Stainaway logo

Stainaway reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Stainaway reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1931
Stainaway logo
Website
Stainaway
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen StainAway

Vlekken in je kleding, op je vloerbedekking of op de bank: je kan er soms echt wanhopig van worden. Heel vervelend als je net je nieuwe outfit aan hebt en iemand gooit zijn glas rode wijn eroverheen. Of wat te denken van een kind wat met zijn witte broek door het gras heeft liggen rollen? Inderdaad, daar word je allesbehalve blij van. Gelukkig bestaan er vlekkenverwijderaars. StainAway is zo’n vlekkenverwijderaar en jij wil nu weten of het ook werkelijk werkt. Of je sowieso krijgt wat je bestelt, dat is op zich ook al een vraag als je via internet iets bestelt. Gelukkig bestaan daar dan weer sites voor met reviews. Ja, je bent hier aan het juiste adres om meer te weten te komen over StainAway. Wij hebben informatie opgezocht over het bedrijf én je kunt hier ook de beoordelingen van anderen lezen over StainAway. Want met die recensies kan jij tenminste weten wat voor soort webshop StainAway.nl is én of StainAway inderdaad je vlekken verwijdert, zoals ze zelf zo enthousiast beweren! Zelf ervaring met StainAway? Dan horen we ook graag wat jouw eigen ervaring is!

Over StainAway

StainAway is een vlekkenverwijderaar, welke gebruikt kan worden op praktisch alle vlekken. Het middel is uniek en handig in gebruik. Zo kan je zelfs onderweg vlekken verwijderen. Niet alleen fijn als je er zelf zeker van wilt zijn dat je piekfijn eruit wil zien. Maar ook als ouder van jonge kinderen kan het fijn zijn. Een rolbeurt in het gras en daarna nog op bezoek bij die nette tante. Geen probleem! Maar ook voor vlekken in je interieur is het een uitkomst. Het bedrijf is gevestigd in Zuidlaren en verkoopt zelf via StainAway.nl. De vlekkenverwijderaar is ook in andere winkels te koop.

Waarom kiezen voor StainAway

Kiezen voor StainAway is kiezen voor een vlekkenverwijderaar die gebruikt kan worden op honderden soorten vlekken. En dat is toch wel erg handig! Je kunt het product kopen als doekje of in een flesje. Het unieke aan deze verwijderaar is dat wassen vaak niet eens meer nodig is. Dit in tegenstelling tot de meeste andere producten. Even naspoelen met koud water is meestal al genoeg! Lekker handig. StainAway is geurloos en omdat je de kleding gewoon kunt aanhouden, is het ideaal als er tijdens een etentje (bijvoorbeeld) iets over je kleding heen gaat. Even behandelen met StainAway, laten drogen en niemand die er nog iets van ziet. De doekjes zijn immers makkelijk even in je tas mee te nemen, dus een praktische uitkomst voor dit soort ongelukjes. Het middel is vrij van chloor- en bleekmiddelen.

Is StainAway betrouwbaar?

Op de site van StainAway kan je beoordelingen vinden uit bijvoorbeeld de Telegraaf en Elegance. Deze positieve artikelen zeggen al genoeg. Betalen doe je gewoon heel eenvoudig en betrouwbaar via de bekende betaalmethoden, zoals iDeal, Mastercard, Visa en Bancontact. Je kunt via een nieuwsbrief op de hoogte blijven van StainAway. Zo kom je ook al meer te weten over het bedrijf.

Klantenservice en klachten

Klachten of andere vragen kan je uiteraard doorgeven/stellen aan de klantenservice. De klantenservice kan je bereiken door te bellen of te mailen. Binnen 14 dagen mag je uiteraard het product retourneren. De retourkosten zijn wel voor eigen rekening. En vanzelfsprekend dient het product nog niet gebruikt te zijn, dicht te zitten en in de originele verpakking teruggestuurd te worden. Er wordt gevraagd om bij retourzendingen de reden op te geven (ben je niet verplicht) en je naam, adresgegevens en ordernummer erbij te vermelden. Meld wel even via mail dat de retourzending eraan komt. Na ontvangst van het retour gezonden product, zal StainAway binnen 7 dagen het geld terugstorten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met het product StainAway of/en met de site? Zou je dan ook jouw ervaring hiermee willen omschrijven in een review? Werkt de vlekkenverwijderaar echt zo goed? Met welke vlekken heb jij bijvoorbeeld het product succesvol ingezet? Ben je wel of niet tevreden en is het het geld wel of niet waard? Maar we willen daarnaast ook graag weten of de bestellingen via de site goed gaan. Als er problemen of klachten waren: hoe werd je geholpen? Als je iets retour gezonden hebt, waren ze echt zo snel met terugbetalen? Kortom: wat zijn jouw ervaringen met StainAway? Door jouw beoordeling hier achter te laten, kan ook jij anderen helpen om een juiste keuze te maken! Namens andere geïnteresseerden alvast bedankt!

Gerelateerde bedrijven

O2 Health logo
O2 Health
2 beoordelingen
9,5
FonQ logo
FonQ
6 beoordelingen
6,8
QuicknBrite logo
QuicknBrite
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Stainaway

Stainaway is geverifieerd door ons expert team. De webshop Stainaway bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Stainaway lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Stainaway. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Stainaway is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Stainaway te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Stainaway.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijn spul

Ik heb al heel wat vlekken kunnen verwijderen uit mijn kleren en de vlekken doekjes zijn ook echt ideaal voor onder weg en we nemen ze altijd mee als we met de auto gaan.

Geplaatst op: 28-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ruth U.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Stainaway


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

O2 Health logo
O2 Health
2 beoordelingen
9,5
FonQ logo
FonQ
6 beoordelingen
6,8
QuicknBrite logo
QuicknBrite
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Stainaway een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Stainaway. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Stainaway actief?

Stainaway is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huishouden.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Stainaway reviews? Dan kun je naar de website van Stainaway gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie