Shuttleparkerenschiphol.nl logo

Shuttleparkerenschiphol.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Shuttleparkerenschiphol.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3059
Shuttleparkerenschiphol.nl logo
Website
Shuttleparkerenschiphol.nl
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en ervaringen Shuttleparkerenschiphol.nl

Ben jij nieuwsgierig welke reviews er geschreven worden over Shuttleparkerenschiphol.nl? Alle reviews over Shuttleparkerenschiphol.nl hebben wij hier verzameld voor je. Ga jij binnenkort met het vliegtuig vanaf Schiphol op vakantie en heb je nog geen idee waar je de auto gaat parkeren? Wie weet is Shuttleparkerenschiphol.nl dan de oplossing voor jou. Mocht je nog geen ervaring hebben met het bedrijf, bekijk dan eens hoe het beoordeeld wordt door andere mensen. Lees de reviews door en beslis daarna of je je auto bij Shuttleparkerenschiphol.nl wilt parkeren.

Over Shuttleparkerenschiphol.nl

Waar parkeer jij je auto als je met het vliegtuig vanaf Schiphol een weekendje weg gaat, een zakenreis geboekt hebt of heerlijk met het hele gezin langere tijd op vakantie gaat? Dat is vaak een lastige vraag. Bij Shuttleparkerenschiphol.nl kun je je auto veilig parkeren, zowel binnen als buiten. Wanneer je auto geparkeerd staat, brengt een professionele chauffeur je naar de vertrekhal. Dankzij Shuttleparkerenschiphol.nl begin je dus zorgeloos aan je vakantie en wordt parkeren vlakbij Schiphol een stuk aangenamer. Stressvol een parkeerplaats op de luchthaven zelf zoeken is voortaan gelukkig verleden tijd dankzij Shuttleparkerenschiphol.nl. Wanneer je terugkomt van vakantie haalt een chauffeur je ook weer op om je vervolgens naar je auto te brengen.

Waarom kiezen voor Shuttleparkerenschiphol.nl

Je kunt online, voordat je reserveert, zien wat de kosten zijn voor het parkeren. Door alleen je parkeer- en retourdatum in te vullen, zie je direct wat de prijs is. Mocht je akkoord gaan met de prijs, dan hoef je alleen nog maar wat persoonsgegevens in te vullen en op ”˜Reserveren’ te klikken. Bij Shuttleparkerenschiphol.nl werken uitsluitend chauffeurs die vakbekwaam zijn. Naast de mogelijkheid om buiten te parkeren, kan je auto ook binnen geparkeerd worden. Wellicht vind je die gedachte wat fijner. Daarnaast is er 24 uur per dag beveiliging aanwezig, is het parkeerterrein volledig afgesloten én hangen er diverse camera’s. Shuttleparkerenschiphol.nl biedt je de mogelijkheid om heel last minute je reservering nog te wijzigen of te annuleren. Dit kan namelijk nog tot 24 uur voor vertrek. Met behulp van de bevestigingsmail kun je dit heel gemakkelijk zelf doen. Mocht je nog later je reservering willen wijzigen, dan kan ook dat via de mail of telefonisch.

Is Shuttleparkerenschiphol.nl betrouwbaar?

Je kunt bij Shuttleparkerenschiphol.nl op meerdere manieren betalen, waaronder via iDeal, Sofort, PayPal en Mister Cash. Op de website is te lezen dat je geheel veilig je reservering online kunt betalen. Vind je het toch fijner om op de dag zelf te betalen? Dan is dat ook mogelijk. Je rekent dan contant daar af aan de balie. Het bedrijf is gevestigd in Aalsmeer.

Klantenservice en klachten

Voor al je vragen kun je contact opnemen met het bedrijf. Dit kan op twee manieren. Je kunt ze een berichtje sturen via de mail of neem telefonisch contact met ze op.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij in het verleden weleens je auto geparkeerd bij Shuttleparkerenschiphol.nl toen je op vakantie ging? Wij zijn benieuwd hoe je dat toen ervaren hebt en hoe je het bedrijf zou beoordelen. Waren de medewerkers vriendelijk, werd je snel naar Schiphol gebracht en werd je na je vakantie ook weer snel opgehaald? Had je het idee dat je je auto veilig daar kon parkeren en wat vond je van de prijs die je ervoor moest betalen? Laat andere mensen weten hoe jij het bedrijf beoordeelt. Het enige wat je hoeft te doen, is hier een review over te schrijven.

Reviews over Shuttleparkerenschiphol.nl

Gerelateerde bedrijven

GreenParking Schiphol logo
GreenParking Schiphol
2 beoordelingen
9
Aer Lingus logo
Aer Lingus
3 beoordelingen
9,3
P1 logo
P1
3 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Shuttleparkerenschiphol.nl

Shuttleparkerenschiphol.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Shuttleparkerenschiphol.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Shuttleparkerenschiphol.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Shuttleparkerenschiphol.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Shuttleparkerenschiphol.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Shuttleparkerenschiphol.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Shuttleparkerenschiphol.nl.

Geplaatst op: 03-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Shuttleparkerenschiphol.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

GreenParking Schiphol logo
GreenParking Schiphol
2 beoordelingen
9
Aer Lingus logo
Aer Lingus
3 beoordelingen
9,3
P1 logo
P1
3 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Shuttleparkerenschiphol.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Shuttleparkerenschiphol.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Shuttleparkerenschiphol.nl actief?

Shuttleparkerenschiphol.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) luchthaven parkeren.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Shuttleparkerenschiphol.nl reviews? Dan kun je naar de website van Shuttleparkerenschiphol.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie