SportHorses.nl logo

SportHorses.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
SportHorses.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3055
SportHorses.nl logo
Website
sporthorses.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Sporthorses.nl

Een paard kopen of verkopen is dankzij de website Sporthorses.nl een stuk eenvoudiger geworden. Lees hier meer over dit unieke online platform voor paardenverkoop en bekijk de reviews van klanten. Je kunt hun ervaringen met het (ver)kopen via Sporthorses.nl hier lezen.

Over Sporthorses.nl

Sporthorses.nl is opgericht om het kopen en verkopen van paarden een stuk eenvoudiger te maken. Je kunt online een advertentie plaatsen bij Sporthorses.nl en deze wordt direct vertaald naar andere talen en geplaatst op meerdere websites als advertentie. Op deze manier kun je jouw paard wereldwijd verkopen voor de beste prijs of kun je een stuk eenvoudiger jouw droompaard online vinden.

Je kunt bij Sporthorses.nl eenvoudig zoeken per ras of zelf een zoekterm invullen. Alle paarden zijn voorzien van foto's en een beschrijving van zowel het paard, als de fokkerij. Zie je een paard dat je aanspreekt? Dan kun je via Sporthorses.nl moeiteloos in contact komen met de eigenaar.

Waarom kiezen voor Sporthorses.nl

Bij Sporthorses.nl heb je veel meer keuze. Ben je op zoek naar een Arabier of een Fries? Bekijk dan het complete aanbod van Sporthorses.nl en geniet van veel meer keuze dan bij slechts eens fokkerij bij jou in de buurt. Je kunt zo snel een geschikt paard vinden en in contact komen met de verkopende partij.

Ook wanneer je juist een paard wilt verkopen, is Sporthorses.nl de beste plek om dit te doen. Je kunt zo jouw paard aanbieden aan een veel breder publiek. Sporthorses.nl zorgt ook voor de internationale verkoop en zal jouw advertentie automatisch vertalen. Op deze manier heb je dus veel meer kans op een succesvolle en eventuele internationale verkoop van jouw paard, zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen.

Een groot voordeel van Sporthorses.nl, is dat je zelf het contact als (ver)koper kunt regelen. Je komt direct in contact met de (ver)kopende partij en kunt zo snel de verkoop regelen. Door dit onderling te kunnen regelen, kun je veel sneller tot een deal komen. Ook kun je op deze manier gemakkelijk zelf het transport regelen of zelf een datum kiezen om het paard op te halen. Zo heb je dus nooit gedoe met een derde partij.

Is Sporthorses.nl betrouwbaar?

Sporthorses.nl is een betrouwbare website om jouw paard te verkopen of een paard te kopen. Deze website zorgt namelijk voor een veilig aanbod en de advertenties worden altijd eerst goed gescreend. Sporthorses.nl is onderdeel van het grotere Sporthorses platform dat nog veel meer internationale domeinnamen heeft.

Betalen via Sporthorses.nl dat kan, maar is niet direct nodig. Wanneer je in contact komt met een de verkoper of koper, kun je de betaling ook zelf regelen. Zo kun je altijd zelf zorgen voor een veilige transactie en een goed betaalsysteem kiezen. Betaal bijvoorbeeld veilig op de dag van het transport met een betaalmethode naar keuze. Zo kun je gewoon met Ideal of creditcard betalen. Haal je het paard zelf op? Dan kun je natuurlijk ook in overleg met cashgeld betalen.

Klantenservice en klachten

Je kunt zelf in contact komen met verkopers via Sporthorses.nl. Heb je toch een vraag over de website zelf of verloopt het contact met de verkopende partij stroef? Je kunt dan altijd contact opnemen met Sporthorses.nl voor meer informatie en eventueel advies. Sporthorses.nl helpt je graag bij het maken van een goede keuze en kan je verder informeren over al hun services. Je kunt de Sporthorses.nl klantenservice eenvoudig bereiken. Je kunt ze dagelijks mailen en op werkdagen zijn zij ook telefonisch bereikbaar voor al jouw vragen.

Vertrouw je een verkoper of koper niet? Maak dan een melding bij de klantenservice van Sporthorses.nl. Zo kunnen zij een veilige website voorzien. Heb je ook een klacht over een onderling of over de tegenpartij? Zorg er dan voor dat je Sporthorses.nl hiervan op de hoogte stelt.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens een paard verkocht via Sporthorses.nl of heb je jouw nieuwe paard hier gekocht? Laat dan in een review en beoordeling weten hoe deze ervaring was. Hoe was het om online een paard te (ver)kopen en hoe verliep dit proces? Was het eenvoudig om te onderhandelen en wat kun je vertellen over de extra service van Sporthorses.nl? Zou je andere paardenliefhebbers aanraden om ook bij Sporthorses.nl te (ver)kopen en zou je hier nogmaals een paard (ver)kopen?

Reviews over SportHorses.nl

Gerelateerde bedrijven

Bodygymshop logo
Bodygymshop
4 beoordelingen
8,8
PlayFootball.shop logo
PlayFootball.shop
2 beoordelingen
9
PlayHockey.shop logo
PlayHockey.shop
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over SportHorses.nl

Het bedrijf SportHorses.nl is geverifieerd door ons. De webshop sporthorses.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. SportHorses.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. SportHorses.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van sporthorses.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van sporthorses.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van SportHorses.nl.

Geplaatst op: 03-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over SportHorses.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bodygymshop logo
Bodygymshop
4 beoordelingen
8,8
PlayFootball.shop logo
PlayFootball.shop
2 beoordelingen
9
PlayHockey.shop logo
PlayHockey.shop
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is SportHorses.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over SportHorses.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is SportHorses.nl actief?

SportHorses.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de SportHorses.nl reviews? Dan kun je naar de website van SportHorses.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie