Seemy logo

Seemy reviews, ervaringen en beoordelingen

Seemy reviews, ervaringen en beoordelingen
3263
Seemy logo
Website
Seemy
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Seemy

Heb jij last van hoofdpijn, droge ogen of slaapproblemen? Dan kan het zijn dat je last hebt van het blauwe licht dat wordt uitgestraald door beeldschermen. Bij langdurige blootstelling is dit namelijk schadelijk voor de ogen. Met een computerbril van Seemy filter je schadelijk blauw licht uit beeldschermen zodat je geen last meer hebt van vervelende klachten. Wil je graag weten hoe Seemy wordt beoordeeld? Om het je gemakkelijk te maken hebben wij de reviews van Seemy op een rij gezet. Lees wat de ervaringen van andere klanten zijn en neem een goed doordachte beslissing om bij Seemy een computerbril te kopen.

Over Seemy

Seemy is opgericht door de twee Rotterdammers Tim en Mitchell, die in 2020 een blauwlichtfilterbril ontworpen die hard nodig is tegenwoordig in de digitale wereld. Ze kwamen achter het besef dat er meer digitaal comfort nodig was toen ze zelf wekenlang achter een computerscherm zaten vanwege een goedlopende onderneming. De blauwlichtbril van Seemy werkt niet alleen goed, maar ziet er ook tof uit! Met een Seemy bril filter je het schadelijke blauwe licht van je laptop, tablet of telefoon doordat de bril is voorzien van speciale CR39 glazen. Zo helpt deze klachten te voorkomen, zoals slapeloosheid, hoofdpijn en droge ogen. Ook als je veel tijd doorbrengt achter een beeldscherm blijven jouw ogen uitgerust. Wist je dat blauw licht de melatonine-aanmaak remt, waardoor je moeilijker in slaap valt? Door blauw licht te filteren wordt daarnaast je netvlies minder belast. Hierdoor verbetert je concentratie. Ideaal als je veel achter een beeldscherm zit om te werken!

Waarom kiezen voor Seemy

Tegenwoordig is blauw licht haast overal aanwezig. Computerschermen, smartphones, tablets, TV's en zelfs reclamezuilen bevatten in bepaalde mate blauw licht. Vooral lichtbronnen die zich dicht bij je ogen bevinden zijn schadelijk. In de basis is blauw licht fijn, omdat het 's ochtends helpt bij de aanmaak van cortisol. Dankzij dit stofje komen de lichaamsprocessen op gang en word je productief. Als je echter overmatig wordt blootgesteld aan dat blauwe licht, kan je negatieve gevolgen opmerken. Je gaat slechter slapen, je ogen worden droog en het kan zelfs leiden tot slechtere concentratie en hoofdpijn. De blauwlichtbrillen van Seemy bieden de oplossing omdat deze blauw licht op twee manieren stoppen. Het overgrote deel wordt gereflecteerd en geblokkeerd door de CR39 glazen. Op korte golflengte blokkeren deze glazen 100% van blauw licht en 45% op lange golflengte. Bovendien zijn ze voorzien van een antikras- en antireflectiecoating. De transparante glazen zorgen ervoor dat je geen kleurverschil merkt. Ten slotte is de bril lichtgewicht, voorzien van flexibele schernieren en verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren.

Is Seemy betrouwbaar?

De beste manier om er achter te komen of een Seemy bril doet wat beloofd wordt, is door de ervaringen van andere klanten te lezen. Wij hebben deze Seemy beoordelingen voor je op een rij gezet op deze pagina. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en direct korting te pakken op jouw eerste bestelling, schrijf je je in voor de nieuwsbrief van Seemy. Dit bedrijf is ook actief op social media, waar naast interessante weetjes ook af en toe goede acties gedeeld worden. De bedrijfsgegevens zijn eenvoudig terug te vinden op de website en ook is er een klantenservice die je kunt contacteren bij vragen of opmerkingen.

Klantenservice en klachten

Bij vragen valt het aan te raden om eerst de informatie op de website te raadplegen. Hier lees je bijvoorbeeld meer over de levertijd en verzendkosten en hoe je jouw bestelling kunt retourneren. Als jouw vraag niet wordt beantwoord, kun je eenvoudig contact opnemen met een medewerker van Seemy. Dit kan telefonisch, door een e-mail te sturen of door een live chat te openen.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij gebruik van een computerbril van Seemy? Dan horen we graag van jou hoe dit bevalt. Laat jouw beoordeling over Seemy achter zodat je anderen helpt bij het maken van de juiste keuze. Vertel bijvoorbeeld van welke klachten jij eerst last had en hoe je denkt dat een Seemy bril je helpt. Had je jouw blauwlichtbril snel in huis? En hoe is eventueel contact met de klantenservice verlopen? Alvast bedankt voor het delen van jouw ervaring met Seemy.

Reviews over Seemy
Gerelateerde bedrijven
Autobandenmarkt.nl logo
Autobandenmarkt.nl
2 beoordelingen
10
Erovibes logo
Erovibes
2 beoordelingen
7,7
AD Webwinkel logo
AD Webwinkel
9 beoordelingen
4,9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Seemy
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Autobandenmarkt.nl logo
Autobandenmarkt.nl
2 beoordelingen
10
Erovibes logo
Erovibes
2 beoordelingen
7,7
AD Webwinkel logo
AD Webwinkel
9 beoordelingen
4,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Seemy een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Seemy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Seemy actief?

Seemy is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Seemy reviews? Dan kun je naar de website van Seemy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie