Snowtime logo

Snowtime reviews, ervaringen en beoordelingen

Snowtime reviews, ervaringen en beoordelingen
1915
Snowtime logo
Website
Snowtime
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en ervaringen Snowtime

Ben jij liefhebber van sneeuw en van de wintersportvakantie? Misschien is het een idee om dan eens zaken te doen met Snowtime. Door hier een samenvatting te geven van de reviews en ervaringen van mensen die al eens van een vakantie genoten via Snowtime, kun je snel beslissen of jij ook gebruik gaat maken van de diensten van Snowtime.

Over Snowtime

Snowtime is al ruim dertig jaar bekend van het organiseren van wintersportreizen. In eerste instantie lag de focus vooral op Frankrijk, nu richt Snowtime zich vooral op Frankrijk, Oostenrijk en Italië. Daarnaast biedt het ook reizen aan naar Canada en Andorra. Snowtime ontzorgt je graag en maakt elke reis van begin tot eind kloppend. De organisatie denkt graag met je mee en hangt een volledig transparante werkwijze voor.

Waarom kiezen voor Snowtime?

Het is het gemak dat Snowtime je biedt. Met de organisatie boek je namelijk heel snel en gemakkelijk een wintersportreis. Dit niet in de laatste plaats vanwege het slimme navigatiesysteem waarmee de website van de specialist is uitgerust. Je kiest eveneens voor Snowtime vanwege het feit dat het de oprichter is van Dutchweek Snowtime in het bekende skioord Val Thorens. Dit evenement staat bekend als het grootste Nederlandse feest dat in de Alpen georganiseerd wordt. Telkens weer bezoeken rond de 6.000 mensen dit unieke evenement. Het zegt veel over dit feest, dat door Snowtime dan ook vlekkeloos georganiseerd wordt.

Is Snowtime betrouwbaar?

Het is goed zaken doen met Snowtime, zo lezen we terug in de positieve reviews en ervaringen van mensen die al eens via deze specialist een reis boekten. Ze noemen de reizen perfect georganiseerd en de organisatie betrouwbaar. Die betrouwbaarheid blijkt ook wel uit het lidmaatschap dat Snowtime heeft bij het ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Nog iets; je kunt altijd rekenen op de medewerkers van Snowtime, ook tijdens je verblijf. Dan kun je namelijk terugvallen op hostesses.

Klantenservice en klachten

Wil je een klacht indienen? Dan biedt Snowtime je daar alle gelegenheid voor. Zo kun je altijd terecht bij de live chat en kun je ook prima met Snowtime bellen of stuur je een e-mail. Je kunt je klacht ook schriftelijk indienen. Je vindt het adres gewoon op de website van de specialist in wintersportreizen. Je kunt daarnaast nog contact zoeken via Facebook en Twitter, want ook op de social media is Snowtime behoorlijk actief. Als jij je abonneert op de regelmatig verschijnende nieuwsbrief van Snowtime, dan weet je bovendien zeker dat geen aanbieding je nog ontgaat.

Wil jij ook beoordelen?

Zeker als je een vakantie wilt boeken is het zaak dat jij je geld goed besteedt en dus kiest voor de juiste partner. Mocht je twijfelen dan weet je dat de beoordelingen van mensen die je voor gingen je helpen bij het nemen van een beslissing. Het is onafhankelijke informatie, uit de eerste hand. Vaak neem je na het lezen van recensies vooral een meer weloverwogen besluit. Nu we het belang van beoordelingen nog maar weer eens duidelijk gemaakt hebben, willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Mensen die later ook een keuze moeten maken, zullen je er dankbaar voor zijn.

Gerelateerde bedrijven

Netski logo
Netski
2 beoordelingen
9,5
Texel logo
Texel
2 beoordelingen
8,5
De Bonte Wever logo
De Bonte Wever
16 beoordelingen
8,4

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Snowtime

Het bedrijf Snowtime is geverifieerd door ons. De webshop Snowtime is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Snowtime is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Snowtime maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Snowtime is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Snowtime. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Snowtime.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed geadviseerd

Wil je een wintersport boeken? Dan moet je echt hier zijn!! Vorig jaar met mijn vader naar Kitzbühel gegaan en man wat was dit mooi! We hadden van te voren gebeld met de organisatie en wij zijn heel goed geadviseerd.

Geplaatst op: 20-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tess S.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Snowtime


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Netski logo
Netski
2 beoordelingen
9,5
Texel logo
Texel
2 beoordelingen
8,5
De Bonte Wever logo
De Bonte Wever
16 beoordelingen
8,4

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Snowtime een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Snowtime. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Snowtime actief?

Snowtime is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groepsaccommodaties , hotels en wintersport.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Snowtime reviews? Dan kun je naar de website van Snowtime gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie