Somfy logo

Somfy reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Somfy reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1904
Somfy logo
Website
shop.somfy.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Somfy

Zoek je een specialist op het gebied van Smart Home en connected living? Dan zou je zomaar eens voor Somfy kunnen kiezen. Om een betere indruk te krijgen van deze aanbieder hebben we speciaal voor jou de reviews en ervaringen samengevat. Op basis van die informatie kun je besluiten om ook voor Somfy te kiezen.

Over Somfy

Somfy was oorspronkelijk marktleider in het motoriseren van zonwering en raamdecoratie. Later werd het eveneens specialist in Smart Home en connected living. Somfy wil het leven gemakkelijker maken en stekt zich elke dag opnieuw het huis van de toekomst voor. Somfy wil nog beter doordachte producten op de markt brengen, producten die comfortabeler en veiliger zijn en die bovendien betrouwbaar en duurzaam zijn. Waarom? Om voor een nóg beter leven en welzijn te zorgen.

Waarom kiezen voor Somfy?

Somfy mag zich met een leeftijd van vijftig jaar een ervaren rot in het vak noemen. Die ervaring brengt ze elke dag verder. Niet voor niets is het ondertussen in 58 landen actief en heeft het 117 dochterondernemingen. Elke dag opnieuw werken ingenieurs samen aan innovaties waar jij als consument de vruchten van plukt. Ook het enorme aanbod van Somfy kan beschouwd worden als een voordeel. Het bied je producten voor terras en buitenruimte, rolluiken en screens, raamdecoraties en gordijnen, Smart Home en afstandsbediening, camera’s en alarmsystemen, verlichting en garagedeuren.

Is Somfy betrouwbaar?

Over de betrouwbaarheid van Somfy hoeft niemand zich zorgen te maken, zo blijkt ook wel uit de reviews en ervaringen van bestaande klanten. Daarmee doelen ze op de betrouwbaarheid van de producten, de gebruiksvriendelijkheid en ook de ondersteuning die geboden wordt. Bij Somfy proberen ze je echt verder te helpen. Betrouwbaar is Somfy ook al voor het milieu. De specialist probeert gebouwen energiezuiniger te maken en alle producten worden op een zo milieuvriendelijke manier geproduceerd. Conclusie? Dat je met Somfy een betrouwbare partner gevonden hebt.

Klantenservice en klachten

Hoewel je de werkwijze van Somfy beslist kunt omschrijven als zeer zorgvuldig, kan er natuurlijk altijd een keer iets misgaan. Ook bij Somfy werken mensen immers. Mocht je een klacht in willen dienen, dan kun je dat prima telefonisch doen. Je kunt daarnaast gebruik maken van het contactformulier op de website van deze specialist. Somfy is ook actief op de social media kanalen Facebook en Instagram. Ook via die weg zou je eventuele dus nog contact kunnen leggen met de aanbieder. Check wel eerst de uitvoerige productinformatie op de website. Soms worden bepaalde zaken je dan al helder en is een mail sturen of bellen niet eens meer nodig.

Wil jij ook beoordelen?

Zeker als je twijfels hebt om voor een bepaald product of dienst te kiezen, heb je veel baat bij de beoordelingen van mensen die er al eens gebruik van maakten. De praktische informatie helpt je bij het nemen van de beste beslissing en helpt je verkeerde keuzes te voorkomen. Om die reden willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Het kost je amper tijd, je doet er andere mensen echter een groot plezier mee.

Reviews over Somfy
Gerelateerde bedrijven
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,3
Silvergear.eu logo
Silvergear.eu
2 beoordelingen
10
Raamdecoratieshop.nl logo
Raamdecoratieshop.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
6,5
58% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Service laat te wensen over

Ondanks de kwaliteit van de
Producten, laat de service te wensen over!!

Geplaatst op: 06-10-2022
Laatst bewerkt op: 07-10-2022
Geschreven door: Danny D.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Heb op 8/9/2022 een produkt gekocht via webshop somfy tot op heden 28/9/2022 het produkt nog niet gekregen al vele emails gestuurd en gebeld maar krijgen hier op gen reactie hierop ,echt geen service van die firma

Geplaatst op: 28-09-2022
Laatst bewerkt op: 28-09-2022
Geschreven door: Rony B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hallo, Wanneer zouden de slimme rook melders terug binnen zijn ik heb er 3 nodig zie bestelling van vorig jaar mei? Bestelling 13000006988 Alvast bedankt Met vriendelijke groeten Johan peeters Duffelshoek 78 2550 Kontich 0472/444.187

Ik wacht af al bijna een jaar ?

Geplaatst op: 31-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Johan P.

4 / 10
2/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte service geen uitleg alles is vlug vlug geïnstalleerde met een minimum aan uitleg en het werkt voor geen meter

moeilijk bereikbaar komen tegen hun zin uitleg geven en de uitleg die je krijgt is zeer verwarrend.

Geplaatst op: 27-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen service

Het is schametelijk voor een consument die 5000 euro spendeert aan producten om dan met een hoop problemen geen support te krijgen. Ze bellen of mailen zelfs niet terug. Hun online tahoma service faalt waardoor het ganse verwarmingssysteem ontregeld is. Ik kan zo goed mijn centen in de vuilbak gooien.
Soms maakt een mens fouten in zijn leven en dit is er een van. 👎

Geplaatst op: 02-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kurt C.

6 / 10
5/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Helpdesk

Tot mijn grote spijt zou ik terug gebeld worden.
Ik had een technische vraag.
Maar tot opheden niks vernomen heel jammer dit want ze maken mooi spul.
Nu maar zelf gedaan na lang google

Wel jammer .

Geplaatst op: 14-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Eric B.

8 / 10
4/5 1/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snel geleverd

Mijn bestelling die ik hier had geplaatst is echt super snel geleverd. De afhandeling die de website geeft is ook erg duidelijk en ze werken altijd goed mee. De prijs is prima voor de kwaliteit die ze bieden.

Geplaatst op: 05-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Suze T.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Somfy
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Shoppartners logo
Shoppartners
5 beoordelingen
3,3
Silvergear.eu logo
Silvergear.eu
2 beoordelingen
10
Raamdecoratieshop.nl logo
Raamdecoratieshop.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Somfy een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over Somfy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,5 gekregen, waarbij 58% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Somfy actief?

Somfy is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen en smarthome.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Somfy reviews? Dan kun je naar de website van Somfy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie