Sleeve7 logo

Sleeve7 reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Sleeve7 reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2846
Sleeve7 logo
Website
Sleeve7
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Sleeve7

Het valt als wat langere man niet altijd mee om een leuk en origineel (en passend) overhemd te vinden. Sleeve7 kan je wél van dienst zijn. Om je meer informatie te geven over deze specialist, hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten van Sleeve7 bekeken en voor jou samengevat. Vervolgens beslis je uiteraard zelf of je ook kiest voor de overhemden van Sleeve7.

Over Sleeve7

Sleeve7 is specialist in het aanbieden van overhemden met mouwlengte 7. Deze mouwlengte is geschikt voor mannen vanaf een lengte van 1,80 meter. De specialist heeft de grootste collectie van Europa als het gaat om overhemden met deze mouwlengte. Bijzonder is dat de overhemden eigenhandig ontworpen zijn en dat ze je in zeer gevarieerde modellen worden aangeboden. Inmiddels is Sleeve7 wereldwijd bekend. De overhemden worden tegenwoordig geleverd op alle continenten van de wereld.

Waarom kiezen voor Sleeve7

Heb jij mouwlengte 7? Dan vind je nog wel overhemden, het wordt dan echter wel al moeilijker om iets bijzonders te vinden. Die kans biedt Sleeve7 je wel. De collectie van deze specialist wordt twee keer per jaar aangevuld met weer nieuwe modellen. De beschikbare overhemden kun je typeren als tijdloos, klassiek of extra vrolijk, want steeds is sprake van een zeer gevarieerd aanbod. De ontwerpen komen van Sleeve7 zelf. Daardoor koop je bij deze aanbieder steeds iets bijzonders, ongeacht of het om een overhemd voor zakelijk of casual gebruik gaat.

Is Sleeve7 betrouwbaar?

Als man van tenminste 1,80 meter kun je echt vertrouwen op Sleeve7, zo lezen we terug in de reviews en ervaringen van bestaande klanten. Je kunt vertrouwen op overhemden die van de beste kwaliteit zijn. Voor de productie is gebruik gemaakt van het beste katoen, katoen dat opvalt vanwege de souplesse en de kracht. Bovendien weet je dat Sleeve7 overhemden nooit krimpen. Betrouwbaar zijn ook de leveringen van deze specialist. Waar je ook woont, als jij een overhemd bij Sleeve7 bestelt, dan krijg je die gewoon bij je thuis bezorgd. Daar kun je van op aan.

Klantenservice en klachten

Mocht je om wat voor reden dan ook aanleiding hebben om een klacht in te dienen, dan kun je dat schriftelijk doen. Het adres van de specialist in overhemden met mouwlengte 7 staat gewoon op de website namelijk. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier dat je op de website vindt. Wil je nog sneller en direct contact, kom dan langs in Amsterdam of bel met Sleeve7. In alle gevallen zal Sleeve7 proberen de klacht te verhelpen, want klanttevredenheid is erg belangrijk voor deze specialist.

Wil jij ook beoordelen?

Als je twijfels hebt en geen keuze kunt maken, dan geven vaak de beoordelingen van bestaande klanten de doorslag. Het gaat dan om informatie uit de praktijk en daar heb je echt wat aan. Met die extra informatie neem je vaker de enige juiste beslissing. Nu jij zelf de toegevoegde waarde van de reviews en ervaringen ervaren hebt, vragen we je om voortaan ook een beoordeling te maken. Het is slechts een kleine moeite, maar je helpt andere mensen er geweldig mee.

Gerelateerde bedrijven

Silvercreek logo
Silvercreek
2 beoordelingen
9,5
HappyRainyDays logo
HappyRainyDays
2 beoordelingen
9
Suitableshop logo
Suitableshop
6 beoordelingen
8,7

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Sleeve7

Sleeve7 is geverifieerd door ons expert team. De webshop Sleeve7 bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Sleeve7 lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Sleeve7. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Sleeve7 is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Sleeve7 te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Sleeve7.

Geplaatst op: 06-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snelle reactie

Na dat ik een overhemd had besteld had ik me bedacht want ik wilde toch een andere. Ik heb toen via het klanten formulier op de site mijn gegevens ingevuld en kreeg binnen een paar minuten al reactie terug. Heel erg bedankt!

Geplaatst op: 11-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gwen V.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Sleeve7


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Silvercreek logo
Silvercreek
2 beoordelingen
9,5
HappyRainyDays logo
HappyRainyDays
2 beoordelingen
9
Suitableshop logo
Suitableshop
6 beoordelingen
8,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sleeve7 een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Sleeve7. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sleeve7 actief?

Sleeve7 is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sleeve7 reviews? Dan kun je naar de website van Sleeve7 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie