Shop4smartwatch.nl logo

Shop4smartwatch.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Shop4smartwatch.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4044
Shop4smartwatch.nl logo
Website
Shop4smartwatch.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Shop4smartwatch.nl

Zit jij eraan te denken om een smartwatch te kopen bij Shop4smartwatch.nl, maar is het de eerste keer dat je er iets wil bestellen en ken je het bedrijf dus nog helemaal niet? Dan wil jij waarschijnlijk maar al te graag eerst weten welke beoordelingen Shop4smartwatch.nl krijgt. Wij hebben al reviews over Shop4smartwatch.nl hier verzameld voor je. Reviews geven een goed beeld van het bedrijf en je kunt erin lezen wat de mening is van andere mensen. Lees alle beoordelingen rustig door, zodat je daarna kunt beslissen of je ook iets wilt bestellen bij Shop4smartwatch.nl.

Over Shop4smartwatch.nl

Bij Shop4smartwatch.nl kun je, zoals de naam al een beetje zegt, een smartwatch kopen. Shop4smartwatch.nl valt onder de organisatie Shop4. Ze hebben diverse specialistische webshops voor onder andere telefoonaccessoires, laptops, tablet en ga zo maar door. Kortom, heel veel consumentenelektronica. Shop4, waaronder Shop4smartwatch.nl, heeft als missie om het klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hoe je dat merkt? De websites zijn heel overzichtelijk en ze verbeteren continu. Ze hebben daar zelfs een Gewoon Goed garantie voor bedacht. Kom je er toch niet uit of gaat er iets mis? Dan helpen ze je maar al te graag.

Waarom kiezen voor Shop4smartwatch.nl

Het assortiment van Shop4smartwatch.nl is heel breed. Zo verkopen ze onder andere smartwatches van de merken Apple, Samsung, Garmin en Fitbit. Binnen de merken kun je weer kiezen voor verschillende modellen, denk aan de Apple Watch 6 serie of de Vivomove 3 van Garmin. Wanneer je op werkdagen voor 23.00 uur bestelt, heb je het de volgende dag al in huis. Bij Shop4smartwatch.nl profiteer je van gratis verzending binnen Nederland en België. Ben je toch niet helemaal blij met je bestelling? Dan kun je het weer helemaal gratis retourneren binnen 30 dagen.

Is Shop4smartwatch.nl betrouwbaar?

Al je gegevens worden SSL versleuteld verstuurd, waardoor je zeker weet dat je gegevens goed beschermd worden. Daarnaast kun je je bestelling in een beveiligde omgeving afrekenen. Bij het afrekenen kun je kiezen voor verschillende betaalopties, waaronder met iDeal, Mastercard en Bancontact. Mocht je het fijn vinden, dan heb je de mogelijkheid om je bestelling achteraf te betalen. Shop4smartwatch.nl is sinds 2014 aangesloten bij de Thuiswinkel Waarborg. Dit is een keurmerk waardoor je als klant zijnde weet dat je privacy wordt geborgd, er een onafhankelijke geschillencommissie is en je 14 dagen bedenktijd hebt. Daarnaast hebben ze ook het eCommerce Europe trustmark. Het hoofdkantoor van Shop4smartwatch.nl is gevestigd in Nijmegen en je kunt het bedrijf volgen op onder andere Facebook, Twitter en LinkedIn.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Shop4smartwatch.nl is snel en goed te bereiken. Kom in contact met ze door een mailtje te sturen of (live) met ze te chatten. Via de mail heb je binnen acht uur reactie en via de chat al binnen 30 minuten. Stel je vraag dus aan ze en voor je het weet heb je al reactie van ze. Heb je een klacht? Dan kun je het beste even naar ze mailen. Er wordt naar gestreefd om je klacht binnen 14 dagen in behandeling te nemen en je een inhoudelijke reactie te geven. Mochten jullie er niet uitkomen, dan is er de onafhankelijke geschillencommissie van de Thuiswinkel Waarborg.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij eens of meerdere keren een smartwatch gekocht bij Shop4smartwatch.nl? Dan ben jij de juiste persoon om het bedrijf te beoordelen. Hoe? Door een review over jouw ervaringen te schrijven en te delen. Je kunt in de review benoemen wat je positief vond, bijvoorbeeld een snelle levering of een overzichtelijke website. Heb je ook minder goede punten of een heel negatieve ervaring? Deel dat dan ook. Op die manier leren mensen, die Shop4smartwatch.nl nog niet kennen, het bedrijf een beetje beter kennen. Deel jouw mening vandaag nog, heel veel mensen zullen je dankbaar zijn.

Reviews over Shop4smartwatch.nl

Gerelateerde bedrijven

Xtorm.eu logo
Xtorm.eu
2 beoordelingen
10
dmLights logo
dmLights
2 beoordelingen
9
Saramart logo
Saramart
2 beoordelingen
6,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Shop4smartwatch.nl

Shop4smartwatch.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Shop4smartwatch.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Shop4smartwatch.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Shop4smartwatch.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Shop4smartwatch.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Shop4smartwatch.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-12-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Shop4smartwatch.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Xtorm.eu logo
Xtorm.eu
2 beoordelingen
10
dmLights logo
dmLights
2 beoordelingen
9
Saramart logo
Saramart
2 beoordelingen
6,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Shop4smartwatch.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Shop4smartwatch.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Shop4smartwatch.nl actief?

Shop4smartwatch.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica en telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Shop4smartwatch.nl reviews? Dan kun je naar de website van Shop4smartwatch.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie