overheen dus dat is een afhandeling van de lak garantie. Ook over de overige klachten/zaken wordt erg luchtig gedacht.
Gewoon met je euro’s een gerenommeerd merk fiets kopen.

Antwoord van Stella Fietsen
25 aug. 2021
We vinden het jammer om te lezen dat dit je ervaring met Stella is. Dit zien we natuurlijk graag anders! Zou je ons hiervoor je postcode, huisnummer en ordernummer, samen met je bericht willen doorsturen in een e-mailbericht aan info@stellafietsen.nl o.v.v. Trustpilot? Dan zetten wij je bericht direct door naar de juiste afdeling waarna er contact met je wordt opgenomen.

Geplaatst op: 27-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nico A.

4 / 10
3/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een SUPER slechte service. Waardeloos. Nooit meer Stella

Fiets gekocht altijd staat de fiets binnen na een paar honderd kilometer gefietst te hebben ondersteuning weg. Moet je naar een vestiging toe met de fiets. Best lastig als de ondersteuning weg is dus dan maar iemand langs laten komen thuis en ervoor betalen. Vervolgens is de fiets niet gerepareerd en is de ondersteuning nog steeds weg. Wederom gebeld en natuurlijk komen ze langs maar wel weer betalen. En dan nu het valt niet onder de garantie en of ik even 128 euro wil afrekenen. Het liefst breng ik de fiets terug op een aparte manier. Het gaat niet om het geld maar gewoon de manier waarop je behandeld wordt door Stella. O ja probeer eens iemand te bereiken daar. Vrijwel onmogelijk. Kortom koop nooit maar dan ook nooit een fiets van het merk Stella.

Geplaatst op: 01-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Arie V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitstekend

2 fietsen gekocht, type Livorno MDS50 RTN2.0.
Tijdens onze eerste tocht hoorden we een licht getik. Het kwam uit de versnellingsnaaf. Alleen hoorbaar op zeer stille weggetjes. Toch Stella gebeld en ze hebben het keurig verholpen. Was niet 100% afgesteld. Echter bij de volgende tocht , na 8 km , kwam het geluid bij de fiets van mijn vrouw terug. Bij die van mij kwam na 50km het geluid weer terug. Weer bellen. Dit keer werd bij de kettingkasten iets verbogen. Snel daarna even uitgetest en ja, toch wel verminderd maar toch nog hoorbaar. De monteur vertelde ons dat het na verloop van tijd zal wegslijten, zeker weten.
We hebben gevraagd aan de monteur om onze klacht toch nog te noteren, zodat wij er later bij Stella op terug kunnen vallen. De monteurs waren allemaal top. Wat ons nu met die fietsen overkomt is vreemd.
Het is zeer zacht getik, maar op stille routes toch irritant. We gaan het afwachten en hebben het volste vertrouwen in Stella dat ze nieuwe fietsen geven indien het later toch een fabricagefout blijkt te zijn. We vinden het nl vreemd dat 2 fietsen dezelfde klacht hebben.
Dus na 3 maanden zou het perfect moeten zijn, zo niet : nieuwe fietsen. We gaan niet meteen sleutelen aan nieuwe fietsen.
We gaan het afwachten en vermelden dit in de volgende review. Wordt dus vervolgd.

Geplaatst op: 15-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ron M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Nooit meer!!!

Vanaf de dag van levering een klacht ingediend. Nu inmiddels een half jaar verder maar nog geen oplossing geboden! Heel slechte service! Iedere 2 weken moet ik zelf bellen om contact te hebben. Iedere keer wordt er beloofd dat ik nu echt teruggebeld ga worden maar dat is nog niet gebeurd. Heb nu mijn juridisch adviseur gevraagd mijn bij te staan om toch een oplossing te vinden.

Geplaatst op: 23-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Astrid L.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service en onbereikbaar

Wij proberen de afgelopen maanden contact te krijgen met Stella om een afspraak te maken. Nadat het eindelijk gelukt is wordt de fiets half gemaakt. Er is geen mogelijkheid om snel een nieuwe afspraak. Zeker 12 appjes gestuurd zonder 1 reactie. Wat ons wel is opgevallen is dat als je de verkoopservice belt ze je wel direct kunnen helpen. Stella is een bedrijf dat wel graag wilt verkopen maar totaal geen service kan leveren.

