Spotcap logo

Spotcap reviews, ervaringen en beoordelingen

Spotcap reviews, ervaringen en beoordelingen
2761
Spotcap logo
Website
Spotcap
Categorie
Financieel

Reviews en ervaringen Spotcap

Spotcap is een bedrijf dat je van dienst kan zijn als je zoekt naar een zakelijke lening. Zeker als het om het lenen van geld gaat is het belangrijk de juiste partner te kiezen. Om meer zekerheid te krijgen over wat Spotcap voor je kan betekenen, hebben we de reviews en ervaringen gelezen en de belangrijkste zaken voor je uitgelicht. Daarna is het aan jou om eventueel ook te kiezen voor een zakelijke lening van Spotcap.

Over Spotcap

Spotcap is een bekende online aanbieder van zakelijke kredieten voor ondernemers. De kredietverstrekker is actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Australië en Nieuw Zeeland. Het is overigens de bedoeling dat Spotcap binnen afzienbare tijd onderdeel wordt van CapitalBox. Op die manier denken de mensen achter Spotcap dat ze samen met de integriteit van CapitalBox het MKB nog veel beter van dienst kunnen zijn.

Waarom kiezen voor Spotcap?

Je kiest voor Spotcap omdat je geheel vrijblijvend een aanvraag in kunt dienen voor zakelijk krediet tot een bedrag van 350.000 euro. Voordeel van Spotcap is dat je altijd binnen één dag uitsluitsel krijgt en wordt je aanvraag gehonoreerd dan heb je meteen toegang tot je krediet door middel van een persoonlijk dashboard. Er geldt een korte looptijd overigens van 24 maanden en je lost elke maand af. Verder krijg je de mogelijkheid om vervroegd en boetevrij af te lossen. Ook een voordeel is dat de rente gebaseerd wordt op de financiële prestatie en het risicoprofiel van de onderneming.

Is Spotcap betrouwbaar?

Afgaand op de beoordelingen van bestaande klanten van Spotcap is inderdaad sprake van een betrouwbare kredietverstrekker. Die betrouwbaarheid zien we terug in het feit dat de kredietaanbieder aangesloten is bij de Vereniging van Financieringsondernemingen Nederland, het VFN. Ook wordt zoals het een goed kredietverstrekker betaamd samengewerkt met Bureau Kredietregistratie in Tiel. Overigens vraagt Spotcap ook iets van de ondernemers, bijvoorbeeld dat het bedrijf twee jaar actief is, dat er een jaaromzet is van tenminste drie ton en dat de DGA’s in Nederland woonachtig zijn.

Klantenservice en klachten

Zeker als het om geld gaat is communicatie belangrijk. Om die reden zijn er ook voldoende wegen die je kunt bewandelen als je een vraag wilt stellen of een klacht in wilt dienen, iets dat overigens zelden aan de orde is. Om die reden kun je gewoon telefonisch contact opnemen met Spotcap. Wil je sneller, dan is de chat wellicht de beste optie en je kunt ook een e-mail sturen met daarin je grieven. Spotcap vind je eveneens op de social media kanalen Twitter en LinkledIn. Ook zo kun je contact leggen met deze specialist.

Wil jij ook beoordelen?

Ze zijn erg waardevol, de beoordelingen van mensen die al eens een bepaald product, dienst, merk of leverancier hebben geprobeerd. De onafhankelijke informatie helpt je bij het nemen van de enige juiste beslissing. Uit de recensies filter je gemakkelijk precies die informatie die je zoekt om vervolgens de voor jou beste keuze te maken. Daarom vragen we je vriendelijk maar dringend om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun je andere mensen ook helpen als er keuzes gemaakt moeten worden.

Reviews over Spotcap
Gerelateerde bedrijven
Goede Zaak logo
Goede Zaak
2 beoordelingen
9
Capitalbox logo
Capitalbox
2 beoordelingen
9
Floryn logo
Floryn
4 beoordelingen
7,8
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Spotcap

Spotcap is geverifieerd door ons expert team. De webshop Spotcap bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Spotcap lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Spotcap. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Spotcap is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Spotcap. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Spotcap.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer vertrouwelijk

Ik was erg blij om deze bankdienst aan te bevelen. Zeer vertrouwelijk en uitputtend, Lening diensten en spaar- en rentetarieven, zulke dingen zijn echt geweldig. Beveel deze dienst ten zeerste aan.

Geplaatst op: 16-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nina V.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Spotcap
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Goede Zaak logo
Goede Zaak
2 beoordelingen
9
Capitalbox logo
Capitalbox
2 beoordelingen
9
Floryn logo
Floryn
4 beoordelingen
7,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Spotcap een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Spotcap. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Spotcap actief?

Spotcap is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bedrijfsleningen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Spotcap reviews? Dan kun je naar de website van Spotcap gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie