Stayokay logo

Stayokay reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Stayokay reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4059
Stayokay logo
Website
stayokay.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Stayokay

Ben je op zoek naar een goedkope overnachtingsplek en wil je graag een kamer boeken bij een van de vele Stayokay locatie? Lees dan eerst meer over deze onderneming op deze pagina. Op deze pagina lees je een korte achtergrond over de organisatie, waarom je wel of niet voor Stayokay moet kiezen en of het bedrijf daadwerkelijk betrouwbaar is. Ook lees je hier meer over de klantenservice van het bedrijf en wat reeds bestaande klanten van Stayokay zoal over hun ervaringen te vertellen hebben. Na het lezen van deze informatie kun je zelf een weloverwogen beslissing maken om wel of geen overnachting te boeken bij Stayokay.

Over Stayokay

Stayokay is een van de grootste bedrijven die budgetaccommodaties aanbiedt in Nederland. Het bedrijf heeft goedkope overnachtingen over heel Nederland en werkt daarnaast samen met Hostelling International, een netwerk van maar liefst 3.000 hostels wereldwijd. Indien je dus op zoek bent naar een Stayokay overnachting kun je bij tal van plekken terecht. Hij bedrijf streeft naar een zo comfortabel mogelijke overnachting voor een zo voordegelijk mogelijke prijs.

Waarom kiezen voor Stayokay?

Bij Stayokay ben je verzekerd van een comfortabele overnachting in tal van plekken. Je kunt zowel met de familie terecht bij een Stayokay overnachting als in grote groepen, zoals sportverenigingen, vriendengroepen en scholen. Bij Stayokay kun je vertrouwen op goede algemene voorwaarden en een uitstekende service. Naast een goede service staat Stayokay ook voor een duurzame overnachting en streeft de onderneming naar hints die zoveel mogelijk bijdragen aan een mooiere planeet en een relaxed verblijf.

Ӭ

Is Stayokay betrouwbaar?

Voordat je ergens een overnachting boekt is het altijd slim om te kijken of de onderneming erachter betrouwbaar is. Bij Stayokay hoef je je hier echter geen zorgen over te maken. Stayokay is een zeer succesvolle onderneming met een grote naamsbekendheid. Ook heeft Stayokay vele positieve klantenbeoordelingen en werkt het bedrijf samen met tal van externe partijen. Je kunt de onderneming dan ook zonder problemen vertrouwen. Een overnachting is eenvoudig te boeken en eenvoudig via de website van Stayokay geregeld worden.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag, opmerking, klacht, of wil je graag telefonisch een boeking plaatsen? Benader dan de klantenservice van Stayokay. Dit kan eenvoudig via telefonisch contact, per mail of via het online contactformulier op de website. Een medewerker van Stayokay staat je doorgaans snel te woord en staat voor je klaar om je te helpen met al je vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ooit een overnachting geboekt bij Stayokay en wil je potentiële gasten van Stayokay vertellen over jouw ervaringen met het bedrijf? Schrijf dan een review en help andere met het maken van een weloverwogen beslissing om wel of geen overnachting te boeken bij Stayokay. Schrijf bijvoorbeeld of het boekingsproces eenvoudig was, of de overnachting voldeed aan je verwachtingen en of je in de toekomst wellicht vaker bij een Stayokay zou boeken.

Reviews over Stayokay

Gerelateerde bedrijven

HotelSpecials logo
HotelSpecials
17 beoordelingen
6,9
Bebsy logo
Bebsy
37 beoordelingen
6,2
De Bonte Wever logo
De Bonte Wever
11 beoordelingen
8,3

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Stayokay

Stayokay is geverifieerd door ons expert team. De webshop Stayokay bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Stayokay lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Stayokay. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van stayokay.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van stayokay.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 27-12-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Stayokay


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

HotelSpecials logo
HotelSpecials
17 beoordelingen
6,9
Bebsy logo
Bebsy
37 beoordelingen
6,2
De Bonte Wever logo
De Bonte Wever
11 beoordelingen
8,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Stayokay een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Stayokay. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Stayokay actief?

Stayokay is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hotels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Stayokay reviews? Dan kun je naar de website van Stayokay gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie