Sightful logo

Sightful reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Sightful reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1906
Sightful logo
Website
Sightful
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Sightful

Veel mensen dragen contactlenzen die ze regelmatig en soms dagelijks vervangen. Sightful is een online leverancier van contactlenzen. Wil jij meer te weten komen over de betrouwbaarheid van de Sightful webwinkel, dan kan je hier ervaringen en reviews van klanten snel en eenvoudig teruglezen. Misschien is Sightful wel de webwinkel die je zoekt als je nieuwe contactlenzen gaat aanschaffen.

Over Sightful

De webwinkel van Sightful is afkomstig uit de koker van GrandVision. Dit is een wereldwijd opererende optiekketen met een beursnotering in Amsterdam. Sightful heeft als doel om het leven van mensen met contactlenzen net een beetje eenvoudiger te maken. Dit doen ze door een groot aanbod van lenzen die precies worden bezorgd wanneer ze nodig zijn. Hieraan gekoppeld is hun belofte aan hun klanten "verrassend eenvoudig online je lenzen bestellen". Hun usps is hun aanbod van een groot aantal topmerken contactlenzen die ze verkopen voor een standaard lage prijs.

Waarom kiezen voor Sightful

Sightful verkoopt alle soorten lenzen. Denk hierbij aan daglenzen, weeklenzen en maandlenzen, maar ook voor kleurlenzen, multifocale lenzen en torische lenzen kan je bij Sightful terecht. Naast lenzen is er een ruime keuze aan lensvloeistof, pincetten voor contactlenzen, lensdoosjes, computerbrillen en oogdruppels verkrijgbaar. Aan Sightful zijn verschillende opticiens verbonden die klanten informatie geven over medische vragen over het dragen van lenzen, welke lenzen geschikt zijn bij een oogafwijking, welke lenzen voor jou het beste geschikt zijn en welke lenzenvloeistof je het beste kan gebruiken.

Is Sightful betrouwbaar?

Sightful heeft een stevige link met de wereldspeler GrandVision, die door hun netwerk en kennis over contactlenzen een betrouwbaar bedrijf is. Sightful heeft een nominatie gekregen in de categorie e-commerce voor een Dutch Interactive Award. Sifghtful is aanwezig op sociale media via Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. Sightful is niet aangesloten bij een branchevereniging of keurmerk voor internetwinkels, maar werk wel samen met opticiens.

Klantenservice en klachten

Klanten kunnen voor alle vragen telefonisch en via e-mail contact opnemen met Sightful. Het bedrijf probeert binnen 15 minuten je vraag te beantwoorden. Ongeopende verpakkingen mogen tot 90 dagen na aankoop worden geretourneerd, waarna je het aankoopbedrag terugkrijg op je rekening. Wil je een bestelling annuleren dan doe je dit door zo snel als mogelijk de klantenservice te bellen. In de algemene voorwaarde staat een klachtenregeling waarin staat dat Sightful binnen 14 dagen antwoord geeft op een klacht. Hierin moet minimaal een indicatie staan over de termijn waarin de klacht zal worden behandeld. De klant moet Sightful minimaal 4 weken de tijd geven om een klacht op te lossen. Hierna mag de klacht aan een rechtbank worden voorgelegd.

Wil jij ook beoordelen?

Snel en eenvoudig de juiste contactlenzen aan huis bezorgd krijgen is het doel van Sightful. We zijn benieuwd hoe jouw ervaring met Sightful is geweest. Ben je 100% tevreden of zijn er verbeterpunten? Schrijf hier je eigen review over Sightful en laat andere lensdragers lezen wat ze van Sightful kunnen verwachten. Hiermee help je ze een weloverwogen keuze te maken of ze ook hun lenzen via Sightful zullen bestellen.

Reviews over Sightful

Gerelateerde bedrijven

Alensa logo
Alensa
14 beoordelingen
6,4
Leesbrilhuis logo
Leesbrilhuis
1 beoordeling
10
Mijnleesbril.nl logo
Mijnleesbril.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Sightful

Sightful is geverifieerd door ons expert team. De webshop Sightful bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Sightful lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Sightful. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Sightful is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Sightful. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Sightful.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Topprijzen en prima website

Ik kende Sightful niet maar omdat andere verdelers van mijn lenzen leverproblemen hadden, ging ik opnieuw op zoek en kwam ik bij hen terecht. De website gaf aan dat de levertermijn wat langer kon zijn. Dat was gisteren. Vandaag werden de lenzen geleverd.
Bovendien was de prijs ook lager dan elders en werd er ook een korting toegekend (die ik vervangen heb door een iets interessantere code die ik online vond).
Eenmaal ingelogd op de website, ben ik daar ook eens gaan rondkijken. Ze hebben niet alleen een getrouwheidsprogramma met kortingen, maar ook een vrienden- en familieprogramma dat toelaat om iemand anders te laten genieten van 10% korting, die jij dan zelf ook krijgt op je volgende bestelling.

Ik ben een zeer tevreden nieuwe klant!

Geplaatst op: 05-01-2023
Laatst bewerkt op: 05-01-2023
Geschreven door: E. V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gisteren besteld , vanmorgen al geleverd .

Snelle levering , en super lenzen voor iemand die moeilijk te behandelen is .

Geplaatst op: 17-11-2022
Laatst bewerkt op: 17-11-2022
Geschreven door: Lucia S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Perfecte lenzen

Voor mij is dit een van de beste webshops voor het bestellen van lenzen. De levering is altijd super snel en het verzenden brengt geen extra kosten mee. Een van de goedkopere lenzen shops in de buurt.

Geplaatst op: 24-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nikki H.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Sightful


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Alensa logo
Alensa
14 beoordelingen
6,4
Leesbrilhuis logo
Leesbrilhuis
1 beoordeling
10
Mijnleesbril.nl logo
Mijnleesbril.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sightful een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Sightful. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sightful actief?

Sightful is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) brillen en lenzen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sightful reviews? Dan kun je naar de website van Sightful gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie