Sleeve7 logo

Sleeve7 ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

1 beoordelingen • 8,0
Bezoek de website
Sleeve7 logo
Sleeve7 ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
1 beoordelingen • 8,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
1 beoordelingen
8
5 sterren
0%
4 sterren
100%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
8
6
8
10

Gerelateerde bedrijven

Asos.com logo Asos.com
3 beoordelingen
4,7
HappyRainyDays logo HappyRainyDays
1 beoordelingen
8
Maison-Lab logo Maison-Lab
0 beoordelingen
10

Reviews en ervaringen Sleeve7

Het valt als wat langere man niet altijd mee om een leuk en origineel (en passend) overhemd te vinden. Sleeve7 kan je wél van dienst zijn. Om je meer informatie te geven over deze specialist, hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten van Sleeve7 bekeken en voor jou samengevat. Vervolgens beslis je uiteraard zelf of je ook kiest voor de overhemden van Sleeve7.

Over Sleeve7

Sleeve7 is specialist in het aanbieden van overhemden met mouwlengte 7. Deze mouwlengte is geschikt voor mannen vanaf een lengte van 1,80 meter. De specialist heeft de grootste collectie van Europa als het gaat om overhemden met deze mouwlengte. Bijzonder is dat de overhemden eigenhandig ontworpen zijn en dat ze je in zeer gevarieerde modellen worden aangeboden. Inmiddels is Sleeve7 wereldwijd bekend. De overhemden worden tegenwoordig geleverd op alle continenten van de wereld.

Waarom kiezen voor Sleeve7

Heb jij mouwlengte 7? Dan vind je nog wel overhemden, het wordt dan echter wel al moeilijker om iets bijzonders te vinden. Die kans biedt Sleeve7 je wel. De collectie van deze specialist wordt twee keer per jaar aangevuld met weer nieuwe modellen. De beschikbare overhemden kun je typeren als tijdloos, klassiek of extra vrolijk, want steeds is sprake van een zeer gevarieerd aanbod. De ontwerpen komen van Sleeve7 zelf. Daardoor koop je bij deze aanbieder steeds iets bijzonders, ongeacht of het om een overhemd voor zakelijk of casual gebruik gaat.

Is Sleeve7 betrouwbaar?

Als man van tenminste 1,80 meter kun je echt vertrouwen op Sleeve7, zo lezen we terug in de reviews en ervaringen van bestaande klanten. Je kunt vertrouwen op overhemden die van de beste kwaliteit zijn. Voor de productie is gebruik gemaakt van het beste katoen, katoen dat opvalt vanwege de souplesse en de kracht. Bovendien weet je dat Sleeve7 overhemden nooit krimpen. Betrouwbaar zijn ook de leveringen van deze specialist. Waar je ook woont, als jij een overhemd bij Sleeve7 bestelt, dan krijg je die gewoon bij je thuis bezorgd. Daar kun je van op aan.

Klantenservice en klachten

Mocht je om wat voor reden dan ook aanleiding hebben om een klacht in te dienen, dan kun je dat schriftelijk doen. Het adres van de specialist in overhemden met mouwlengte 7 staat gewoon op de website namelijk. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier dat je op de website vindt. Wil je nog sneller en direct contact, kom dan langs in Amsterdam of bel met Sleeve7. In alle gevallen zal Sleeve7 proberen de klacht te verhelpen, want klanttevredenheid is erg belangrijk voor deze specialist.

Wil jij ook beoordelen?

Als je twijfels hebt en geen keuze kunt maken, dan geven vaak de beoordelingen van bestaande klanten de doorslag. Het gaat dan om informatie uit de praktijk en daar heb je echt wat aan. Met die extra informatie neem je vaker de enige juiste beslissing. Nu jij zelf de toegevoegde waarde van de reviews en ervaringen ervaren hebt, vragen we je om voortaan ook een beoordeling te maken. Het is slechts een kleine moeite, maar je helpt andere mensen er geweldig mee.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Sleeve7

profielfoto van Gwen V.
Gwen V.
11-06-2021
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle reactie

Na dat ik een overhemd had besteld had ik me bedacht want ik wilde toch een andere. Ik heb toen via het klanten formulier op de site mijn gegevens ingevuld en kreeg binnen een paar minuten al reactie terug. Heel erg bedankt!

Schrijf een review over Sleeve7

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Asos.com logo Asos.com
3 beoordelingen
4,7
HappyRainyDays logo HappyRainyDays
1 beoordelingen
8
Maison-Lab logo Maison-Lab
0 beoordelingen
10