Geplaatst op: 13-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een SUPER slechte service. Waardeloos. Nooit meer Stella

Fiets gekocht altijd staat de fiets binnen na een paar honderd kilometer gefietst te hebben ondersteuning weg. Moet je naar een vestiging toe met de fiets. Best lastig als de ondersteuning weg is dus dan maar iemand langs laten komen thuis en ervoor betalen. Vervolgens is de fiets niet gerepareerd en is de ondersteuning nog steeds weg. Wederom gebeld en natuurlijk komen ze langs maar wel weer betalen. En dan nu het valt niet onder de garantie en of ik even 128 euro wil afrekenen. Het liefst breng ik de fiets terug op een aparte manier. Het gaat niet om het geld maar gewoon de manier waarop je behandeld wordt door Stella. O ja probeer eens iemand te bereiken daar. Vrijwel onmogelijk. Kortom koop nooit maar dan ook nooit een fiets van het merk Stella.

Geplaatst op: 01-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Arie V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een SUPER slechte service. Waardeloos. Nooit meer Stella

Fiets gekocht altijd staat de fiets binnen na een paar honderd kilometer gefietst te hebben ondersteuning weg. Moet je naar een vestiging toe met de fiets. Best lastig als de ondersteuning weg is dus dan maar iemand langs laten komen thuis en ervoor betalen. Vervolgens is de fiets niet gerepareerd en is de ondersteuning nog steeds weg. Wederom gebeld en natuurlijk komen ze langs maar wel weer betalen. En dan nu het valt niet onder de garantie en of ik even 128 euro wil afrekenen. Het liefst breng ik de fiets terug op een aparte manier. Het gaat niet om het geld maar gewoon de manier waarop je behandeld wordt door Stella. O ja probeer eens iemand te bereiken daar. Vrijwel onmogelijk. Kortom koop nooit maar dan ook nooit een fiets van het merk Stella.

Geplaatst op: 01-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Arie V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een SUPER slechte service. Waardeloos. Nooit meer Stella

Fiets gekocht altijd staat de fiets binnen na een paar honderd kilometer gefietst te hebben ondersteuning weg. Moet je naar een vestiging toe met de fiets. Best lastig als de ondersteuning weg is dus dan maar iemand langs laten komen thuis en ervoor betalen. Vervolgens is de fiets niet gerepareerd en is de ondersteuning nog steeds weg. Wederom gebeld en natuurlijk komen ze langs maar wel weer betalen. En dan nu het valt niet onder de garantie en of ik even 128 euro wil afrekenen. Het liefst breng ik de fiets terug op een aparte manier. Het gaat niet om het geld maar gewoon de manier waarop je behandeld wordt door Stella. O ja probeer eens iemand te bereiken daar. Vrijwel onmogelijk. Kortom koop nooit maar dan ook nooit een fiets van het merk Stella.

Geplaatst op: 01-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Arie V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
WAT EEN SLECHTE SERVICE

Ik heb een ongeluk gehad met mijn fiets en ben naar een servicecentrum gegaan waar mijn fiets is gerepareerd met oude spullen uit een doos voor 1200 euro. De accu werkt niet goed en Stella wil deze niet omruilen. Wat voel ik mij belazerd. Wat een waardeloze service.

Geplaatst op: 08-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Service dramatisch

Nu ongeveer 3 weken geleden ben ik naar Stella Waddinxveen geweest. Daar heb ik een Stella Livorno middenmoter gekocht. Volgens de verkoper moest ik wel de fiets (voor de bemiddelde prijs ) daar komen ophalen.
Na een dag heb ik gebeld met klantenservice en gevraagd of de fiets toch thuis afgeleverd kon worden omdat het toch best een stuk van mijn huis is.
Keurig te woord gestaan door medewerkster en dit was geen enkel probleem, ook de door mij reeds betaalde en aangeschafte accessoires voor de fiets zouden dan bij de aflevering van de fiets worden geleverd en op mijn fiets gezet. Dit zou worden bevestigd per mail, dit is echter nooit gebeurd .
Als de fiets wordt afgeleverd blijkt dat de door mij bestelde accessoires er niet bij zijn. De bezorger geeft direct aan dit niet te hebben en kan ook niets voor me doen, gaat ook niet bellen of proberen dit voor me uit te zoeken. Meldt alleen steeds dat hierdoor zijn werkdag wel erg lang wordt en dat de bon niet goed is die ik van de accessoires heb?? Uiteindelijk bel ik dan maar zelf naar de klantenservice, terwijl de bezorger wacht.
Ik krijg weer een uiterst vriendelijke dame aan de lijn en die vindt direct mijn bon in het systeem met de accessoires, ze belooft dat deze spoedig worden nageleverd en dat ze dit natuurlijk zal bevestigen per mail. Ook deze mail met bevestiging ontvang ik niet!
Een dag later ga ik maar weer zelf bellen met de klantenservice van Stella. Na diverse keren doorverbonden worden kom ik dan blijkbaar bij de juiste afdeling terecht. Tijdens de gesprekken met de medewerkers voordat ik bij de laatste ben, verneem ik dan dat er nooit een mail met bevestiging van gemaakte telefonische afspraken wordt verstuurd?
Tot op dit moment is het nog steeds onduidelijk wanneer ik mijn betaalde accessoires krijg, want nu blijken ze ineens niet leverbaar en is het onduidelijk wanneer dit dan wel zou zijn! Ik stuur een mail naar de klantenservice en ook probeer ik het via de app met het verzoek om mij mijn geld terug te betalen, want ik ben er nu wel klaar mee. Dit levert me vooral veel frustratie op. De communicatie binnen Stella en diverse verschillende afdeling is abominabel.
De mensen aan de telefoon zijn allemaal vriendelijk (lees echt goed getraind) echter wordt er steeds iets anders gezegd en blijken de diverse afdelingen van elkaar niet te weten wat ze wel of niet kunnen toezeggen/leveren en beloven dan maar gewoon wat, zonder dat ze deze belofte kunnen waar maken.
Ik heb de fiets nu ruim 1,5 week en heb ik ook al twee keer de melding WO13! gehad en voordat je er achter bent wat dit is (houdt in dat de ondersteuning is uitgevallen) heb je inmiddels al een km of 10 zonder ondersteuning gefietst. Ik heb de fiets net en nu al deze melding 2 keer gehad dat voelt niet goed!
Kortom, op dit moment ben ik zeker niet tevreden over Stella! Het lijkt er, voor mij, op dat ze inmiddels wel gevestigd zijn en dus nadat je de fiets hebt gekocht de service ver te zoeken is.
Ik zou nu gebaseerd op mijn huidig ervaring niet opnieuw voor Stella kiezen, maar voor een bedrijf waar fiets wellicht iets duurder is, maar wel betrouwbaar en gemaakte belofte worden nagekomen.

Geplaatst op: 09-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Carla S.

5 / 10
3/5 2/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer ontevreden omdat service heel erg slecht is

Fiets nu 2 maanden in bezit. Opgehaald in Best omdat levertijd anders een stuk langer zou zijn.
Binnen 2 maanden 1 rem stuk. N.a.v. een poging een afspraak te maken hiervoor de volgende ervaring:

- op whatsapp wordt nauwelijks gereageerd
- wachttijd aan telefoon erg lang (meer dan een kwartier)
- afspraken worden niet vastgelegd
- annulering van afspraken worden niet vastgelegd
- er wordt verder niet meegedacht. "Maak maar nieuwe afspraak" is de reactie.

Wat heb ik er spijt van bij Stella een fiets te hebben gekocht.

Geplaatst op: 22-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: R R.

6 / 10
5/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima fietsen

Wij hebben afgelopen maandag onze fietsen ”˜Liviorno’ opgehaald in Nunspeet. Goede ontvangst met koffie en koek. Ruime tijd voor uitleg. Spiegel gemonteerd en onze eigen fiets kaarthouder keurig overgezet, gisteren voor het eerst de fietsen uitgeprobeerd. De zadels bevielen niet, te hard. Hebben nieuwe gekocht. Werden keurig geholpen door de monteur in Houten. Deze man had het wel erg druk in zijn eentje want het was best druk. Vandaag 55 km gefietst en dit beviel goed. Hoop dat de totale service zo goed blijft in de toekomst.

Geplaatst op: 22-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fam. H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Kan beter

Twee ebikes bij stella besteld prijs overeen gekomen en voorschot betaald. Bij aflevering zij de monteur dat we beter een andere accu konden kopen omdat die langer mee gaat.
Dit kost 200 euro per accu meerprijs. Dus als leek weet je niet beter en doe je dat maar. Dus 400euro duurder.we mochten wel voor 100euro assecoires uitzoeken .
Eerste service buurt is gratis Dus ik na 500km. gebeld voor buurt kwam het busje van stella voorrijden half uurtje werk aan twee fietsen moest ik effe 35 euro voorrijkosten betalen dus voor de twee fietsen 70euro. Nou dit noem ik een waardeloze service.
John Warnier

Geplaatst op: 20-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: John W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
List en bedrog en brutale klanten service

ik had op vrijdag 3-9 een afspraak gemaakt voor een fiets te testen bij mij thuis,
dinsdag middag kwam de verkoper bij mij thuis , had niet de juiste fiets bij zich en vertelde ook dat de dat de aktie van het zomer voordeel van 700 euro voor je fiets terug niet is wat je terug krijgt vorlume zou moeten zijn als je het leest €2450 -700€ =1750€ bij betalen..
maar nee de is formule is zo dat het bruto bedrag zou moeten zijn €2950-700€=2250€ ?
maar zo lees je dit niet in je persoonlijke folder en de fiets is ook niet binnen een week leverbaar maar pas in week 41( binnen 1 week een nieuwe fiets)
kortom zeen zeer slechte ervaring slecht gecommuniceerd, en klap op de vuurpijl krijg ik van morgen een klantensevice aan de lijn om dat die ze gelijk niet krijgt de haak erop gooit terwijl ik gewoon rustig een gesprek aan ga.. nou bij deze stella klant af.!!

Geplaatst op: 08-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Robert G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
ZEER SLECHT

Hele slechte service. Fiets waar vanaf dag 1 een mankement inzit. Dat kan natuurlijk, maar inmiddels 17 maanden verder en fiets is nog niet gemaakt en heeft meer dan de helft van de tijd in Nunspeet of service center gestaan. Iedere keer worden we van het kastje naar de muur gestuurd. Maar nog steeds geen oplossing. Momenteel staat de fiets al 3 maanden bij hen en weten ze niet hoe ze hem moeten maken. Worden niet op de hoogte gehouden en als je belt met de klantenservice hebben ze iedere keer een ander verhaal wat niet klopt. Rondom WAARDELOOS

Geplaatst op: 16-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Elien B.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitstekende service

Ben zeer tevreden over de aanschaf van de Nantes met lage instap. Oude Stella livorno ingeruild. Opgehaald in Best. Uitstekende service in Den Bosch prima verkoper Auke Bierens prima afhandeling.

Geplaatst op: 13-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Willy

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
KOOP GEEN FIETS BIJ STELLA

Ik heb een nieuwe accu gekocht bij Stella. Deze bleek niet goed te functioneren. het achterlicht doet het niet en een oplaadlampje is defect. De accu kost 600 euro en is gerefurbisched oftewel 2e hands en opgeknapt. Stella wil mij geen goede accu leveren. Ik heb dus nul garantie op geleverde producten. Ik koop nooit meer een fiets bij Stella.

Geplaatst op: 08-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bas N.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze communicatie en service

Geprobeerd om contact te krijgen betreffende een reparatie maar heel stella gaf niet thuis.
Maar gaat het om de aanschaf van een nieuwe ebike nemen ze gelijk contact met je op.
Jammer dat service laag in jet vaandel staat tenzij je zelf een service center bezoekt.
Ik bedenk mij wel 3 keer voordat ik opnieuw 3 nieuwe ebikes ga bestellen bij stella

Geplaatst op: 10-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
De communicatie is prut..

1.5 maand geleden onderhoud gehad aan onze 2 stella fietsen waarvan 1 met slechte/piepende remmen. Verschillende keren langs geweest. .Het probleem bleef..vandaag afspraak in Badhoevedorp bij Ammar..Toen bleek dat de spaken los zaten en heeft de remmen nagekeken..waren van binnen vervuild. ..Ammar heeft alles geschuurd en blokken vervangen tevens advies gekregen aangaande onderhoud...tevens de vraag of de ,monteurs beter op geleid kunnen worden ..De fietsen hebben we nu 3 jaar en al 3 andere monteurs gehad en waren er niet tevreden over tot nu! Ammar heeft ons goed geholpen en met het advies om een afspraak te maken om na 2500 km een afspraak te maken als hij aanwezig is in Badhoevedorp.

Geplaatst op: 26-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: John M.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Communicatie waardeloos geen goed woord voor

Fietsen zijn goed monteurs ook maar als je ze wil bellen of mailen waardeloos heb gebeld kreeg er nooit iemand voor heel lang in de wacht op laatst maar opgehangen toen maar een mailtje gestuurd

antwoord krijgt zo spoedig mogelijk bericht dit is inmiddels 2 weken geleden nog steeds geen bericht ben toet zelf maar naar de werkplaats gereden daar werd ik direct geholpen hulde werkplaats leeuwardn en heerhugowaard

Geplaatst op: 10-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tjeerd P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bereikbaarheid onder de maat

3 weken geleden ,na 10 weken wachten,mijn Livorno geleverd.
Nu,na twee keer fietsen,de voorband leeg.
Kontakt niet mogelijk .Half uur naar een schreeuwerig bandje geluisterd om dan te horen dat het te druk is en men mij terugbelt.
Eindelijk fietsweer en niet kunnen is frustrerend.
Daarnaast heb ik nog steeds mijn verz.polis niet. Volgens Stella ben ik verz. maar zonder polis,getekend,trapt geen enkele verz.daar in bij aanspraak.
Echt slordig. Voelt niet zo goed.

Geplaatst op: 11-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mar S.

9 / 10
5/5 2/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Qua fiets zou ik nog wel bij Stella willen bestellen maar in de communicatie het slechtste bedrijf wat ik ken

Al een aantal keren gemaild met Stella. Zowel via het contactformulier als via de infomail. Je krijgt nooit een reactie op de mails die je stuurt. Schande voor een bedrijf dat blijkbaar op zijn lauweren rust. Heb in de afgelopen jaren 5 maal een Stella gekocht. De 6e zal er naw niet van komen.

Geplaatst op: 11-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ies V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
List en bedrog en brutale klanten service

ik had op vrijdag 3-9 een afspraak gemaakt voor een fiets te testen bij mij thuis,
dinsdag middag kwam de verkoper bij mij thuis , had niet de juiste fiets bij zich en vertelde ook dat de dat de aktie van het zomer voordeel van 700 euro voor je fiets terug niet is wat je terug krijgt vorlume zou moeten zijn als je het leest €2450 -700€ =1750€ bij betalen..
maar nee de is formule is zo dat het bruto bedrag zou moeten zijn €2950-700€=2250€ ?
maar zo lees je dit niet in je persoonlijke folder en de fiets is ook niet binnen een week leverbaar maar pas in week 41( binnen 1 week een nieuwe fiets)
kortom zeen zeer slechte ervaring slecht gecommuniceerd, en klap op de vuurpijl krijg ik van morgen een klantensevice aan de lijn om dat die ze gelijk niet krijgt de haak erop gooit terwijl ik gewoon rustig een gesprek aan ga.. nou bij deze stella klant af.!!

Geplaatst op: 08-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Robert G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Stella Fietsen


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bobshop logo
Bobshop
2 beoordelingen
10
Internet-bikes logo
Internet-bikes
4 beoordelingen
7
Ado Bike logo
Ado Bike
3 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Stella Fietsen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 38 beoordelingen geplaatst over Stella Fietsen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,0 gekregen, waarbij 41% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Stella Fietsen actief?

Stella Fietsen is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fietsen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Stella Fietsen reviews? Dan kun je naar de website van Stella Fietsen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie