Slimster logo

Slimster reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Slimster reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2307
Slimster logo
Website
slimster.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Slimster

Bij Slimster zijn ze van mening dat iedereen de beste deal verdient. Slimster helpt je dan ook graag om deze te vinden. Tegenwoordig is er zo veel informatie te vinden, dat de kans groot is dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Op het vergelijkingsplatform Slimster vergelijk je gemakkelijk en snel verschillende producten en diensten. Wil je graag meer weten over beoordelingen van Slimster? Wij hebben de reviews van Slimster op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn van Slimster gebruikers en neem een weloverwogen beslissing om gebruik te maken van dit vergelijkingsplatform.

Over Slimster

Slimster is dé vergelijker waarmee jij eenvoudig de beste deal vindt. Je kunt een groot aantal diensten en producten vergelijken. Zo vind je via Slimster bijvoorbeeld een goede schilder voor jouw schilderklus, het goedkoopste energiecontract of de beste sim only deal. Slimster werkt samen met meer dan 2.000 bedrijven, van grote bedrijven tot kleine specialisten. Het aanbod dat jij te zien krijgt is altijd uitstekend afgestemd op jouw klus of wensen. Hierbij kijkt Slimster niet enkel naar de prijs, maar staat ook de kwaliteit hoog in het vaandel. Na het aangeven van jouw eisen, wensen en specificaties krijg je de beste deals te zien. Voor klussen in huis, zoals hulp bij je verbouwing, vraag je gemakkelijk een offerte aan. Vervolgens ontvang je vrijblijvend maximaal 4 offertes op de mail en kies je de offerte met de beste deal.

Waarom kiezen voor Slimster

Door gebruik te maken van Slimster bespaar je tijd en geld. De informatie die je te zien krijgt is objectief en betrouwbaar. Slimster verkoopt geen advertentieruimte, maar verdient zijn geld door een kleine vergoeding te ontvangen van aangesloten bedrijven op het moment dat je een aankoop doet of overstapt. Het platform is dus volledig onafhankelijk. Ondanks dat het een online platform is, staat persoonlijke aandacht voorop bij Slimster. Je kunt dan ook altijd advies of hulp vragen aan de klantenservice.

Is Slimster betrouwbaar?

Slimster heeft 3 jaar op rij, in 2017, 2018 en 2019, de FD Gazellen Award gewonnen. Hiermee behoort het vergelijkingsplatform tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In 2020 is Slimster voor het eerst genomineerd is voor Website van het Jaar. Dit laat zien dat de dienst zeer wordt gewaardeerd door onze klanten. Het kleine team staat altijd klaar voor klanten om ze te helpen bij het vinden van de beste deal. Je kunt de klantenservice dan ook op verschillende manieren bereiken. Wist je dat al meer dan 300.000 vergelijkingen zijn gemaakt op Slimster?

Klantenservice en klachten

Slimster is een Nederlands bedrijf gevestigd in Nijkerk. Online kun je veel informatie vinden, maar bij Slimster begrijpen ze dat je soms wat meer ondersteuning nodig hebt. Je kunt contact opnemen met de klantenservice op werkdagen tussen 9:00 - 17:30 uur. Wanneer je via de app of e-mail contact opneemt, is de kans groot dat je ook buiten kantoortijden snel een antwoord krijgt op jouw vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij wel eens een vergelijking gemaakt op Slimster? Deel jouw ervaring met bezoekers van deze pagina om ze te helpen bij het maken van de juiste beslissing. Vertel bijvoorbeeld wat je vindt van het gebruiksgemak van de website, hoe snel je meerdere offertes binnen had en of jouw klus uiteindelijk naar behoren is uitgevoerd. De gemiddelde besparing die klanten verwezenlijken door eerst te vergelijken via Slimster bedraagt maar liefst 45%.

Reviews over Slimster

Gerelateerde bedrijven

Skala.nl logo
Skala.nl
2 beoordelingen
9
Aluminiumfoto.com logo
Aluminiumfoto.com
2 beoordelingen
9,5
Skiset logo
Skiset
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

6,4
25% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Ervaringen met Slimster

Ons team van experts heeft Slimster geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Slimster bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Slimster is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Slimster is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van slimster.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Totaal geen aanbod bij aanvraag offerte warmtepomp

Geen enkele reactie gehad op mijn aanvraag voor offerte warmtepomp. Wel na weken een telefoontje dat er aan wordt gewerkt.
Nu net na weer drie weken een mail ontvangen of ik door wil gaan met de offerte-aanvraag……..

Slecht geregeld!

Geplaatst op: 05-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht, laat je betalen voor iets wat er niet is

Zeer slecht, heb betaald voor meerdere opdrachten die er niet zijn, of al vergeven, of niet beschikbaar. Slimster belt achter mijn rug om klanten en zegt vervolgens dat ik een oplichter ben terwijl ik niet eens de kans heb gehad te beginnen. Ik probeer in contact met slimster te komen maar geven totaal geen gehoor, telefoon word niet opgenomen. Kijk uit mensen en bedrijven! Kost veel geld en veel klanten.

Geplaatst op: 16-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Marketing-gegevens verzamelen

Na aanvraag van Warmtepomp, zonder tijdsdruk, antwoord; geen offertes/bedrijven beschikbaar.
Onmiddellijk verzoek ingediend mijn gegevens te verwijderen.

Geplaatst op: 08-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fons

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Meedenkend bedrijf

Er wordt goed megedacht en de bedrijven in de regio zijn goed bekend qua wat de prijs en kwaliteit betreft. Zodra ik binnenkort weer iets nodig heb dan klop ik het eerst bij Slimster aan.

Geplaatst op: 11-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sven D.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Slimster


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Skala.nl logo
Skala.nl
2 beoordelingen
9
Aluminiumfoto.com logo
Aluminiumfoto.com
2 beoordelingen
9,5
Skiset logo
Skiset
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Slimster een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Slimster. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,4 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Slimster actief?

Slimster is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Slimster reviews? Dan kun je naar de website van Slimster gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie